sağol canım iyiyim sen nasılsın moralller nasıl
hoşbuldum canım moral olarak iyi sağlık açısından biraz grip gibiyim sen nasılsın görüşmeyeli gelemiyorsun çok
Bi şey olmadı canım. bak cepten giriyom zaten senin çenene laf yetiştiremem. aa hürrem cim bak ne kadar havalı cepten giriyorum demek . sen giremezsin ceptenewet canım nolduki ne hıhhhh
moralım suan cook gusel cnm ama yarın sanırsam bat gunum ya kırmızıları gorup evde gene cıngar cıkacakkocamın ne sucu varsaaa
yada test yapczz hamıs olcmmm oooo havalarda ucacam
hayal ıstee
iyiyim canım bende kardeşim vardı kaldı yatılı. kocası şehir dışındaydıda o yüzden sana geçmiş olsun dikkat et
kızlar ben çıkıom arkadaş çağırdı kahve içmeye gidiom grşrz bayyyyyyyy
canım çıngar çıgarınca olacaksa çıkar ama sadece kendinizi üzersiniz ve erkekler bir süre sonra sıkılırlar böyle muhabbetlerden onun için eşine bişey söyleme biz böyle durumlarda daha çok birbirimize sarılıp inşallah bir dahaki ay diyoruz yıpratmayınız birbirinizitamamı
başak kız kocam erken geldi akşam 12 buçuk olmadan bende çıkıyorum bile yazamadım
evet evet aynen sadece kk sorunlu
tatlım morwen başka topikte fink atıyor:122:
rica ederim kuzucum
dışarda ne yapıyosun bakimm gezmeye mi
nbr hatun halvetlere devammı
Nazocum senin de kocan bu ara erken gelmeye başladı nedendir acaba. aygüncüm inşallah sıra bize de gelecek. soğuk odaya giripte üşütme dikkat et kendine'ya da sen de cepten gir.hiç bir ise yaramıyor Smiley bilem kullanıyom of pof
kuzum sesim çıkıcakta o zman cepten giriyodum o yüzden aktif olamyorum cnmbasakkkk
senn neden sesın solugun cıkmoyo annemmm
evet aslında gezmeye çıkmadığını bilerek sormştum cnm.bu yoğunluğun arasında gezmeye vaktin olacağını sanmıyorumyok kız ne gezmesiii ben dışarıya hep iş için çıkıyorummmmm valla bankada işler vardı onalrı halettimm bir kaç taksit falan dönerkende acık bıdıkıma uğradım (yarım saat kadar) eve geldim yemek falan derken bu saat olduuuuu
neden bilmem erken geliyor adam aşkımı depreşti ne eve gelmek için can atıyor yada altından bişey çıkmasında:26:
hoş geldin nazocAN NABERRRRRhuu hu başak ben geldim
kuzum sesim çıkıcakta o zman cepten giriyodum o yüzden aktif olamyorum cnm
evet aslında gezmeye çıkmadığını bilerek sormştum cnm.bu yoğunluğun arasında gezmeye vaktin olacağını sanmıyorum
bıdıkın nasıl bakalım.
uzakmı aranız:44:
bilemem artıkın
hoş geldin nazocAN NABERRRRR
hemende çekiştirmişsiniz beni duydummmmbaşak sen niye yoktun akşamdan beri kakılmışlık görevini bitiremedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?