Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

annem 3 aydır 10 gun onmce oluyorum ve gunluk pet koydum ınanırmısın o kadar az gelıyo haftaya kan verecem bakalım
tmm cnm hayırlısı bakalım inşallah bişi çıkmaz mendilleri eline alma hemen düzensizlik var demekki reglinde.
hadi sen işine bak bebeğim. biz burdayız öptüm çok byyy

kızlar kusura bakmayın yaaa,benim pc kilitleniyo,hatta yetmiyo kapanıyo falan,cevap veremedim.
pınarcım söylediğini isimler güzel ama çok güncel isimleri istemiyorum,biz gelenekçi bi aileyiz canım,daha eski isimlerden hoşlanıyoruz
mesela salih,yusuf,ömer,mehmet,mustafa gibi

başakcım ben senden ümidi kestim haberin olsun
insan günde bi isim bari biriktirir

günaydın tatlımm iyiyim valla güzel bir gün sen nasılsın canım yeni yıllarr

ben cevap verdim kuzum sana görmedinmi niye böyle düsünüyosun aaa bi sorunun varsa dinlerim canımm

hayır canım ne sorunum olacak evet cvp verdin ama 45 dk sonra eski heyacan yok zaten başakta hak verdi.

3 aylık oldu demiştin cinsiyet nasıl beli oldu?

haklısın tatlım aslında daha hiç düşünmedim desem daha doğru. itiraf etsem iyi olucak seni gördüğümde isim aklıma geliyor

isim tarzın hoşuma gitti bak o zaman şu ismi önereyim sana ilk isim önerim olsun devamı da gelecektir: Yuşa ' yı önermek istiyorum.
evladıma koymayı istediğim bir isimdir. tabii yanında başka bir isim düşünürsen şahane olur

nikolay sen hamile misin?
maşallah
kendine bi takvim yapsana canım,istersen yardımcı olurum.

oo bizim sıpacık baya büyümüş o zaman yav:44: maaşllah. yakında cinsiyetini öğrenceksin biliyosun dimi:130:
kızının geleceğini öğreneceksin

4 aylıkta belli oluyo cinsiyet evet ama kız dedin öylemi hissettin bende erkek hissdediyorum ama tabi sağlıklı olsun gerisi boş ama ben kız tercih ediyorum.

hayır canım ne sorunum olacak evet cvp verdin ama 45 dk sonra eski heyacan yok zaten başakta hak verdi.
evet cnm hak verdim:114: bi durgunluk var. coşamıyoruz eskisi gibi. anlamadım gitti. 1000. sayfa partisini bilem yapmadık.
nazarlara kem gözlere geldik bence

4 aylıkta belli oluyo cinsiyet evet ama kız dedin öylemi hissettin bende erkek hissdediyorum ama tabi sağlıklı olsun gerisi boş ama ben kız tercih ediyorum.
naptın annem artık 3ayda belli oluyor diye biliyorum:44:
kardeleninkine de erkek dimiştim erkek çıktı
ama benim avatarınızdan dolayı içime öyle doğuyor. kardelenin avatarı erkeği anımsatıyor senin avatarda kızı

erkekmiş ya,sermiş malı meydana,ben görmedim,dr un yalancısıyım ama eşim hala bi umut kız olabilir diyo
ayyyyyyy kız mı istiyor kıyamam yaaa. tabii doktorunda yanıldığı olabiliyor. ama demekki senin oğlan bayağı sermiş ortalığa
haklı çocuk yiğidin malı meydandadır boşver

inş zaten ben kız istiyorum.zaten doğsun ben ona varya neler yapacam beni böyle kusturduğu için.

inş zaten ben kız istiyorum.zaten doğsun ben ona varya neler yapacam beni böyle kusturduğu için.
Nikocum listede kırmızı yıldız aldın topike ilginden ötürü belirtmek istedimiyi ki bizimlesin.

hele bi geldin kızın kıyamazsın sen onaaaaaa oyyyyyyy.
babası da kzı mı istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…