kızlar bizim topikte cadı arkadaşımız vardıya oda bugün hamile olduğunu öğrendi çok sevindim sizinlede paylaşmak istedim darısı hepimizin başına
ohhh bu güzelligin icine de bir güzellik sıgdırmıssınızdır insallahhh
ayyy ablacım ne varsa sende var valla hamarat hatunun hali bi baska oluyoo
ayyyyyyyyyyyyyyyyy cadı hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanmıyorummmmmm. geçen ay yazmştı değilim diyeee.kızlar bizim topikte cadı arkadaşımız vardıya oda bugün hamile olduğunu öğrendi çok sevindim sizinlede paylaşmak istedim darısı hepimizin başına
ne güzel farkında olöasına sevndmikinizde çok seviyom tızım men sizlr benim küçük kızkardeşim gibisiniz
bu arada kocamda şanslı olduğunun farkında
ikinizde çok seviyom tızım men sizlr benim küçük kızkardeşim gibisiniz
bu arada kocamda şanslı olduğunun farkında
slm kızlarrrrr...ben yine işe gitmedim...hastayım hala...servise bindim kötü görünüyosun in eve git dediler...kayınvaldeme geldimm..sizler napıosunuzz...ne var ne yok..okuyamadım geçmişide...
geçmiş olsun seraycım
slm kızlarrrrr...ben yine işe gitmedim...hastayım hala...servise bindim kötü görünüyosun in eve git dediler...kayınvaldeme geldimm..sizler napıosunuzz...ne var ne yok..okuyamadım geçmişide...
ohhhhhhhhh karıya bak beeeee hasta güyaa mantı dökmeye gidiyomantı dökmeye gidiyomm..gelirim yinee..öpüldünüz...
yok tatlım öyle durumda olan. kkda araştırdın mı varmıymş tüpü alınanmerhaba herkese aranızda dış gebelik sonrası tüpü alınan ama buna rağmen hamile kalan varmı arkadaşlar?
ayy ablacım cok sevindim yaa saglıklı kucagınada almayı nasip etsin RABBİM bizde birgün böyle haberler verebilicekmiyiz ki yaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyy cadı hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanmıyorummmmmm. geçen ay yazmştı değilim diyeee.
bu aymı hamile çıktı ohhhhhh çok sevndm ablacım hemen hayırlı olsuna gidiyim
ne güzel farkında olöasına sevndm
bizdeee seni cok seviyoozzzzz abların en güzeliii
kızlar ben şimdi kalkayım,çamaşırımı asayım,bulaşık makineyi açayım,kendime de güzel bi mama hazırlayıp yiyeyim,sonra uyurum belki
görüşürüzzzzzzz
ohhhhhhhhh karıya bak beeeee hasta güyaa mantı dökmeye gidiyo
ya da olay şöyle bence. sen kaynanana gidersen böyle olur .
hasta masta dinlemiyo kadın sana iş yaptırıyo
yok tatlım öyle durumda olan. kkda araştırdın mı varmıymş tüpü alınan
canım merhaba cok gecmiş olsun allahtan ümit kesilmez ama bzim topikte böyle birsey yasayan biri yok kafana fazla takma ne mucizeler oluyo benim bi akrabamın 20sene sonra oldu cocugu bir oglu vardı ikinciyi istedi olmadı doktorlar artık senin cocugun olmas diyolardı ümidini yitirmişti ama oldu allahtan ümit kesilmez canım sende umudunu yitirme olurmumerhaba herkese aranızda dış gebelik sonrası tüpü alınan ama buna rağmen hamile kalan varmı arkadaşlar?
nerde bu deli karı başak ona beste yapmıştım benim topikte
başak gelmiş hoşgelmiş
işi gücü boşvermiş
tek isteği bir bebek
sohbet muhabbet bahaneymiş
çatlak karııııı başakk
ohhhhhhhhh uyu bakalımm çatlat benide burdaaakızlar ben şimdi kalkayım,çamaşırımı asayım,bulaşık makineyi açayım,kendime de güzel bi mama hazırlayıp yiyeyim,sonra uyurum belki
görüşürüzzzzzzz
nerde bu deli karı başak ona beste yapmıştım benim topikte
başak gelmiş hoşgelmiş
işi gücü boşvermiş
tek isteği bir bebek
sohbet muhabbet bahaneymiş
çatlak karııııı başakk
yine tüp bebekle mi tuttu ablacım yoksa doğal mıevet canım bu kaçıncı tüp bebek denemsi hep negatif oluyodu ama bu sefer Allahım dileklerini kabul etti darısı başımıza inşallah
ohhhh ne güzelllllllllllltünaydın hatunlarım bu arada keyfiler nasıl ben reglinin kritik günlerini atlattım bomba hissediyorum kendimi yine eski keyfim neşem yerine geldiii
sizi seviyorummmmmm
kararmasın cnm atlatıcaksın hayırlısıyla. herşeyde bir hayır vardır.of ne bileyım bulamadım aslınd bulsam ne olacak bu 3 ay nasıl geçecek bılmıyorum canımm sıkıntıdan bunalımdan içim karardı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?