Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gündüzki bulaşıklarıdamı sana bırakıyor kaynana üstelik daha genç yapabilir kendisi

gündüzki bulaşıklarıdamı sana bırakıyor kaynana üstelik daha genç yapabilir kendisi
cnm bulaşık değilde nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama benim uğraşsam yapamayacğım dağınıklığı 1gün içinde yaşatıyorlar mutfağa.
yerler masanın üstü tezgah kırıntılar falan filan ohoooo bir sürü dağınıklık oluyor. evet daha genç 45 yaşında ve kılını kıpırdatamıyor nedense .
genç olmasıda kötü kaynananın.
makyaj malzemelerini birlikte kullanmak saç düzleştiricini paylaşmak zorund akalıyosun

seninkide maşallah süslü.... bide ablamla yaşıt nerdeyse
sen taşınınca ne yapacak acaba işler ona kalacak:26:

gldm kuzularrrrr :)
hoş geldn cnm doktorun dediklerinden bahsediyordun ne diyor ne yapacaksınız şimdi
seninkide maşallah süslü.... bide ablamla yaşıt nerdeyse
sen taşınınca ne yapacak acaba işler ona kalacak:26:
evet yaa inan merakla bekliyorum evi ... götürecek ohhhhh eminim bundan. ama dönüpte bakmıycam

hoş geldn cnm doktorun dediklerinden bahsediyordun ne diyor ne yapacaksınız şimdi

evet yaa inan merakla bekliyorum evi ... götürecek ohhhhh eminim bundan. ama dönüpte bakmıycam

alıştırma valla yapsın gencecik kadın

hbldk cnmm naptınızzz...

hiç öyle oturuyorum tv izliyorum sizden cevap bekliyordum eşim gelebilir heran pat diye çıkarsam kusuruma bakmayın

aa ewet cnmm ..işte sen nie dikkat etmiyon kndne fln filann ıkınmak hapşurmakk ıksırmak fln yasakk...uzanmakk hoplamak koşmak yorulmak herşey yaşakkk ....salıya randewu werdi ...tahlilleri yenilicekmiş bakalım ne alemde oluccak dedi....işte salı yı bekliyorummm bian ewwlllll ....uffff .............

alıştırma valla yapsın gencecik kadın

hiç öyle oturuyorum tv izliyorum sizden cevap bekliyordum eşim gelebilir heran pat diye çıkarsam kusuruma bakmayın

bende tw8 i izliyom okancım warrr..........

ahh cnm kocana da büyük iş düşüyor dikkat etsin biras yaramaslık yaparken.

ee peki halvette yasakmı

günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

günaydın sizede hayırlı cumalar bişey sorucaktım soğan kürü ve keçiboynuzu kürüyle alakalı bilginiz varmı dün başladıkta

senin kaynanada çok pasaklıymış makyaj yapıp süsleneceğine accık ev işlerine yardım etsin eline mi yapışır hiç sevmem sorumsuz insanları

Günaydın arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinicem içim çok sıkıldııı... Orta parmağımla akıntımı kontrol etmeye çalışıyorum adetimin 13 günündeyim ve rahim ağzı parmağımın ucuna çok kolay değiyor üstelik ellerim küçük neden acaba bir kaç gün önce bu kadar değmiyordu sorun mu var acaba bende ???

mood annem sen kaç haftalık düşük yaptın düşükten sonramı aksırmak hoplamak zıplamak yasak neden ki ben düşük yaptığımda bana öyle bişeyler denmemişti :26::26::26::26::26::26::26::26::26: sadece ağır kaldırma üşütme dendi sende kendine dikkat ayaklarını sıcak tut evde çorap patik terlik hiç çıkmasın ayağından biliyosun insan ayaklarından üşür canım hele şimdi senin kendini üşütmemen lazım ki hemen hamile kalabilesin tamam mı canım

günaydın sizede hayırlı cumalar bişey sorucaktım soğan kürü ve keçiboynuzu kürüyle alakalı bilginiz varmı dün başladıkta

günaydın canım keçiboynuzu kürünü duymadım ama soğan kürünü çok duydum deneyen arkadaşlar vardı deneyipte hamile kalanda var iyi gelmeyende var inşallah sizde işe yarar

günaydın canım korkulcak bi durum olduğunu sanmıyorum ama hem içinin rahat etmesi hemde olası bi hastalığı önlemek için beklemeden bi doktora görün çünkü akıntıyı kontrol etmek için bakıldığında rahimin ele değmemesi gerek özellikle hamile olunmadığı zamanlarda ki adetinin 13 gününde olduğunu söylüyosun hamile olduğunu sanmıyorum rahim dahada yukarılarda olur hamilelikte aşağıda olur rahim anlatabildim mi canım

herkese günaydınnn hayırlı cumalarrrr kızlarrr...Allah tüm dileklerinizi kabul etsin inşallahhh...aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…