Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım iyiyim sen nasılsın moralller nasıl

moralım suan cook gusel cnm ama yarın sanırsam bat gunum ya kırmızıları gorup evde gene cıngar cıkacak kocamın ne sucu varsaaa

yada test yapczz hamıs olcmmm oooo havalarda ucacam
hayal ıstee

hoşbuldum canım moral olarak iyi sağlık açısından biraz grip gibiyim sen nasılsın görüşmeyeli gelemiyorsun çok

iyiyim canım bende kardeşim vardı kaldı yatılı. kocası şehir dışındaydıda o yüzden sana geçmiş olsun dikkat et

kızlar ben çıkıom arkadaş çağırdı kahve içmeye gidiom grşrz bayyyyyyyy

moralım suan cook gusel cnm ama yarın sanırsam bat gunum ya kırmızıları gorup evde gene cıngar cıkacak kocamın ne sucu varsaaa

yada test yapczz hamıs olcmmm oooo havalarda ucacam
hayal ıstee

canım çıngar çıgarınca olacaksa çıkar ama sadece kendinizi üzersiniz ve erkekler bir süre sonra sıkılırlar böyle muhabbetlerden onun için eşine bişey söyleme biz böyle durumlarda daha çok birbirimize sarılıp inşallah bir dahaki ay diyoruz yıpratmayınız birbirinizitamamı

başak kız kocam erken geldi akşam 12 buçuk olmadan bende çıkıyorum bile yazamadım

iyiyim canım bende kardeşim vardı kaldı yatılı. kocası şehir dışındaydıda o yüzden sana geçmiş olsun dikkat et

sağol canım pek evdende çıkmam ama nerden alıyorum soğuğu anlamıyorum

kızlar ben çıkıom arkadaş çağırdı kahve içmeye gidiom grşrz bayyyyyyyy

tamam canım görüşürüz

haklısın cnm ya ama ıcımde suan hıc uzuntu yok sevınc de yok kırmzıları gryorum ıkı gun uzuluyom hemen yenı hayallere kapılıyorumm

Ooo meraba karılar. maaşallah bi sürü karı var burda. ohh

selam canlarım
nasılsınız bakalım?
ben bu ara giremiyom havalar bizim burda çok soğuk benim pc soğuk oadada duruyo valla popom donuyo o yüzden giremiyom tv nin başında pinekliyom..
zaten kırmızılarımda geldi ooooff off benim arkadaş var komşum 7 aydan beri olmuyodu şimdi gebe inşallah bizede nasip olur..

Nazocum senin de kocan bu ara erken gelmeye başladı nedendir acaba. aygüncüm inşallah sıra bize de gelecek. soğuk odaya giripte üşütme dikkat et kendine'ya da sen de cepten gir.hiç bir ise yaramıyor Smiley bilem kullanıyom of pof

evet evet aynen sadece kk sorunlu

tatlım morwen başka topikte fink atıyor:122:

rica ederim kuzucum
dışarda ne yapıyosun bakimm gezmeye mi

nbr hatun halvetlere devammı

yok kız ne gezmesiii ben dışarıya hep iş için çıkıyorummmmm valla bankada işler vardı onalrı halettimm bir kaç taksit falan dönerkende acık bıdıkıma uğradım (yarım saat kadar) eve geldim yemek falan derken bu saat olduuuuu

neden bilmem erken geliyor adam aşkımı depreşti ne eve gelmek için can atıyor yada altından bişey çıkmasında:26:

basakkkk
senn neden sesın solugun cıkmoyo annemmm
kuzum sesim çıkıcakta o zman cepten giriyodum o yüzden aktif olamyorum cnm
evet aslında gezmeye çıkmadığını bilerek sormştum cnm.bu yoğunluğun arasında gezmeye vaktin olacağını sanmıyorum
bıdıkın nasıl bakalım.
uzakmı aranız:44:
neden bilmem erken geliyor adam aşkımı depreşti ne eve gelmek için can atıyor yada altından bişey çıkmasında:26:

bilemem artıkın

valla bende bilemiyorum ama biraz sonra gelir

başak sen niye yoktun akşamdan beri kakılmışlık görevini bitiremedinmi

başak sen niye yoktun akşamdan beri kakılmışlık görevini bitiremedinmi
hemende çekiştirmişsiniz beni duydummmm

valla nazocan şöle oldu eve geldim memek yedim sonra korkunç bir mutfak her akşam olduğu gibi bu akşamda beni bekliyordu mutfağı topladım sonra da süpürge açtım eve.
sonra da cıpcıp yaptım anca geldim
evet kakılmşlık vazifem uzun sürdü. hemende anlıyosunuz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…