ayyy kıyamam ben sanaaa. kış mevsimi hastalık mevsimi malesef. boll boll c vitamini al. nane limon falan iç aman dikkat et canım kendineee
netten bakıyorum herrgün başvuru yapıyorum.dün aramştım bi yeri ordan haber bekliyorum İnşallah ararlar.aynen öyle valla yeni bir iş falan diyodun ne oldu parttm iş:26::26::26:
oohh canına değsin ozaman
aferim kocişe hizmet güzellllll
evet pınarım meyve çok önemli.saol tatlımda işteyim burda kimse bana nane limon yapmazkibenden hiç gitmiyolar zaten vucudum cok zayıf aslında fazla meyve sevmiyorum yemiyorum ondan oluyo
netten bakıyorum herrgün başvuru yapıyorum.dün aramştım bi yeri ordan haber bekliyorum İnşallah ararlar.
ama koydum kafama parttime iş istiyorum pınarım Rabbim nasib eder inşallah:106:
herşey karşılıklı aslında bebeğim yaa ikimizde birbirimize değer verdiğimizi gösterirsek güzel şeyler çıkyo ortaya
saol tatlımda işteyim burda kimse bana nane limon yapmazkibenden hiç gitmiyolar zaten vucudum cok zayıf aslında fazla meyve sevmiyorum yemiyorum ondan oluyo
aynen öyle valla yeni bir iş falan diyodun ne oldu parttm iş:26::26::26:
valla iyi gibiyim bugun üsüttüm sanırsam kuzum bende uzak dur oglusumuza gecmesinn
gel ben sana yaparımmmm
kızlar ben iğnemi olmaya gidiyom. gelince görüşürüüüzzzzz
evet pınarım meyve çok önemli.
benim kocamında maaşalllahı var görünüş açısından ama mevye yemez hiç çok hasta olur.
bense ona göre zayıfım ama kolay kolay hastalanmaam çok şükür
meyve yerim çünküüüüüü
oyy aşkımın bahar pötürcüğüüüüüüü.
iyi ki tanıdım seni
sana olan aşkım depreşti:106:
günaydınnn minik kuşum kırmızı prensesim
iyiyim be ablacım nasıl oluyum ayyy banamı dedinnn
günaydın tatlım nasıl gidiyo hayat bakıyımmm konusamadık bayadır
günaydınnnn cicimmm
günaydınlar olsun benim battasımaa iiii seni sormalıı sen nasılsın bakıyımmm
ay canım benimm tesekkür ederim içmiş kadar oldummm demen yeterli bebgim hayrola ne ignes buu?gel ben sana yaparımmmm
akşam ben de üşüttüm canım,inşallah bişey olmadan atlatırım şu günleri
aynen öyle ama sevmiyorum cok fazla yemiyorum tatımlık yerim hep ama muz falan yiyorum ve dün kendime cok sasırdım portakal yemeyen ben iki tane portakal yedim canım cok istedi nedense valla kuzum kendimi ümitlendirmek istemiyom ama hamilelik belirtileri hissediyom kendimde nedense intihabım gecti gibi bu cuma doktora gidicem fitilim ilaclarım bitti fitil kullanırken acaba hamile kalmıs olabilirmiyim bide ben bu ay sütlü maydonoz kaynatıp buharına oturdum süpelenmiyorum degil yani hayırlısı bakalımm birde dün ben balıgı cok severim kimseyi gözüm görmedi yedimde yedim kendime sasırdım yani normalde bu kadar yemem bu ara cok yiyorum tabi sonrasında midem bulandı üsüttüm herhalde diyorum ama bi ateş basıyo içimi , dıstan birsey yok içten yanıyo gibiyim hamilelikte oluyomu böyle seyler bilgin varmıı?
