Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın herkese mutlu yıllar mutlu mutlu haftalar mutlu günler diliyorum

yeni yıl yeni bir umut olsun hepimize
günaydın tatlımmm iyi senelerrr aminnn
günaydın kızlarrrrr...herkese mutlu bebişli sağlıklı bir yıl diliyorummmm...
günaydın canımmm aminnn
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu seneler
günaydınnn ablacımmmm sana iyi seneler

günaydınn bebişim bende sizleri cok özledimm sende iyiki VARSINN bebiş hayrola ne işi buu?:26:

sende iyiki varsın canım menim netten işmi bakacan hayırdır
ablacım işimsen memnun değilim maalesef o yüzden belki daha iyi kendime uygun bir iiş bulabilirim inşallah
günaydın canımmmm...inşallahhhhh...türktelekoma başvur eleman alıomus 15 günde bir...haberin olsun..ben başvurucam birazdan...
canım ben yeni türk telekomdan çıktım buraya geldim. ama benim çalştığım ttelekom kapanıyordu ve bu semtte başka telekom yok.
başka nir semte başvurmak aklıme gelmemişti. aklıma soktuğun için tşkler hemen bakıyorum
günaydınn bebişim bende sizleri cok özledimm sende iyiki VARSINN bebiş hayrola ne işi buu?:26:
pınarım nasılsın annem özlemişim seni kafama göre bi iş bakıyorum cnm inşallah bulanilirm
herkeze merhaba,çok güzel bi hafta diliyorum hepimize
kardelenim günaydın cnm benimmmmmisim fikri aklımda unuttum sanma en kısa zamanda önerilerimi suncam
günaydınnn yeni yılın ikinci gününde herkese merhabaaaa....
günaydım canımmmmmmm nasılsın bakalımmmm

günaydınnn yeni yılın ikinci gününde herkese merhabaaaa....
günyadınn tatlımm yeni yıllarr
günaydın pınarcım,moraller yerinde inşallah
gayet iyiym kuzum 2012 iyi gelmesi dilegiyle herkse sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik hersey yolundadır umarım oglusumuzu benim için öp brde sev olurmuu bu arada ona isim buldum benim oglum olursa isimleri bunlar olucak istersen tabi poyraz,ayaz,taha diye düsünüyorum ben sen nasıl isimler seviyon canımm.

basak ben ı kara lısteye eklememıssın benım kırmızılar geldı
belinayım günaydın annem bgeçmiş olsun hemmen seni kırmızılıyorum bu arada herkes tüfekhaneye öğrendi
teşekküredrim cvp vermişsiniz ama eski heyecanı göremiyorum burda.
canım çok haklısın günde 100 sayfa yapardık biz bir süredir bende eski heyecanı göremiyorum. ama merak etme en yakın zmaanda o heyecanı yakalayacğımıza inanıyorum

niko cum senin bebeki listede 6 haftalık yazdık ama bu bebek durmuyo ki devamlı büyüyo kaç haftalık oldu şimdik

kızlar ben cıkıyorum kocıs yemek hazrlayacm ıse yollayacm ordan kaynanama gtcem esım geceı opuyorum hepınızı kendınızı cıcı bakın bu arada 31 de oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…