tmm cnm hayırlısı bakalım inşallah bişi çıkmaz mendilleri eline alma hemenannem 3 aydır 10 gun onmce oluyorum ve gunluk pet koydum ınanırmısın o kadar az gelıyo haftaya kan verecem bakalım
niko cum senin bebeki listede 6 haftalık yazdık ama bu bebek durmuyo ki devamlı büyüyo kaç haftalık oldu şimdik
günaydın tatlımm iyiyim valla güzel bir gün sen nasılsın canım yeni yıllarr
ben cevap verdim kuzum sana görmedinmi niye böyle düsünüyosun aaa bi sorunun varsa dinlerim canımm
kızlar kusura bakmayın yaaa,benim pc kilitleniyo,hatta yetmiyo kapanıyo falan,cevap veremedim.
pınarcım söylediğini isimler güzel ama çok güncel isimleri istemiyorum,biz gelenekçi bi aileyiz canım,daha eski isimlerden hoşlanıyoruz
mesela salih,yusuf,ömer,mehmet,mustafa gibi
başakcım ben senden ümidi kestim haberin olsun
insan günde bi isim bari biriktirir
oo bizim sıpacık baya büyümüş o zaman yav:44: maaşllah. yakında cinsiyetini öğrenceksin biliyosun dimi:130:2 aylık oldu canım.
haklısın tatlım aslında daha hiç düşünmedim desem daha doğru. itiraf etsem iyi olucak seni gördüğümde isim aklıma geliyorkızlar kusura bakmayın yaaa,benim pc kilitleniyo,hatta yetmiyo kapanıyo falan,cevap veremedim.
pınarcım söylediğini isimler güzel ama çok güncel isimleri istemiyorum,biz gelenekçi bi aileyiz canım,daha eski isimlerden hoşlanıyoruz
mesela salih,yusuf,ömer,mehmet,mustafa gibi
başakcım ben senden ümidi kestim haberin olsun
insan günde bi isim bari biriktirir
oo bizim sıpacık baya büyümüş o zaman yav:44: maaşllah. yakında cinsiyetini öğrenceksin biliyosun dimi:130:
kızının geleceğini öğreneceksin
nikolay sen hamile misin?
maşallah
kendine bi takvim yapsana canım,istersen yardımcı olurum.
evet cnm hak verdim:114: bi durgunluk var. coşamıyoruz eskisi gibi. anlamadım gitti. 1000. sayfa partisini bilem yapmadık.hayır canım ne sorunum olacak evet cvp verdin ama 45 dk sonra eski heyacan yok zaten başakta hak verdi.
kız hemen ağlıyo bu karı annem öğretir sana kardelencik ağlamaben takvim yapmasını bilmiyorumki
3 aylık oldu demiştin cinsiyet nasıl beli oldu?
naptın annem artık 3ayda belli oluyor diye biliyorum:44:4 aylıkta belli oluyo cinsiyet evet ama kız dedin öylemi hissettin bende erkek hissdediyorum ama tabi sağlıklı olsun gerisi boş ama ben kız tercih ediyorum.
ayyyyyyy kız mı istiyor kıyamam yaaa. tabii doktorunda yanıldığı olabiliyor. ama demekki senin oğlan bayağı sermiş ortalığaerkekmiş ya,sermiş malı meydana,ben görmedim,dr un yalancısıyım ama eşim hala bi umut kız olabilir diyo
erkekmiş ya,sermiş malı meydana,ben görmedim,dr un yalancısıyım ama eşim hala bi umut kız olabilir diyo
naptın annem artık 3ayda belli oluyor diye biliyorum:44:
kardeleninkine de erkek dimiştim erkek çıktı
ama benim avatarınızdan dolayı içime öyle doğuyor. kardelenin avatarı erkeği anımsatıyorsenin avatarda kızı
Nikocum listede kırmızı yıldız aldın topike ilginden ötürü belirtmek istediminş zaten ben kız istiyorum.zaten doğsun ben ona varya neler yapacam beni böyle kusturduğu için.
ben takvim yapmasını bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?