yani senin duygularını anlatmaya şu smiley ler bilem yetmiyoçıkıyooo bazen kullanıyorum bazende uygun bişi bulamıyom.:44:
iyi tatlım sorun yok güzel başladık sanırım güne ve 2012 ye inşallah daha güzel olur herşey. sen de iyisin inşallah eşin nasılnasılsınız kızlarrr keyifler nasıl bakalımmmm
karacal karısı gelmiş kıss kadın gelde anlat neler yaptın
ay bunu her duyuşta çok gülüyorum,eşime turşu kavurması yiyorum dediğimde(o zaman nişanlıydık)turşu da ısıtılırmıymış dedi bana
ne bileyim ben turşu kavurması bi tek karadenizde bilinir diye
bak siz de bilmiyosunuz ama sara bilir kesin
saraaaaaaaaaaaa hadi kııııııızzzzz,hem tarif et,hemde yapta getir çok acıktım
nerdesin kız sen kaçak. hala mersinde misincanlarım güzellerim hamişlerimmm
nasılsınız özledim sizleri be yaaaaa
yani senin duygularını anlatmaya şu smiley ler bilem yetmiyo
nerdesin kız sen kaçak. hala mersinde misin
seni bekliyom annem,yaptın mı,bak acıktım,çıkcam şimdi,akşama kadar da girmem tekrar
iyilik canımm sen napıyonnn?
iyi tatlım sorun yok güzel başladık sanırım güne ve 2012 ye inşallah daha güzel olur herşey. sen de iyisin inşallah eşin nasıl
belliydi zati ateşin göz kırpmıştı sanaaman ne olcak kırmızıları yedik oturduk aşağıya
sağolun canlarım iyiyiz çok şükürdün çok yağmur vardı:26::26::26::26: kız kardeşlerim araba almışlardı(iki kardeş ortak) bizde dün annemlere gidip kurban keseceklerdi gittik ama malesef kurban kesemedik yağmurdan haftaya kaldı artıkkkkk bence koyun çok sevinmiştir bu duruma
başakkk avatarın ışıl ışıl içim açıldı vallacanım çok şükür iyiyiz çrşb gün kontrolerimiz :26::26::26:var bakalım dr ne diyecek eşime inşş güzel şeyler söylerrr:18::18::18::18::18::18::18:
abovvv koyuncuk göbek atmştır valla.sağolun canlarım iyiyiz çok şükürdün çok yağmur vardı:26::26::26::26: kız kardeşlerim araba almışlardı(iki kardeş ortak) bizde dün annemlere gidip kurban keseceklerdi gittik ama malesef kurban kesemedik yağmurdan haftaya kaldı artıkkkkk bence koyun çok sevinmiştir bu duruma
başakkk avatarın ışıl ışıl içim açıldı vallacanım çok şükür iyiyiz çrşb gün kontrolerimiz :26::26::26:var bakalım dr ne diyecek eşime inşş güzel şeyler söylerrr:18::18::18::18::18::18::18:
ay bunu her duyuşta çok gülüyorum,eşime turşu kavurması yiyorum dediğimde(o zaman nişanlıydık)turşu da ısıtılırmıymış dedi bana
ne bileyim ben turşu kavurması bi tek karadenizde bilinir diye
bak siz de bilmiyosunuz ama sara bilir kesin
saraaaaaaaaaaaa hadi kııııııızzzzz,hem tarif et,hemde yapta getir çok acıktım
yeşillllll,nazooooo hoş geldiniz
nazo mu gelmiş hani hani nerde ben neden göremiyorum:111:yeşillllll,nazooooo hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?