Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

üzüldüm ama o hergün olkula gelioduki beni yalnız bırakmıodu senin nasıl oldu anlat bakam sende hep bem anlatıyom birazda senden dinleyelim
bende lise 2yi yeni bitirmiştim.ankarada oturuyorum.
halamın oğlunun düğünü vardı. istanbula geldim düğün için.
biriyle tanıştım asla bana bakmaz diye düşündüğüm ve hayranlıkla seyrettiğim o kişi meğer bizim gelinin kardeşiymiş.
halamın oğlunun kayınçosu yanii. düğünde dansa kaldırdım onu bi cesaretle
sonra düğün bitti ben ankaraya döndüm. sonra numaramı falan istemiş bulmş bir yerlerden.
o 18 yaşında bense 16 yaşındaydım.

5 yıl boyunca sadece telefonda görüşerek sevdik
Askerliğini yaptı geldi istedi beni
Sonra düğün dernek

Son düzenleme:

wayyyyyyyyyy seninde güzelmiş tanışma hikayen kısss allah mutlu etsin bir ömür boyu inşallah canım yani siz hem kız almışsınız hemde kız vermişsiniz karşılıklı ne güzel ya işte nasibin nerde geleceği belli olmuo

ay yıkandım geldım ooo mıs gıbı oldummmmmmm

amin beebğim cümlemiziiii.

senin de mutluluğun katlanarak artsın bizde size benzeyelim

ay yıkandım geldım ooo mıs gıbı oldummmmmmm
ohhhhh sıhhatler olsun tatlm

Son düzenleme:

hehe kızlar bende kocısımı hıc sevmıyodum gıcık oluyodum ayyy sonra bı asık oldum evlenı verdım

bence evliliğin temeli karşılıklı sevgi ve saygı öyle olduğu sürece uzun yıllar sürüo işte biz bunu yapmaya çalışıyoruz beceriozda sankim

sende anlat kuzucum niye gıcık oluyodun bebeğinin babasına

annem bız yan yana magzalarda calısıyoduk pek hoslanmazdım esımden bızım magzaya gelınce sınır oluyodumm kocısımde pekk yakısıklıydı sacları falan dık onların magzayada kızlar dolardı ben de gıcık oluyodum bı kac kere teklıf ettı yok dedım sonra konusmaya basladıkk 5 yılımıza gırecezz cook gusel bı ask yasaadım butun carsı bılırdı kırmızı gulsuz yanıma gelmezdıı herkezler kıskanırdı

bence evliliğin temeli karşılıklı sevgi ve saygı öyle olduğu sürece uzun yıllar sürüo işte biz bunu yapmaya çalışıyoruz beceriozda sankim
maaşallah yaaa arada tüyolar ver kuzum bizim gibi acemilerin ihtiyacı var.
geçenlerde amcamın karısından aldım bişiler. onlarda 18 yıllık evli. severek evlendiler ve hala saygıları evlilikleri süper konumda.

ay kıyamazmış kocasınada tmm şekerim afiyet olsun ne yemek yaptın kıs

yumrtalı ekmek ıstedıı kocısım canı cekmıs bende hamur mayalladımm kahvalltılık falannn tabı kıyamam kurban olurum ona

kız benimkide hep gül alırdı ama hala daha özel günlerimizde yaşım kadar kırmızı güllerim gelir

kız benimkide hep gül alırdı ama hala daha özel günlerimizde yaşım kadar kırmızı güllerim gelir

kocısımın hala benımde alıyo ama kuruyo dokuluyo bocuk oluyo bende alma dedım artık o kadar doyurdu kı
sagolsun

vaaayyyyyyyyy maaşlllahhhh Allah daim etsin inşallahh.
kuzum sana bişi diycem normalde senin bulunduğun yerdeki erkeklerin aşklarına güvenmem ben. ama seninki başka çıkmş. oralı dğil galiba

yumrtalı ekmek ıstedıı kocısım canı cekmıs bende hamur mayalladımm kahvalltılık falannn tabı kıyamam kurban olurum ona

koş kıs git hemen yap bekletme kocanı acıkmışınızdır nede olsa performans kaybettinizz dimi ama enerji topla belinaysucum afiyet olsun şekerim

vay be adam her sene 1 gül daha masrafa giriyo yani

vaaayyyyyyyyy maaşlllahhhh Allah daim etsin inşallahh.
kuzum sana bişi diycem normalde senin bulunduğun yerdeki erkeklerin aşklarına güvenmem ben. ama seninki başka çıkmş. oralı dğil galiba

annem suan kı ortamı gorsen ıyıcı pıslıklestı burası ya benım zamanımda ole degıldı sagolsun esım sozumden asla cıkmıyoo ne ıstesem anında alıyo o kadar ılgı gosteryokı akrabları aılse sınır oluyo bu duruma
buralı degıl hayatımmm 2 sene olck evlılıgımız daha ısten cıkınca 5 dk gec gelmedı hıc bı arkadas ortamı yokk

koş kıs git hemen yap bekletme kocanı acıkmışınızdır nede olsa performans kaybettinizz dimi ama enerji topla belinaysucum afiyet olsun şekerim

hehe talım sımdı hazrlasam sogur bende cook acıktım sut le duruyorum bı bardak uyansın ole hazrlarım zoor kalkarr sabah baya bı yoruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…