herkese günaydınnn hayırlı cumalarrrr kızlarrr...Allah tüm dileklerinizi kabul etsin inşallahhh...aminnnn
YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
hayırlı cumalar ablacımgünaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
offf sorma canım hya bide ben bununla yaşıyorum yanii.senin kaynanada çok pasaklıymış makyaj yapıp süsleneceğine accık ev işlerine yardım etsin eline mi yapışır hiç sevmem sorumsuz insanları
amin cnm benmayyy ne kötü bi durum allah kimseye vermesin :/
sana da günaydın bebeğimmmmmmmmmmmmmmmherkese günaydınnn hayırlı cumalarrrr kızlarrr...Allah tüm dileklerinizi kabul etsin inşallahhh...aminnnn
orda niye kalıyosun kuzum eviniz yakın zaten. başka işleriniz mi var kayınvaliden dekızlar ben bugün kayınvalidemlere gidecem hafta sonu orda kalacam nete giremeyecem haberiniz olsun
AMİNNNNNNNNNNN ALLAH RAZI OLSUNYA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
hayırlı cumalar ablacım
offf sorma canım hya bide ben bununla yaşıyorum yanii.
sabresiyorum işte evime çıkınca ne yapacak bakalım. çok acıyorum haline
amin cnm benm
sana da günaydın bebeğimmmmmmmmmmmmmmm
orda niye kalıyosun kuzum eviniz yakın zaten. başka işleriniz mi var kayınvaliden de
AMİNNNNNNNNNNN ALLAH RAZI OLSUN
gününüz mutlu bu mübarek günde dualarınız kabul olsun. kucaklarınızda bebiş olsun.
gününüz mutlu bu mübarek günde dualarınız kabul olsun. kucaklarınızda bebiş olsun.
Of cepten yazdığım için mesaj pek sağlıklı olmadı silmek zorunda kaldım yenisini yazıcamtatlım evimiz yakın ama hafta sonları ben evdeyim ya gelin beraber vakit geçirelim dediler bende kabul ettim biz gidecez diye kayınvalidem ve görümcemlerin sevincini görsen hazırlıklar falan yapıyolar gidip kalalım nolurki güzel vakit geçirmiş oluruz
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
hayırlı cumalar
merhaba canlarım herzamanki gibi kimsecikler yok
herkese hayırlı cumalar olsunnnn
Sara hatuncum az önce cevap yazmıştım mesajına fakat cep tlfu standardını aştığı için mesajım gözükmedi. çok hoşuma gitti eşinin ailesiyle diyalogun. bir iş olmadığı sürece kaynanaya keyif için gidilmesine alışkın değilim ya garipsyorum.ben de çok severim akraba ziyaretlerini fakat kafa dengi insanlar her zaman karşımıza çıkmıyor maalesef.çok şanslısınamiiiiiiiiiiiiiiiiiin
selatü selaya yolladım mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek cumaya.
Hayırlı cumalar
benqisu m kuzum canm kusura bakma cepten giriyorm.cepten girmek havali oldugu kadar da zor . bi sayfa acilana kadar 10dkbekliyorm. tatlm klomen kullandn sen bu ay bu önemli birsey. kontrol edlmesi bence sart. cünkü ne oldugunu bilmiyorsun. belkide klomen kist oluşturdu Allah korusun . bence yarın tekrar kendi doktoruna git tatlım bu önemli bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?