Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oğulcuklarınmı onlar hürroşşş Allah bağışlasın yakışıklı çocuklar hiç sana çekmemeişler

ewet basak hanım oğluşlarım onlar benim hiçde bikerem bana benziolar büyük aynı dayısı küçük bennnnnnnnn yane bizim tarafa çekmişlerrrrrrrrr

ewwet aşkım çok güzel bir duygu annelik allah herkeze nasip etsin inşallah o yüzden 3. yü istiyom herşeye rağmen
maaşallah ne güzelllllll Rabbim nasib etsin
kıslar merhaba;başak sana dün birşey yazdım sanırım kaçırdın bankaya gidiyorum demişsi sonradan okudum
evet annem bankaya gittim noldu
ewet basak hanım oğluşlarım onlar benim hiçde bikerem bana benziolar büyük aynı dayısı küçük bennnnnnnnn yane bizim tarafa çekmişlerrrrrrrrr
hımmmm babaları yakuşuklu değilmi

maaşallah ne güzelllllll Rabbim nasib etsin

evet annem bankaya gittim noldu

hımmmm babaları yakuşuklu değilmi

bana göre çok yakışıklı herkezin gülü kendine kokarmış şekerim kocacım beni daha çok sevmiş ben daha baskın çıkmışım o yüzden bana benziolar öyle derler duymadınmı

bana göre çok yakışıklı herkezin gülü kendine kokarmış şekerim kocacım beni daha çok sevmiş ben daha baskın çıkmışım o yüzden bana benziolar öyle derler duymadınmı
ne anlamda baskın çıkmışın.
bence kocan baskın çıkmş ki ikisi de erkek olmuş

bunu mu diyon karacalcım

saracım mrblar hoşgeldin nasılsın tatlım ben hastayım grip oldum yaaaaaaaaa:2::2::2:

saracım mrblar hoşgeldin nasılsın tatlım ben hastayım grip oldum yaaaaaaaaa:2::2::2:

merhaba canım iyiyim geçmiş olsun grip olmuşsun bol bol C vitamini al nane limon iç bide dinlen grip istirahatle geçiyo canım

oloe de gormustu bu sefer farklı gordum bı akrabamız leplebı yedırıyodu bende kzıyodum
kucucuk cocuga yedırılmez dıye allahımm ne tatlıydı ole kıskandım bebısımı herkezde
insan çok etkisinde kalıyo dimi
merhaba canım iyiyim geçmiş olsun grip olmuşsun bol bol C vitamini al nane limon iç bide dinlen grip istirahatle geçiyo canım
saracım bak tüm topik hastalandık acaba çok pis salgınmı var yaaaaa

kızlar akşma misafirim var birazdan izin alıp eve gitcem

havuçlu kek
rus salatası
milföy hamuruyla peynirli börek
çikolata soslu havuçlu toplar yapacam bide baklava alacam ayrıca çerez çay kahve veee meyva menüm nasıl sizce

emizriiyomuydun. aybende gördüm bi kaç kere emziriyodum onu offf çok tatlıydııııııı

kız emzirmek nasıl bi duygu anlat bize

dünyanın en güzel ve en özel duygusu anlatılamaz çok değişik bi duygu yaaaaaaa kısacası emzirmek bir annenin bebeğiyle yaşayacağı ve geri dönüşü asla olmayan en güzel zaman demek bence oğluşlarımın ikisinide 2 yaşına kadar emzirdim

sara kıs bende geleyimmi canım çekti walla çok güzel ımmmmmmmmmmmmmm şimdi hastayken bişeyler yapmak zor geliyo sen gönderiver birer tabakçık nolcak bak hastayım canımda çekti belki hamişimdir olabilir yane:76:

evet canım geçmiş olsun hepinize salgın var malesef kime baksam hasta bu aralar inşallah bende hasta olmam
amin cnm sende olma.
kızzzzzz gelesim geldi valla benimde.
o havuç toplarında çikolata sosu nasıl tat veriyor
karacalınkilere dönmedi inşallh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…