Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar bizim topikte cadı arkadaşımız vardıya oda bugün hamile olduğunu öğrendi çok sevindim sizinlede paylaşmak istedim darısı hepimizin başına

ayy ablacım cok sevindim yaa saglıklı kucagınada almayı nasip etsin RABBİM bizde birgün böyle haberler verebilicekmiyiz ki yaaa

kızlar bizim topikte cadı arkadaşımız vardıya oda bugün hamile olduğunu öğrendi çok sevindim sizinlede paylaşmak istedim darısı hepimizin başına
ayyyyyyyyyyyyyyyyy cadı hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanmıyorummmmmm. geçen ay yazmştı değilim diyeee.
bu aymı hamile çıktı ohhhhhh çok sevndm ablacım hemen hayırlı olsuna gidiyim
ikinizde çok seviyom tızım men sizlr benim küçük kızkardeşim gibisiniz

bu arada kocamda şanslı olduğunun farkında
ne güzel farkında olöasına sevndm

pınarcım tam emin değilim canım,son reglmden şüpheliyim sadece ama böyle olmayadabilir,bebeğin haftasına bakınca da üstüne görme yok gibi gerçi.
sadece o dönem iştah olarak tam bi hamile gibiydim,ye ye doymuyodum falan.

slm kızlarrrrr...ben yine işe gitmedim...hastayım hala...servise bindim kötü görünüyosun in eve git dediler...kayınvaldeme geldimm..sizler napıosunuzz...ne var ne yok..okuyamadım geçmişide...

merhaba herkese aranızda dış gebelik sonrası tüpü alınan ama buna rağmen hamile kalan varmı arkadaşlar?

slm kızlarrrrr...ben yine işe gitmedim...hastayım hala...servise bindim kötü görünüyosun in eve git dediler...kayınvaldeme geldimm..sizler napıosunuzz...ne var ne yok..okuyamadım geçmişide...

cok geçmiş olsun canım yaa hastalık cok kötü birsey insanı mahfedyo valla tez zamanda iyileş seni bekliyoruz kuzum

mantı dökmeye gidiyomm..gelirim yinee..öpüldünüz...
ohhhhhhhhh karıya bak beeeee hasta güyaa mantı dökmeye gidiyo

ya da olay şöyle bence. sen kaynanana gidersen böyle olur .
hasta masta dinlemiyo kadın sana iş yaptırıyo
merhaba herkese aranızda dış gebelik sonrası tüpü alınan ama buna rağmen hamile kalan varmı arkadaşlar?
yok tatlım öyle durumda olan. kkda araştırdın mı varmıymş tüpü alınan

kızlar ben şimdi kalkayım,çamaşırımı asayım,bulaşık makineyi açayım,kendime de güzel bi mama hazırlayıp yiyeyim,sonra uyurum belki
görüşürüzzzzzzz

nerde bu deli karı başak ona beste yapmıştım benim topikte

başak gelmiş hoşgelmiş

işi gücü boşvermiş

tek isteği bir bebek

sohbet muhabbet bahaneymiş

çatlak karııııı başakk

geçmiş olsun seraycım dikkat et et kendine bacım

ayy ablacım cok sevindim yaa saglıklı kucagınada almayı nasip etsin RABBİM bizde birgün böyle haberler verebilicekmiyiz ki yaaa

tabiki bizde böyle haberler vercez pınacım

evet canım bu kaçıncı tüp bebek denemsi hep negatif oluyodu ama bu sefer Allahım dileklerini kabul etti darısı başımıza inşallah

bizdeee seni cok seviyoozzzzz abların en güzeliii

tünaydın hatunlarım bu arada keyfiler nasıl ben reglinin kritik günlerini atlattım bomba hissediyorum kendimi yine eski keyfim neşem yerine geldiii

sizi seviyorummmmmm

of ne bileyım bulamadım aslınd bulsam ne olacak bu 3 ay nasıl geçecek bılmıyorum canımm sıkıntıdan bunalımdan içim karardı iyice

canım merhaba cok gecmiş olsun allahtan ümit kesilmez ama bzim topikte böyle birsey yasayan biri yok kafana fazla takma ne mucizeler oluyo benim bi akrabamın 20sene sonra oldu cocugu bir oglu vardı ikinciyi istedi olmadı doktorlar artık senin cocugun olmas diyolardı ümidini yitirmişti ama oldu allahtan ümit kesilmez canım sende umudunu yitirme olurmu

cok süper olmuş kuzummmmm

kızlar ben şimdi kalkayım,çamaşırımı asayım,bulaşık makineyi açayım,kendime de güzel bi mama hazırlayıp yiyeyim,sonra uyurum belki
görüşürüzzzzzzz
ohhhhhhhhh uyu bakalımm çatlat benide burdaaa
nerde bu deli karı başak ona beste yapmıştım benim topikte

başak gelmiş hoşgelmiş

işi gücü boşvermiş

tek isteği bir bebek

sohbet muhabbet bahaneymiş

çatlak karııııı başakk

aşık bu karı banaaaaaa yaaaaaaaaa

ama kuzum aşkın karşılıksız kalabilir çünküm ben karşı cinsten hoşlanıyom
evet canım bu kaçıncı tüp bebek denemsi hep negatif oluyodu ama bu sefer Allahım dileklerini kabul etti darısı başımıza inşallah
yine tüp bebekle mi tuttu ablacım yoksa doğal mı
tünaydın hatunlarım bu arada keyfiler nasıl ben reglinin kritik günlerini atlattım bomba hissediyorum kendimi yine eski keyfim neşem yerine geldiii

sizi seviyorummmmmm
ohhhh ne güzellllllllllll
of ne bileyım bulamadım aslınd bulsam ne olacak bu 3 ay nasıl geçecek bılmıyorum canımm sıkıntıdan bunalımdan içim karardı iyice
kararmasın cnm atlatıcaksın hayırlısıyla. herşeyde bir hayır vardır.
olması gerekiyordu demkki böyle. bunlar bizim sınavlarımız sabretmeliyiz. takıl bize burda atlatalım birlikyte.
kendinden bahset ne yaparsın ne yer ne içersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…