Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın yeşil cim
myhoscummmmmm
pınarcımmmmmm
öpüyorum hepinizi iyisiniz inşallah??????

pınarcım dün sana msj atmak istedm fakat mesaj kutun dolu olduğu için gitmedi

günaydın canım nasılsın?
senin bat bugüğndü dimi varmı gelen giden?

dün kırmızıları gördüm canım bu aydan çok umutluydum vucudum hiç alışık olmadığım şekildeydi ama fos çıktı canım sıkkın sen nasılsın?

günaydınn bebişşşşşşş nasılsın bakıyımm??

günaydın canım iyi diyelim ama pek değilim sen nasılsın?

günaydın yeşil cim
myhoscummmmmm
pınarcımmmmmm
öpüyorum hepinizi iyisiniz inşallah??????

günaydın başakçım

üzülme hain karı bizden ayrı doğurma planları mı yapıyodun:130:
bak kırmızılar gelince tüm topike birden geldi ayrı gayrı yooooooooooookkkkkkkkkkk

kızlar bişey soracam bana akıl verin bugün bekar görümcemin doğum günü çikolatalı pastayı çok sever bende çikolatalı yaş pasta yaptırıp akşam eşimle beraber gidip sürpriz yapalım dedim hediye olarakda gümüş küpe alayım diyorum nasıl olur sizce

Son düzenleme:
günaydın ablacımmmmm

nasılsın iyisin inşallah. sara abla sen evlendin evleneli hiç korunmadın di mi:26:

iyiyim canım tatlım ben düşükten sonra 3 aylık korunma iğnesi var depo provera bi defaya mahsus ondan yaptırdım oda 3 ay iğnenin etkisi olurmuş 3 ayda iğneden sonra koruyomuş yani 6 ay ediyo ama bazen iğneyi bıraktıktan sonra 1,5 yıl sonra hamile kalınabiliyomuş beni 1,5 yılda aralık ayında bitti bilsem yaptırmazdım o iğneyi ama düşükten sonra doktor 6 ay hamile kalmazsan iyi olur deyince bende cahillik edip yaptırdım ama iyiki bi defa yaptırdım.bi dahada yaptırmam

ayyyyyyyyh dün gece kaçıverdim birden
dün kocam evdeydi de
sen nasılsın cnmm napıyosun
hımm seni gidi kaçak seni
tabi canım iyi yaptın kocişler daha önemli
napim bende kahvaltı yapcam şimdi canım istemiyor tek başımaaa
dün kırmızıları gördüm canım bu aydan çok umutluydum vucudum hiç alışık olmadığım şekildeydi ama fos çıktı canım sıkkın sen nasılsın?

hadi yaaa bende senden çok umutluydum ama hayırlısı olsun canım hiç üzülme bence
rabbim doğru zamanı bekliyor bizler için tatlım
hep bizi yanıltıyor vücudumuz canım yanlış alarmlar veriyo ben geçenlerde bi ay dedim ki kesin hamileyim ama bi baktım erkenden geliverdi adetim artık takmamaya çalışıyorum sende adetin bitsin atlatırsın yeniden umutlara başlanır güzelim

ee gayet hoş bir sürpriz çok düşüncelisin. görümce kaç yaşında

peki şu antedavi görüyor musun

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

günaydın canım sorması ayıp kaç yaşındaydın başak sana abla diyor ya benimde dememe gerek varmı diyerekten soruyorum yani gerçi başak benden küçük ama
buarada pasta ve hediye süper benceee

günaydın canım sorması ayıp kaç yaşındaydın başak sana abla diyor ya benimde dememe gerek varmı diyerekten soruyorum yani gerçi başak benden küçük ama
buarada pasta ve hediye süper benceee

günaydın canım men 37 yaşındayım sende ister abla de ister sara de ben hitap şekline takılmam

doğumgünü fikrimi beğenmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…