Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben bugün kayınvalidemlere gidecem hafta sonu orda kalacam nete giremeyecem haberiniz olsun

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar
hayırlı cumalar ablacım
senin kaynanada çok pasaklıymış makyaj yapıp süsleneceğine accık ev işlerine yardım etsin eline mi yapışır hiç sevmem sorumsuz insanları
offf sorma canım hya bide ben bununla yaşıyorum yanii.
sabresiyorum işte evime çıkınca ne yapacak bakalım. çok acıyorum haline
ayyy ne kötü bi durum allah kimseye vermesin :/
amin cnm benm
herkese günaydınnn hayırlı cumalarrrr kızlarrr...Allah tüm dileklerinizi kabul etsin inşallahhh...aminnnn
sana da günaydın bebeğimmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben bugün kayınvalidemlere gidecem hafta sonu orda kalacam nete giremeyecem haberiniz olsun
orda niye kalıyosun kuzum eviniz yakın zaten. başka işleriniz mi var kayınvaliden de
YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
AMİNNNNNNNNNNN ALLAH RAZI OLSUN

tatlım evimiz yakın ama hafta sonları ben evdeyim ya gelin beraber vakit geçirelim dediler bende kabul ettim biz gidecez diye kayınvalidem ve görümcemlerin sevincini görsen hazırlıklar falan yapıyolar gidip kalalım nolurki güzel vakit geçirmiş oluruz

gününüz mutlu bu mübarek günde dualarınız kabul olsun. kucaklarınızda bebiş olsun.

Of cepten yazdığım için mesaj pek sağlıklı olmadı silmek zorunda kaldım yenisini yazıcam

Son düzenleme:
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

hayırlı cumalar

merhaba canlarım herzamanki gibi kimsecikler yok
herkese hayırlı cumalar olsunnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Sara hatuncum az önce cevap yazmıştım mesajına fakat cep tlfu standardını aştığı için mesajım gözükmedi. çok hoşuma gitti eşinin ailesiyle diyalogun. bir iş olmadığı sürece kaynanaya keyif için gidilmesine alışkın değilim ya garipsyorum.ben de çok severim akraba ziyaretlerini fakat kafa dengi insanlar her zaman karşımıza çıkmıyor maalesef.çok şanslısın

Kimse yok sanmayın ben burdayım karılar. pasif online müdavim..

neeey kistmi oluşturabiliyooo... :18: ay korktum bak şimdi yaa doktor bişiin yok dedi ultrasondan baktıda ama gördümü acaba bişiii off niye kendi doktorum yoktuki sankii ankaraya veya çankırıya gittiğimde orda varsa rahim filmi çektirmem gerekiyomuuş yoksada ankarada falan bi gösteririm bakalım off yaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…