ben tekirdağ çorluda oturuyorum özel bi şirkette çalışıyorum sonrasında çocuk düşünüyorum ama az öncede yazmıştım 1 hafta önce zona geçirdiğim için malum yaklaşık 1 2 ay kadar ara verdik:)
walla herkes öle haaa hep erken gelmiş ...bi arkadaşın annesi erken oluyosa rahim bebiş istiyo demek demiş...hadi bakalım..
günaydın kızlar nasılsınız ya kac defadır gırıyorum kımsecıkler yok
ıyım tatlım sen nasılsın
çok geçmiş olsun canım üzüldüm umarım en kısa zamanda iyileşirsin sıkma canını allah büyüktür inşallah bebişini hayırlısıyla alırsın kucağınada
bende duymuştum bunu ama erken olursa diye değilde, düzensizlik başlarsa bazen erken bazen geç olunca vucut bebeğe hazırlanıyor diye duymuştum hadi bakalım gelir inşallah
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
hurr+,
gulden59,
yesil33,
belinaysu,
bernardo
selamlar nasılsınız bakayım görüşmeyeli
iyiim şekerim işte malesef kırmızılar geldi bu aydada erken oldu 14ünde gelecekti 9unda geldi nedendir bilmemşaşırdım yane
benim işte öyle olmaya başladı bi erken bi geççç ama yine geliyor kırmızılarrrbende duymuştum bunu ama erken olursa diye değilde, düzensizlik başlarsa bazen erken bazen geç olunca vucut bebeğe hazırlanıyor diye duymuştum hadi bakalım gelir inşallah
çıtırrr ablaaaammm benimmmmmToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
hurr+,
gulden59,
yesil33,
belinaysu,
bernardo
selamlar nasılsınız bakayım görüşmeyeli
bende 79luyum canım :) anlıyacağın biraz yaşlandık
tünaydınnnn hoşgeldin buralardayız:günaydınn tatlım hoşgeldinnn şimdi toplandık bak gitme biyereeee
çok sağol canım inşallah hepimiz ayırlısıyla alırız bebişlerimizi
yok canm 5 yaş var aramızda. Merkezde misin?
benimde 4 gün geç geldi bence geç geleceğine erken gelmesi daha iyi en azından umutlanmıyorsun
kızlar bunu bende duydum ama hiç mantıklı gelmiyo sanki baba..
benim işte öyle olmaya başladı bi erken bi geççç ama yine geliyor kırmızılarrr
çıtırrr ablaaaammm benimmmmm
iyiyim ben seni sormalı akşam için tekrar özür dilerimiyi geceler diyemeden gittim
bende duymuştum bunu ama erken olursa diye değilde, düzensizlik başlarsa bazen erken bazen geç olunca vucut bebeğe hazırlanıyor diye duymuştum hadi bakalım gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?