Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canlarım güzellerim hamişlerimmm
nasılsınız özledim sizleri be yaaaaa

valla ben ilk defa duyuyorum.

seni bekliyom annem,yaptın mı,bak acıktım,çıkcam şimdi,akşama kadar da girmem tekrar

iyilik canımm sen napıyonnn?

iyi tatlım sorun yok güzel başladık sanırım güne ve 2012 ye inşallah daha güzel olur herşey. sen de iyisin inşallah eşin nasıl

sağolun canlarım iyiyiz çok şükür dün çok yağmur vardı:26::26::26::26: kız kardeşlerim araba almışlardı(iki kardeş ortak) bizde dün annemlere gidip kurban keseceklerdi gittik ama malesef kurban kesemedik yağmurdan haftaya kaldı artıkkkkk bence koyun çok sevinmiştir bu duruma
başakkk avatarın ışıl ışıl içim açıldı valla canım çok şükür iyiyiz çrşb gün kontrolerimiz :26::26::26:var bakalım dr ne diyecek eşime inşş güzel şeyler söylerrr:18::18::18::18::18::18::18:

hayırlı olsun arabanız inş dr iyi şeyler söyler.

abovvv koyuncuk göbek atmştır valla.ayy ortaklaşa araba mı alınır kız kavga çıkar bence zor iş.

canım inşllah doktor güzel şeyler söyler hayırlısıyla amin

bende biliyorum bende ilk ablamdan duymuştum fasulye turşusunu kızartıyordu çok hoşumuza gitmişti bu arada enişte giresunlu
evlendikten sonrada biber turşusununun kızartmasını duydum burda oda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…