gel ben sana yaparımmmm
akşam ben de üşüttüm canım,inşallah bişey olmadan atlatırım şu günleri
canım menim bende seni iyiki tanımışım
sana dedim tabi sen menim bitanemsin tatlımsın
aynen öyle ama sevmiyorum cok fazla yemiyorum tatımlık yerim hep ama muz falan yiyorum ve dün kendime cok sasırdım portakal yemeyen ben iki tane portakal yedim canım cok istedi nedense valla kuzum kendimi ümitlendirmek istemiyom ama hamilelik belirtileri hissediyom kendimde nedense intihabım gecti gibi bu cuma doktora gidicem fitilim ilaclarım bitti fitil kullanırken acaba hamile kalmıs olabilirmiyim bide ben bu ay sütlü maydonoz kaynatıp buharına oturdum süpelenmiyorum degil yani hayırlısı bakalımm birde dün ben balıgı cok severim kimseyi gözüm görmedi yedimde yedim kendime sasırdım yani normalde bu kadar yemem bu ara cok yiyorum tabi sonrasında midem bulandı üsüttüm herhalde diyorum ama bi ateş basıyo içimi , dıstan birsey yok içten yanıyo gibiyim hamilelikte oluyomu böyle seyler bilgin varmıı?
saol tatlımda işteyim burda kimse bana nane limon yapmazkibenden hiç gitmiyolar zaten vucudum cok zayıf aslında fazla meyve sevmiyorum yemiyorum ondan oluyo
amin cnm benim aminnnnnnnnnn hepimiziinsallah kuzum allah gönlüne göre versin iyi insanlarla karsılastırsın hayırlı isler nasip etsin insallah
tamam tatlım hiç acımıycak korkmakızlar ben iğnemi olmaya gidiyom. gelince görüşürüüüzzzzz
pınarla ikimize de aynı simley i kullanmışıncanım menim bende seni iyiki tanımışım
sana dedim tabi sen menim bitanemsin tatlımsın
kızlar size dün yaptıklarımı anlatayım
işten izin aldım öğlenden önce çıktım eşimle berbaer görümcemide aldık yemeğe gittik gezdik alış veriş yaptık görümcem aldığım gümüş küpelere bayıldı uzun süre hiç çıkarmadan takacağını söyledi ve hemen taktı benimde çok hoşuma gitti çikolatalı pastamızı mumlarımızı aldık eve geldik aile arasında bi kutlama yaptık çok eğlendikgecemiz güzel geçti sonra eve geldik kocişimle bizim gecemiz daha güzel geçti
sen üstüne mi gördüm kuzum valla anlamadım bende zaten cok ümitli degilim inanki konduramıyorum cünküpınarcım,ben de hamile değilken,yani regl dönemi ve akabinde senin gibi çok fazla yiyodum,hatta eşim sende bişey var ya hayırlısı diyodu,o derece yedim yani,ama regl olduğumdan hiç ümidim yoktu,ya üstüne gördüm,ya da vucut kendini alıştırıyodu,onu da bilmiyorum
genede hamilelikten de olmayabilir,lütfen kendini fazla kaptırma ki,hayal kırıklığı yaşama canım.
ohhh bu güzelligin icine de bir güzellik sıgdırmıssınızdır insallahhhkızlar size dün yaptıklarımı anlatayım
işten izin aldım öğlenden önce çıktım eşimle berbaer görümcemide aldık yemeğe gittik gezdik alış veriş yaptık görümcem aldığım gümüş küpelere bayıldı uzun süre hiç çıkarmadan takacağını söyledi ve hemen taktı benimde çok hoşuma gitti çikolatalı pastamızı mumlarımızı aldık eve geldik aile arasında bi kutlama yaptık çok eğlendikgecemiz güzel geçti sonra eve geldik kocişimle bizim gecemiz daha güzel geçti
inşallah bebiş vardır pınarım hadi bize teyze olacağımız müjdesini ver inşallah adetine kaç gün var canım
ocak 11 ablacımm insallah hayırlısı olsunn
kıyamam annem ya ben sana yaparım bak
Eki Görüntüle 320744
pıanarım güzelim battaşım nasılsın canım?
kıs hamişlik belirtin var? ayyy hadi inşallahhhhh
kız 1 hafta kaldı batımıza ayy ne çabuk geçti bu ayy
bebiş çok düşünmedik yaaa çabuk geçiyor sık sık çalışma yapsaydık geçmezdi
pınarla ikimizede aynı simley i kullanmışınalındım şimdik.
(alınacak yer arıyom bende)
ohhhhhhhhhhh düşman çatlatıyo karıya bakkkkkkkkkkkkkkkkk
Allah muhabbetinizi artırsın. kocan çok şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?