peki bebeğin kaç aylıkken düştüyok canım ama önümüzdeki ay başlayacam Allahın izniyle artık beklemek istemiyorum
çatlak hatun biz listeyi niye yaptık 1. sayfaya git bak kaç yaşındaymşgünaydın canım sorması ayıp kaç yaşındaydın başak sana abla diyor ya benimde dememe gerek varmı diyerekten soruyorum yani gerçi başak benden küçük ama
buarada pasta ve hediye süper benceee
peki bebeğin kaç aylıkken düştü
çatlak hatun biz listeyi niye yaptık 1. sayfaya git bak kaç yaşındaymş
üzülme hain karı bizden ayrı doğurma planları mı yapıyodun:130:
bak kırmızılar gelince tüm topike birden geldi ayrı gayrı yooooooooooookkkkkkkkkkk
kızlar bişey soracam bana akıl verin bugün bekar görümcemin doğum günü çikolatalı pastayı çok sever bende çikolatalı yaş pasta yaptırıp akşam eşimle beraber gidip sürpriz yapalım dedim hediye olarakda gümüş küpe alayım diyorum nasıl olur sizce
hadi yaaa bende senden çok umutluydum ama hayırlısı olsun canım hiç üzülme bence
rabbim doğru zamanı bekliyor bizler için tatlım
hep bizi yanıltıyor vücudumuz canım yanlış alarmlar veriyo ben geçenlerde bi ay dedim ki kesin hamileyim ama bi baktım erkenden geliverdi adetim artık takmamaya çalışıyorumsende adetin bitsin atlatırsın yeniden umutlara başlanır güzelim
süper bi fikir görümce örümcek değilse hoşuna gidecektir
günaydın canım men 37 yaşındayım sende ister abla de ister sara de ben hitap şekline takılmam
doğumgünü fikrimi beğenmene sevindim
bende 27 yaşındayım ozaman bende ablacım diyeyim saygıdan dicem ama
sus kıss aklıma gelmedipeki bebeğin kaç aylıkken düştü
çatlak hatun biz listeyi niye yaptık 1. sayfaya git bak kaç yaşındaymş
vucudum beni de çok şaşırttı bu ay çünkü hiç beklenmeyecek şekilde göğüs ağrısı yaşadım hayırlısı olsun hakkımızda kuzum saol desteğin için
ne demek canım benim hoş hatunum senin adın neşeydi dimi
7 haftalıktı canım
zor beğenene de hediye almak zor vallasağol canım umarım beğenir zor beğenen biri çünkü
baya hissetmeye başlamışsındır onu karnında
neyse ömrü yokmş bebeşin yapacak bişi yok.
eminim çok zordur onu kaybetmek. neyse şimdik senin yaranı deşmek istemiyorum.
seni daha iyi tanımak istedim. inşaallah tez zamnda unutturur Rabbim sana bu acıyı
bence de artık tedaviye bşla. nereye kadar bekleyeceksin böyle başlamak lazım bi yerden
zor beğenene de hediye almak zor valla
günaydın cnmmmmmmmerhaba kızlarrrrrrr
saracım önemli olan düşünülüp hediye alınması,aırken de karşındakinin neden hoşlandığını düşünerek alırsan gerisi önemli değil,bence güzel düşünülmüş bi hediye
:amin: :amin: :amin:o günler çok zordu ama atlattım şükür Allahım bi daha aynılarını yaşatmasın ne bana nede bi başkasına
neşe canım evet
merhaba kızlarrrrrrr
saracım önemli olan düşünülüp hediye alınması,aırken de karşındakinin neden hoşlandığını düşünerek alırsan gerisi önemli değil,bence güzel düşünülmüş bi hediye
adın çok güzel canım insan söylerken bile gülümsüyor
tşk ederim canımcım genelde ismimin beni yansıttığını söylerler neşemiz geldi derler beni görenler ama bu aralar kaçtı yaa
pek bii suratsız oldum yinede iyi olucam iyi herşeye inat güçlüyüm ben
kankam yoğunmuş bu aralar gezmeden fırsat bulamıyor buralara.kıs başak kankin arenay nerde napıyo ?
bencede resimlerindede hep neşeliydin seni yansıtıyodur bencede
bikaç güne neşen yerine gelir neşecimgel sarılayım bi sana
iyi olacak bak görürsünn yeşil demişti dersin
meraba kuzcum naber nasılsın bakalımmerhaba herkese:101:
kadın sen napıyon yaaaaa canın sıkılmıyo mu senin .işinden sıkılmadınmısaol bitanem yaa şevkate ihtiyacım vardı harika oldu çok tşk ederim çok tatlısın
gel bende seni bi bağrıma basayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?