günaydın yeşil cim
myhoscummmmmm
pınarcımmmmmm
öpüyorum hepinizi iyisiniz inşallah??????
ayyyyyyyyh dün gece kaçıverdim birdenbaşakkkkk nerdesin sen kuzuummm?
günaydın canım nasılsın?
senin bat bugüğndü dimi varmı gelen giden?
günaydınn bebişşşşşşş nasılsın bakıyımm??
günaydın yeşil cim
myhoscummmmmm
pınarcımmmmmm
öpüyorum hepinizi iyisiniz inşallah??????
üzülme hain karı bizden ayrı doğurma planları mı yapıyodun:130:dün kırmızıları gördüm canım bu aydan çok umutluydum vucudum hiç alışık olmadığım şekildeydi ama fos çıktı canım sıkkın sen nasılsın?
günaydın canım iyi diyelim ama pek değilim sen nasılsın?
günaydın başakçım
günaydın ablacımmmmmgünaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
günaydın ablacımmmmm
nasılsın iyisin inşallah. sara abla sen evlendin evleneli hiç korunmadın di mi:26:
hımm seni gidi kaçak seniayyyyyyyyh dün gece kaçıverdim birden
dün kocam evdeydi de
sen nasılsın cnmm napıyosun
dün kırmızıları gördüm canım bu aydan çok umutluydum vucudum hiç alışık olmadığım şekildeydi ama fos çıktı canım sıkkın sen nasılsın?
ee gayet hoş bir sürpriz çok düşüncelisin. görümce kaç yaşındakızlar bişey soracam bana akıl verin bugün bekar görümcemin doğum günü çikolatalı pastayı çok sever bende çikolatalı yaş pasta yaptırıp akşam eşimle beraber gidip sürpriz yapalım dedim hediye olarakda gümüş küpe alayım diyorum nasıl olur sizce
ee gayet hoş bir sürpriz çok düşüncelisin. görümce kaç yaşında
peki şu antedavi görüyor musuniyiyim canım tatlım ben düşükten sonra 3 aylık korunma iğnesi var depo provera bi defaya mahsus ondan yaptırdım oda 3 ay iğnenin etkisi olurmuş 3 ayda iğneden sonra koruyomuş yani 6 ay ediyo ama bazen iğneyi bıraktıktan sonra 1,5 yıl sonra hamile kalınabiliyomuş beni 1,5 yılda aralık ayında bitti bilsem yaptırmazdım o iğneyi ama düşükten sonra doktor 6 ay hamile kalmazsan iyi olur deyince bende cahillik edip yaptırdım ama iyiki bi defa yaptırdım.bi dahada yaptırmam
bence güzel bir fikir üstünde düşünmeye gerek yokteşekküy edeyim canım menim 35 yaşında olacak
peki şu antedavi görüyor musun
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
kızlar bişey soracam bana akıl verin bugün bekar görümcemin doğum günü çikolatalı pastayı çok sever bende çikolatalı yaş pasta yaptırıp akşam eşimle beraber gidip sürpriz yapalım dedim hediye olarakda gümüş küpe alayım diyorum nasıl olur sizce
bence güzel bir fikir üstünde düşünmeye gerek yok
günaydın canım sorması ayıp kaç yaşındaydın başak sana abla diyor ya benimde dememe gerek varmı diyerekten soruyorum yani gerçi başak benden küçük ama
buarada pasta ve hediye süper benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?