günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
özellikle huru, dolunayı, morwebeni, kardeleni göremiyorum nerdesiniz yaa benim pc çökmüştü bak geri geldim siz peki nerdeyseniz çıkın.
evet evet aynen sadece kk sorunlubenim de dokunmatik yazışmada sıkıntı yok da bağlantıda sorun oluyor siteye girmiyor face twitter google başka siteler hiç sıkıntılı değil ama kk bağlanana kadar fıtık ediyor insanı
bu arada günaydınlar hatuncuklarr
tatlım morwen başka topikte fink atıyor:122:özellikle huru, dolunayı, morwebeni, kardeleni göremiyorum nerdesiniz yaa benim pc çökmüştü bak geri geldim siz peki nerdeyseniz çıkın.
rica ederim kuzucumcanımalr nasılsınızzz dıaşrıya çıkacağım sizle slm vereyim dedimmm
BAŞAKKK sağol kuzummm yazdığım şaler içinnn
nbr hatun halvetlere devammıslmlar herkese benimde pc de sorun var çoook yavaş ilerliyo yaw sinir oldum
slmlar herkese benimde pc de sorun var çoook yavaş ilerliyo yaw sinir oldum
evet evet aynen sadece kk sorunlu
nbr hatun halvetlere devammı
pc mi bozukewwet şeker devam yola devam sen napıon nassın taglım ay çok gıcık ya yavaş gidio offf
slm canımmm hoşgeldinnnnnnnnn...nasılsınnn?
pc mi bozuk
kocan sana yenisini almıyormu
önemsemiyo seni galibaa.
benm 3tane var birini yollayımı sana
hoşbulduk tatlım maalesef gitmiyor cepten net.başakcım hoşgeldin cnmmm napıosun nasıl gidio bakalım cepten internet?
ben sızı nıye yakalayamıyorum yaaa ben gırdıgımde kımsecıkler olmuyooo
tşk ederim cnmm saoll ...[ı] herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaar
mood cum bebeğini düşürmüşsün geçmiş olsun canım daha çok gençsin kötü düşünme biraz toparlan yeniden hamile kalırsın üzülme annem diyecem ama biliyorumki üzüleceksin elde değil ama sabırlı ol canım[/ı]
öyle deme canım isyan etmiş oluyosun..allahım daha beterinden korusunn...ben 5,5 ay karnımda taşıdıktan sonra kaybettim bebeğimi( ama senin bebişin gelmesi yakındır bence ...çalışmalara devamm...umudunu kaybetme hiçbizaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?