günaydın tatlımmm iyi senelerrr aminnngünaydın herkese mutlu yıllar mutlu mutlu haftalar mutlu günler diliyorum
yeni yıl yeni bir umut olsun hepimize
günaydın canımmm aminnngünaydın kızlarrrrr...herkese mutlu bebişli sağlıklı bir yıl diliyorummmm...
günaydınnn ablacımmmm sana iyi senelergünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu seneler
hayırlı günler kızlar sizleri çok özlediğimi hisssediyrrum
inşallah güzel haberlerle başlarız seneye.
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
şimdik ben biraz iş bakıcam netten görüşürüz
herkeze merhaba,çok güzel bi hafta diliyorum hepimize
günaydın güzeller güzeli anne adayı yeni yıllar tatlımmm
ablacım işimsen memnun değilim maalesefsende iyiki varsın canım menim netten işmi bakacan hayırdır
canım ben yeni türk telekomdan çıktım buraya geldim. ama benim çalştığım ttelekom kapanıyordu ve bu semtte başka telekom yok.günaydın canımmmm...inşallahhhhh...türktelekoma başvur eleman alıomus 15 günde bir...haberin olsun..ben başvurucam birazdan...
pınarım nasılsın annem özlemişim senigünaydınn bebişim bende sizleri cok özledimm sende iyiki VARSINN bebiş hayrola ne işi buu?:26:
kardelenim günaydın cnm benimmmmmherkeze merhaba,çok güzel bi hafta diliyorum hepimize
günaydım canımmmmmmm nasılsın bakalımmmmgünaydınnn yeni yılın ikinci gününde herkese merhabaaaa....
günyadınn tatlımm yeni yıllarrgünaydınnn yeni yılın ikinci gününde herkese merhabaaaa....
gayet iyiym kuzum 2012 iyi gelmesi dilegiyle herkse sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik hersey yolundadır umarım oglusumuzu benim için öp brde sev olurmuu bu arada ona isim buldum benim oglum olursa isimleri bunlar olucak istersen tabi poyraz,ayaz,taha diye düsünüyorum ben sen nasıl isimler seviyon canımm.günaydın pınarcım,moraller yerinde inşallah
pınarım nasılsın annem özlemişim senikafama göre bi iş bakıyorum cnm inşallah bulanilirm
QUOTE] insallah canım bulursun kafana göre bir yer istersen senin icin arastırır benim arkadasım sultanbeyliginde calısıyo ne dersin
ben tüfek haneye gidiyom takılın peşimeeeeee
geliyommmmmm
kimse yine cvp vermiyo buraya girmek bu yüzden istemiyorum artık.
belinayım günaydın annem bgeçmiş olsun hemmen seni kırmızılıyorumbasak ben ı kara lısteye eklememıssın benım kırmızılar geldı
canım çok haklısın günde 100 sayfa yapardık biz bir süredir bende eski heyecanı göremiyorum. ama merak etme en yakın zmaanda o heyecanı yakalayacğımıza inanıyorumteşekküredrim cvp vermişsiniz ama eski heyecanı göremiyorum burda.
günaydın tatlımm iyiyim valla güzel bir gün sen nasılsın canım yeni yıllarrgünaydın kızlarr nasılsınız
kimse yine cvp vermiyo buraya girmek bu yüzden istemiyorum artık.
basak ben ı kara lısteye eklememıssın benım kırmızılar geldı
belinaycım senin bat 09 ocakmış annem ne çabuk geldi bu zıkkımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?