walla dimi kız ne güzel yaptım ama nikahıda kıydırdım oh olsunnnnnn valide sultanla ibrahime
kuzum senin kırmızılar da gelmişgünaydınnnnn...evet bugün bütün kızlar toplandık olduhadi diğerlerinide bekliozzz...
günaydın yawrum sanada bütün kızlar toplandık toplandık ,sorduk niye yıprandık yıprandık ,biz onlardan hoşlandık hoşlandık ,şimdi niye zorlandık zorlandıkhaydeeeeeeeee herkez gelsin basakım nerdeeeeeeeee
canıımm gel tanışalım hadi sessiz kaldın orda nasılsın canım
ben geçen syflrda güldene seslenmiştim ama cevvap vermedi
bencede bencede
kuzum senin kırmızılar da gelmişbenimde geldi pınarım naptı acaba işten çıktı görünmez oldu inşallah onun gelmez kırmızıları
başağın yatıyodur canımmm güya bugün erken kalkacak gelecektii haniii nerdeeeeeee
önemli değil kuzum iyiyim ben canımmm napıyosun çalışıyomusun ev hatunumusun canım anlat işte biraz kendiniPardon kızlar kusura bakmayın lütfen biraz işlerim vardı ama bende sizlerle tanışmak istiyorum
ben iyiyim siz nasılsınız?
evet canım yaaa geldi maalesef...napalım gelecek aya kısmet artık...
Evet canım tekirdağ plakası 59 oyüzden
Pardon kızlar kusura bakmayın lütfen biraz işlerim vardı ama bende sizlerle tanışmak istiyorum
ben iyiyim siz nasılsınız?
tahmin etmiştim. Bende tekirdağlıyım:) yaşın kaç ben 84lüyüm
SELAMSSSSSSSSSSSSSS naber yeşil aynı yaştayız seninle sennde bir düşüğün var
pardon kusurabakma lütfen görmedim
biz iyiyiz sen nassın anlat bakalım kendini sen kimsin tanışalım
reca ederim önemli deil sen anlat kimsin sen canııım bak ben hürrem sultanım bana herkez öyle dersende öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?