Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyiz güzelim sen nassın bakalım grşmeyeli bu arada hoş geldinnnnnnnnnnn

hoşbuldum canım iyiyim sağlığım huzurum yerinde daha ne isterim

doğru sölüon ama benim hep gününde gelirdide o yüzden şaşırdım

benimde hep gününde olur en fazla 1.. 2 gün erken olurdum ama 4 gün gecikince kesin dedim hamileyim bide test yaptım havamı aldım tabi

kızlar ben birazdan çıkıcam kardeşim gelicek İZMİRDEN sonra grşrz öptüm sizi [bu arada basakım gelmiş hoşgelmiş ]nerdesin kız sen
hürrem cadısı özledim seni valla ayol aaaaa

başka bir işe transfer oldum yaa giremiyom

kardeşinde hoş gelsin safa gelsin

nasıl yani cnm???:)

nolduki ne niye şaşırıon yaneresimde gördüklerin benim oğluşlarım 3.yü istiyememmi istiyom istiyom işte büyük oğlum 11 küçük oğlum 6.5 yaşında ben 32 yaşındayım 1 tane daha olur heralde daha gencim hürrem sultan doğurur

hürrem cadısı özledim seni valla ayol aaaaa

başka bir işe transfer oldum yaa giremiyom

kardeşinde hoş gelsin safa gelsin

ay kız bende seni özledim wallaaaaaaaaa napıon yawrum resimdeki senmisin kız çıtı pıtı duruyo

tabi canım hürrem doğurur ona asla lafım yok eee sende bi hürrem olduğuna göre
heheheh: şaşırmamın sebebi ben bitane istiyorum yani bakım falan çok zor diye düşünüyorumda ondan şaşırdım hehehe:

allah sabrını veriyo zaten sevgileriyle bakılıyolar olsun yine bakarım deneyimliyim nede olsa allah isteyenlere verir inşallah

kızlar ya biraz önce wc ye gittim pembe akıntım gelmiş. hiç olmazdı böle. tam da yumurtlama zamanım die tahmin ediorum. hadi hayırlısı bide adet olurmuşum böööööööööö

Kızlar bazen yanlış başka mesajlardan alıntı yapmışım ama kusura bakmayınız lütfen
başakçım sağol

kızlar ya biraz önce wc ye gittim pembe akıntım gelmiş. hiç olmazdı böle. tam da yumurtlama zamanım die tahmin ediorum. hadi hayırlısı bide adet olurmuşum böööööööööö

yumurta çatladığında olurmuş öyle ama benim hiç olmadı

allah sabrını veriyo zaten sevgileriyle bakılıyolar olsun yine bakarım deneyimliyim nede olsa allah isteyenlere verir inşallah

aminnnn cnm kesinlikle haklısın.
Ya kızlar gerçi konusuda var ama ben yinede size sormak istiyorum bu klomenin bana zararı varmı doktor yumurtalık takibi için verdide takip yapacakmış ama benim daha eylülden beri denemelerim vardıda.yani daha erken değilmi klomen için nedersinizz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…