hemende çekiştirmişsiniz beni duydummmm
valla nazocan şöle oldu eve geldim memek yedim sonra korkunç bir mutfak her akşam olduğu gibi bu akşamda beni bekliyordu mutfağı topladım sonra da süpürge açtım eve.
sonra da cıpcıp yaptım anca geldim
evet kakılmşlık vazifem uzun sürdü. hemende anlıyosunuz artık
cnm bulaşık değilde nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama benim uğraşsam yapamayacğım dağınıklığı 1gün içinde yaşatıyorlar mutfağa.gündüzki bulaşıklarıdamı sana bırakıyor kaynana üstelik daha genç yapabilir kendisi
cnm bulaşık değilde nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama benim uğraşsam yapamayacğım dağınıklığı 1gün içinde yaşatıyorlar mutfağa.
yerler masanın üstü tezgah kırıntılar falan filan ohoooo bir sürü dağınıklık oluyor. evet daha genç 45 yaşında ve kılını kıpırdatamıyor nedense .
genç olmasıda kötü kaynananın.
makyaj malzemelerini birlikte kullanmak saç düzleştiricini paylaşmak zorund akalıyosun
gldm kuzularrrrr :)
hoş geldn cnm doktorun dediklerinden bahsediyordun ne diyor ne yapacaksınız şimdigldm kuzularrrrr :)
evet yaa inan merakla bekliyorum evi ... götürecek ohhhhh eminim bundan. ama dönüpte bakmıycamseninkide maşallah süslü.... bide ablamla yaşıt nerdeyse
sen taşınınca ne yapacak acaba işler ona kalacak:26:
hoşgeldin canım
hoş geldn cnm doktorun dediklerinden bahsediyordun ne diyor ne yapacaksınız şimdi
evet yaa inan merakla bekliyorum evi ... götürecek ohhhhh eminim bundan. ama dönüpte bakmıycam
hbldk cnmm naptınızzz...
hoş geldn cnm doktorun dediklerinden bahsediyordun ne diyor ne yapacaksınız şimdi
evet yaa inan merakla bekliyorum evi ... götürecek ohhhhh eminim bundan. ama dönüpte bakmıycam
alıştırma valla yapsın gencecik kadın
hiç öyle oturuyorum tv izliyorum sizden cevap bekliyordum eşim gelebilir heran pat diye çıkarsam kusuruma bakmayın
ahh cnm kocana da büyük iş düşüyor dikkat etsin biras yaramaslık yaparken.aa ewet cnmm ..işte sen nie dikkat etmiyon kndne fln filann ıkınmak hapşurmakk ıksırmak fln yasakk...uzanmakk hoplamak koşmak yorulmak herşey yaşakkk ....salıya randewu werdi ...tahlilleri yenilicekmiş bakalım ne alemde oluccak dedi....işte salı yı bekliyorummm bian ewwlllll ....uffff .............
bende tw8 i izliyom okancım warrr..........
cnm bulaşık değilde nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama benim uğraşsam yapamayacğım dağınıklığı 1gün içinde yaşatıyorlar mutfağa.
yerler masanın üstü tezgah kırıntılar falan filan ohoooo bir sürü dağınıklık oluyor. evet daha genç 45 yaşında ve kılını kıpırdatamıyor nedense .
genç olmasıda kötü kaynananın.
makyaj malzemelerini birlikte kullanmak saç düzleştiricini paylaşmak zorund akalıyosun
senin kaynanada çok pasaklıymış makyaj yapıp süsleneceğine accık ev işlerine yardım etsin eline mi yapışır hiç sevmem sorumsuz insanları
aa ewet cnmm ..işte sen nie dikkat etmiyon kndne fln filann ıkınmak hapşurmakk ıksırmak fln yasakk...uzanmakk hoplamak koşmak yorulmak herşey yaşakkk ....salıya randewu werdi ...tahlilleri yenilicekmiş bakalım ne alemde oluccak dedi....işte salı yı bekliyorummm bian ewwlllll ....uffff .............
bende tw8 i izliyom okancım warrr..........
günaydın sizede hayırlı cumalar bişey sorucaktım soğan kürü ve keçiboynuzu kürüyle alakalı bilginiz varmı dün başladıkta
Günaydın arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinicem içim çok sıkıldııı... Orta parmağımla akıntımı kontrol etmeye çalışıyorum adetimin 13 günündeyim ve rahim ağzı parmağımın ucuna çok kolay değiyor üstelik ellerim küçük neden acaba bir kaç gün önce bu kadar değmiyordu sorun mu var acaba bende ???
ayyy ne kötü bi durum allah kimseye vermesin :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?