Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla dimi kız ne güzel yaptım ama nikahıda kıydırdım oh olsunnnnnn valide sultanla ibrahime
bencede bencede
günaydınnnnn...evet bugün bütün kızlar toplandık oldu hadi diğerlerinide bekliozzz...
kuzum senin kırmızılar da gelmiş benimde geldi pınarım naptı acaba işten çıktı görünmez oldu inşallah onun gelmez kırmızıları

başağın yatıyodur canımmm güya bugün erken kalkacak gelecektii haniii nerdeeeeeee

Pardon kızlar kusura bakmayın lütfen biraz işlerim vardı ama bende sizlerle tanışmak istiyorum
ben iyiyim siz nasılsınız?

evet canım yaaa geldi maalesef...napalım gelecek aya kısmet artık...

Pardon kızlar kusura bakmayın lütfen biraz işlerim vardı ama bende sizlerle tanışmak istiyorum
ben iyiyim siz nasılsınız?
önemli değil kuzum iyiyim ben canımmm napıyosun çalışıyomusun ev hatunumusun canım anlat işte biraz kendini
evet canım yaaa geldi maalesef...napalım gelecek aya kısmet artık...

öyle canımmm artık her ay öbür aya diyoruz inşallah bu son olurrrrr

SELAMSSSSSSSSSSSSSS naber yeşil aynı yaştayız seninle sennde bir düşüğün var

canım msjını sonradan gördüm yazdığında çıkmışım ben seni görünce cevaplarım diye düşündüm
evet canım maleseff senin ne kadarlıkken düştü bebek canım ? inşallah birliktede doğururuz tatlımmmmm

biz iyiyiz sen nassın anlat bakalım kendini sen kimsin tanışalım

ben tekirdağ çorluda oturuyorum özel bi şirkette çalışıyorum sonrasında çocuk düşünüyorum ama az öncede yazmıştım 1 hafta önce zona geçirdiğim için malum yaklaşık 1 2 ay kadar ara verdik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…