Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy kıyamam ben sanaaa. kış mevsimi hastalık mevsimi malesef. boll boll c vitamini al. nane limon falan iç aman dikkat et canım kendineee

saol tatlımda işteyim burda kimse bana nane limon yapmazki benden hiç gitmiyolar zaten vucudum cok zayıf aslında fazla meyve sevmiyorum yemiyorum ondan oluyo

aynen öyle valla yeni bir iş falan diyodun ne oldu parttm iş:26::26::26:
netten bakıyorum herrgün başvuru yapıyorum.dün aramştım bi yeri ordan haber bekliyorum İnşallah ararlar.
ama koydum kafama parttime iş istiyorum pınarım Rabbim nasib eder inşallah:106:
oohh canına değsin ozaman
aferim kocişe hizmet güzellllll

herşey karşılıklı aslında bebeğim yaa ikimizde birbirimize değer verdiğimizi gösterirsek güzel şeyler çıkyo ortaya

saol tatlımda işteyim burda kimse bana nane limon yapmazki benden hiç gitmiyolar zaten vucudum cok zayıf aslında fazla meyve sevmiyorum yemiyorum ondan oluyo
evet pınarım meyve çok önemli.
benim kocamında maaşalllahı var görünüş açısından ama mevye yemez hiç çok hasta olur.
bense ona göre zayıfım ama kolay kolay hastalanmaam çok şükür
meyve yerim çünküüüüüü

insallah kuzum allah gönlüne göre versin iyi insanlarla karsılastırsın hayırlı isler nasip etsin insallah

gel ben sana yaparımmmm

kızlar ben iğnemi olmaya gidiyom. gelince görüşürüüüzzzzz

aynen öyle ama sevmiyorum cok fazla yemiyorum tatımlık yerim hep ama muz falan yiyorum ve dün kendime cok sasırdım portakal yemeyen ben iki tane portakal yedim canım cok istedi nedense valla kuzum kendimi ümitlendirmek istemiyom ama hamilelik belirtileri hissediyom kendimde nedense intihabım gecti gibi bu cuma doktora gidicem fitilim ilaclarım bitti fitil kullanırken acaba hamile kalmıs olabilirmiyim bide ben bu ay sütlü maydonoz kaynatıp buharına oturdum süpelenmiyorum degil yani hayırlısı bakalımm birde dün ben balıgı cok severim kimseyi gözüm görmedi yedimde yedim kendime sasırdım yani normalde bu kadar yemem bu ara cok yiyorum tabi sonrasında midem bulandı üsüttüm herhalde diyorum ama bi ateş basıyo içimi , dıstan birsey yok içten yanıyo gibiyim hamilelikte oluyomu böyle seyler bilgin varmıı?

oyy aşkımın bahar pötürcüğüüüüüüü.
iyi ki tanıdım seni

sana olan aşkım depreşti:106:

günaydınnn minik kuşum kırmızı prensesim

canım menim bende seni iyiki tanımışım

sana dedim tabi sen menim bitanemsin tatlımsın

gel ben sana yaparımmmm

ay canım benimm tesekkür ederim içmiş kadar oldummm demen yeterli bebgim hayrola ne ignes buu?
akşam ben de üşüttüm canım,inşallah bişey olmadan atlatırım şu günleri

dikkat et kendine bebişede tabi sıkı yiyin insallah olmassın dol meyve yeee

pınarcım,ben de hamile değilken,yani regl dönemi ve akabinde senin gibi çok fazla yiyodum,hatta eşim sende bişey var ya hayırlısı diyodu,o derece yedim yani,ama regl olduğumdan hiç ümidim yoktu,ya üstüne gördüm,ya da vucut kendini alıştırıyodu,onu da bilmiyorum
genede hamilelikten de olmayabilir,lütfen kendini fazla kaptırma ki,hayal kırıklığı yaşama canım.

kızlar size dün yaptıklarımı anlatayım

işten izin aldım öğlenden önce çıktım eşimle berbaer görümcemide aldık yemeğe gittik gezdik alış veriş yaptık görümcem aldığım gümüş küpelere bayıldı uzun süre hiç çıkarmadan takacağını söyledi ve hemen taktı benimde çok hoşuma gitti çikolatalı pastamızı mumlarımızı aldık eve geldik aile arasında bi kutlama yaptık çok eğlendik gecemiz güzel geçti sonra eve geldik kocişimle bizim gecemiz daha güzel geçti

inşallah bebiş vardır pınarım hadi bize teyze olacağımız müjdesini ver inşallah adetine kaç gün var canım

kıyamam annem ya ben sana yaparım bak

pıanarım güzelim battaşım nasılsın canım?
kıs hamişlik belirtin var? ayyy hadi inşallahhhhh
kız 1 hafta kaldı batımıza ayy ne çabuk geçti bu ayy
bebiş çok düşünmedik yaaa çabuk geçiyor sık sık çalışma yapsaydık geçmezdi

insallah kuzum allah gönlüne göre versin iyi insanlarla karsılastırsın hayırlı isler nasip etsin insallah
amin cnm benim aminnnnnnnnnn hepimizi
tamam tatlım hiç acımıycak korkma

pınarcım bişiler söölemek için çok erken olur, biliyosun bazı belirtiler hem hamilelik hemde adet belirtileri oluyor.
burda seni ümitlendirmemiz çok yanlış olu.
sadece inşallah vardır diyebiliriz gönüldennnnn
senin bat 11ocak mı

canım menim bende seni iyiki tanımışım

sana dedim tabi sen menim bitanemsin tatlımsın
pınarla ikimize de aynı simley i kullanmışınalındım şimdik.

(alınacak yer arıyom bende)

ohhhhhhhhhhh düşman çatlatıyo karıya bakkkkkkkkkkkkkkkkk

Allah muhabbetinizi artırsın. kocan çok şanslı

sen üstüne mi gördüm kuzum valla anlamadım bende zaten cok ümitli degilim inanki konduramıyorum cünkü
ohhh bu güzelligin icine de bir güzellik sıgdırmıssınızdır insallahhh

ayyy ablacım ne varsa sende var valla hamarat hatunun hali bi baska oluyoo

kızlar bizim topikte cadı arkadaşımız vardıya oda bugün hamile olduğunu öğrendi çok sevindim sizinlede paylaşmak istedim darısı hepimizin başına

iyim bitanem sen nasılsın bilmiyorum valla ya dün midem bulandı balıktan yedikten sonra kokusu bi tuhaf gelmeye basladı sonra dayanamayıp kustum ama içten bi ateş bastı ilk önce kustuktan sonrada devam etti bde cok yiyorum bu ara eşimde fark etmiş sen cok yiyosun diyip duruyo valla bi hafta kaldı haftaya bugun olmucaz hayırlısıyla :13::13::13:

ikinizde çok seviyom tızım men sizlr benim küçük kızkardeşim gibisiniz

bu arada kocamda şanslı olduğunun farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…