iyiyiz güzelim sen nassın bakalım grşmeyeli bu arada hoş geldinnnnnnnnnnn
doğru sölüon ama benim hep gününde gelirdide o yüzden şaşırdım
hürrem cadısı özledim seni valla ayol aaaaakızlar ben birazdan çıkıcam kardeşim gelicek İZMİRDEN sonra grşrz öptüm sizi [bu arada basakım gelmiş hoşgelmiş ]nerdesin kız sen
yok canım çorludayım:
nasıl yani cnm???:)
merkezdeydim ben. şimdi izmirde yaşıyorum. Nasıl bizim oaralar. çorlunun soğuğu hiç bişey benzemez bilirim
slm kızlarrrrrrr oleyyyyy kaçgündür yakalayamadığım hatunlar burdaaaaaaa
nasılsınız bakalımmmmmm
güldencim hoşgeldin cnm aramıza hep burda görmek isteriz seniii
herkese tünaydın kuzularımmmmm
hürrem cadısı özledim seni valla ayol aaaaa
başka bir işe transfer oldum yaa giremiyom
kardeşinde hoş gelsin safa gelsin
nolduki ne niye şaşırıon yaneresimde gördüklerin benim oğluşlarım 3.yü istiyememmi istiyom istiyom işte büyük oğlum 11 küçük oğlum 6.5 yaşında ben 32 yaşındayım 1 tane daha olur heralde daha gencim hürrem sultan doğurur
selam başakcım hoşgeldin
tünaydın canım hoşgeldin
hoşbuldum canım inşallah bende bundan sonra hep buralardayım teşekkür ederim:)
selam başakcım hoşgeldin
benim hatuncum çıtı pıtıyım ben senin gibi balık etli değilimay kız bende seni özledim wallaaaaaaaaa napıon yawrum resimdeki senmisin kız çıtı pıtı duruyo
bekleriz tabi gelene kapımız yani topiğimiz açık beraber neşeyle yumurtlayıp zevkle doğururuz inşallah
tabi canım hürrem doğurur ona asla lafım yok eee sende bi hürrem olduğuna göre
heheheh: şaşırmamın sebebi ben bitane istiyorum yani bakım falan çok zor diye düşünüyorumda ondan şaşırdım hehehe:
kızlar ya biraz önce wc ye gittim pembe akıntım gelmiş. hiç olmazdı böle. tam da yumurtlama zamanım die tahmin ediorum. hadi hayırlısı bide adet olurmuşum böööööööööö
allah sabrını veriyo zaten sevgileriyle bakılıyolar olsun yine bakarım deneyimliyim nede olsa allah isteyenlere verir inşallah
yumurta çatladığında olurmuş öyle ama benim hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?