Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok geçmiş olsun canım üzüldüm umarım en kısa zamanda iyileşirsin sıkma canını allah büyüktür inşallah bebişini hayırlısıyla alırsın kucağınada

walla herkes öle haaa hep erken gelmiş ...bi arkadaşın annesi erken oluyosa rahim bebiş istiyo demek demiş...hadi bakalım..

bende duymuştum bunu ama erken olursa diye değilde, düzensizlik başlarsa bazen erken bazen geç olunca vucut bebeğe hazırlanıyor diye duymuştum hadi bakalım gelir inşallah

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
hurr+,
gulden59,
yesil33,
belinaysu,
bernardo

selamlar nasılsınız bakayım görüşmeyeli

nazemir,
hurr+,
gulden59,
yesil33,
belinaysu,
bernardo

iyiyiz güzelim sen nassın bakalım grşmeyeli bu arada hoş geldinnnnnnnnnnn

iyiim şekerim işte malesef kırmızılar geldi bu aydada erken oldu 14ünde gelecekti 9unda geldi nedendir bilmemşaşırdım yane

benimde 4 gün geç geldi bence geç geleceğine erken gelmesi daha iyi en azından umutlanmıyorsun

bende duymuştum bunu ama erken olursa diye değilde, düzensizlik başlarsa bazen erken bazen geç olunca vucut bebeğe hazırlanıyor diye duymuştum hadi bakalım gelir inşallah
benim işte öyle olmaya başladı bi erken bi geççç ama yine geliyor kırmızılarrr

nazemir,
hurr+,
gulden59,
yesil33,
belinaysu,
bernardo

çıtırrr ablaaaammm benimmmmm
iyiyim ben seni sormalı akşam için tekrar özür dilerim iyi geceler diyemeden gittim

kızlar bunu bende duydum ama hiç mantıklı gelmiyo sanki baba..

bende bilmiyorum arkadaştan duydum bende düzensiz olunca vucut hamileliğe hazırlanıyor derler dedi

önemli değil canım ben okudum elektrik kesilmiş ama öyle pat diye kapanınca şaşırmıştım ama sonra okuyunca anladım

kızlar ben birazdan çıkıcam kardeşim gelicek İZMİRDEN sonra grşrz öptüm sizi [bu arada basakım gelmiş hoşgelmiş ]nerdesin kız sen

ayyy inşallah geçen ay 1 gün gecikti bu ay 3 gün erken oldu..hayırlısı bakalım..inşallahhh

slm kızlarrrrrrr oleyyyyy kaçgündür yakalayamadığım hatunlar burdaaaaaaa
nasılsınız bakalımmmmmm

güldencim hoşgeldin cnm aramıza hep burda görmek isteriz seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…