Çok sıkıntı yapıyorsun bengisu cum kendine. bence sen doğurmaya yatkın bir hatunsun. kendimden biliyorum klomen benim yumurtalarımda aşırı büyüme yapmıştı ve doktor patlama riskinin olduğunu söylemişti. çok tehlikeli yani. ilişkiyi falan yasaklamisti.bu ilacı kullandıktan sonra adam akıllı bir kontrol şart bence.sadece ultrasonla olmaz sanırım alttan bakılması lazım. zaten devlet hastanesinin çok fazla ilgilenmediğini hepimiz biliyoruz
aa mood hoşgeldin canım nerelerdeydinyalnız kalmıştım bende gene burda başak beni bıyakıp dittiii
selam bengisu nasılsın
haberde veririmiş kuzum sağolll.ben bir kaç gün izine çıkıyorum byyy
tüh bakıtsaydın doktora iyi olurdu ama neyse inşallah sorun olmaz cnm. sen çoktan yumurtlamşındır bence. bu günleri iyi değerlendirdin dimievet haklısın canım ama naapalım hayla düğün borçlarımızı ödüyoz 2 kredi birden ödüyo aldığı maaşın sırf 1 milyarı krediye gidiyo off yaa biran önce bitseydi şu krediler biri seneye biticek bakalım ozaman bayaa rahatlıycaaz o yüzden eşimi bide iyice sıkıntıya sokmak istemiyorum özelde bir muayene 40 lira falan artıkın ankaraya çankırıya gittiğimde falan orda gösteririm kendimi bana 1 tane vermişti doktor oyüzden aşırı büyüme falan olmamıştır heraldee :18: bakalım kısmet bu arada bugün 14.günüm yumurtlamışımmıdır acabaa yaa :26: karnımda ağrıyo ama başka nedenden dolayıı afedersin ama 4 gündür ben fenaa üşütmüşüm anlaşılan bağırsaklarım fenaa çalışıyobu şartlarda hamiş olmamda zor zaten ümitli diilim bu aydan hemen adet olmasam baari :18:
sıpa ben wcdewydimbana cevap vermiceniz siz sanırsam
küstüm
kaçıcam bak hee
seray naber hatun ?nassınn?
sıpa ben wcdewydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?