Nikocum listede kırmızı yıldız aldın topike ilginden ötürü belirtmek istedimiyi ki bizimlesin.
hele bi geldin kızın kıyamazsın sen onaaaaaa oyyyyyyy.
babası da kzı mı istiyor
ayyyyyyy kız mı istiyor kıyamam yaaa. tabii doktorunda yanıldığı olabiliyor. ama demekki senin oğlan bayağı sermiş ortalığa
haklı çocuk yiğidin malı meydandadır boşver
ben sana yardımcı olayım hemen canım
şimdi daisypath diye bi site var orayı açıyosun
ordan gebelik bölümünü tıklıyon ama ingilizcem yok,du bi açıp ben adım adım anlatıyım sana
aynen cnm.o farketmez diyo ama erkek istiyo soyu uzayacak tabi erkek ister.
oyy kıyamam ben güzeller güzeli annemizeevet,herkez kız istiyodu ama nasipte erkek varmış demekki
sağlıklı olsun da hiç önemli değil
bu arada ben ilgisiz miyim,sarı sarı yıldızlarım var benim
hatuna bak yaa buraya gelmiş cevaplamaya yirim seni. ne aktif hatunsun sen. tombiş ve aktif hatunbaşakcım ben kırmızılar 2 gün önce geldi annem 31 aralıkta
hatuna bak yaa buraya gelmiş cevaplamaya yirim seni. ne aktif hatunsun sen. tombiş ve aktif hatun
oyy kıyamam ben güzeller güzeli annemize
saflığıma denk gelmiş valla farketmemişim. aslında şöyle bir düşüncem vardı başlarda, hani sen fazla gelmiyordun ya artık daha çok gelir oldun
kardeş topikler dimine farkeder canım ha burası ha orası sormuşun sölim didim ben çok aktifim heheheeeeee
iyi cnm Allah daha çok iyilik versin inşallah sevndm iyi olmanaçünkü artık daha iyiyim,başlarda çok kötüydüm,geçiyo inşallah yavaş yavaş
karacal karısı gelmiş kıss kadın gelde anlat neler yaptın
abovvvvv turşu kavurması ne haatunya ben acıktım,şöyle nefis bi turşu kavurması olsa da yesem
ya ben acıktım,şöyle nefis bi turşu kavurması olsa da yesem
aynen cnm.
kuzum sende bu smiley ler çıkmıyo mu sen hiç kullanmıyon:26:
abovvvvv turşu kavurması ne haatun
turşu kavurmasımı ilk defa duyuyorum o nasıl bişey?
nasılsınız kızlarrr keyifler nasıl bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?