sen iyi gözüküyon maaşallahhhhhhh sana da günaydın kuşum.günaydın canlarım bugün nasılsınızz???*
günaydınnn minik kuşum kırmızı prensesim
:129::129::129::129::129::129::129:
hemen anlatiyim bildiklerimi.
başakın kocası hep öğleden sonra 3te gidiyo gece 1de geliyo. sıradann bi durum yaniiii.
erenay gezmelere gidiyo misafir ağırlıyo devamlı yoğun bu ara toto gezdirmekle meşgul
dolunay da durumlar muamma.kocası delifişek gibi, kendisinde de sorun yok fakat bir ihtimale göre yatakları ında sorun var ki çocuk olmuyor
saranın görümcesinin henüz hediyeden haberi yok
gamze yi bilen anlatsın tam bilmiyom yanlış bişii söölemeyim.
nenen dedeni sevmese varmazdı
deden de eski toprak illaki sopası olmuştur
sen benimle ilgilen gerisini boşver
sen iyi gözüküyon maaşallahhhhhhh sana da günaydın kuşum.
bugün nasıl olduğumu şu an anlayamam bakalım nasıl geçicek günüm.
oyyy ağzından bal damlıyo bitaneemmmm
:129::129::129::129::129::129::129:
seninle ilgilenemem malesef,bebeğim namahreme bakmasın,üstünü giy de gel:104::104::104:
:76::76:
evet cnm görmüşsün erken yattığımışimidilik iyiyim canım çok şükür
seninde günün güzel geçer inşallah tatlım uykunu aldınmı bakalım akşam erkenden yatmışsın
karacoşum annem sen nasılsın keyfin iyi gibi maaşallah bugün Allah daim ettirisnkızım elelam avatarımı değiştirince intihar ediyor sen ne deyooooooonnnnnnnnn
iyiyim be ablacım nasıl oluyum ayyy banamı dedinnngünaydın canım nasılsın
iyiyim güzeller güzeli dünya şekeri bacım menim sen nasılsın
günaydın tatlım nasıl gidiyo hayat bakıyımmm konusamadık bayadırsabah şerifleriniz hayır olsunnnnnn
bir hacivat repliği ile başlayalımmmmmmmmmmmmmm
sara abla pınarım karacalımmmm
geçmişe bakim gelim
günaydınnnn cicimmmgünaydın kızlaaaaaaarrrrr
günaydın canlarım bugün nasılsınızz???*
günaydınnnn cicimmm
evet kuzum görüşemiyoruz pek. benim iş yeriyle sorunlarım var bu ara pek huzurlu değilim.günaydın tatlım nasıl gidiyo hayat bakıyımmm konusamadık bayadır
kimmiş o elalem,kesin basaks tır
cewocum doktora gidiyomusun son durum neydi senin.nasılsın tatlımmmmmm
iyi gibiyim canım yaa dün cok kötüydüm üşüttüm sanırım bende nedense gitmiyo yatılı kaldılar mikroplar yaa her ay insan hasta olurmu yaa
aynen öyle valla yeni bir iş falan diyodun ne oldu parttm iş:26::26::26:evet kuzum görüşemiyoruz pek. benim iş yeriyle sorunlarım var bu ara pek huzurlu değilim.
e malum seninde pek keyfin yok.
işte yuvarlanıp gidiyos:106:
günaydın pınarcım,iyisin inşallah
evet cnm görmüşsün erken yattığımı8de yattım ama tabii hemen uyuyamadım 9da uyudum ohhhhhh misssssss gibi.
gece 1de kocam geldi ona uyandım. çay verdim ona bide ayaklarına krem sürdüm geri uyudum.
uykumu almışım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?