net niye gidiyo canım ttnetmi kullanıyon. zıkkımın kökü gibi para alıyo ttnet ama hizmetiiiii cıııkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmiyom
mood, erenayefe+, nazemir, basakss+, Bengisu87, yesil33 kızlarrr tekrar merhaba geçmişi okuyim dedim pes ettim kayınannemden gelip meryem suresini okuyana kadar maaşallah ii çene yapmışsınızzz...
yok istemem soğuk karıııı.
yokmu sıcak aranızda yavvvv
yok anam uymaz bana ısıtmanı beklerken ben mi ısıtcam seni.
yok istemem. aramızda elbet bi sıcak karı vardır
vay be kaynanaya bak Allah kabul etsin senin içinmi okuyo
cnm bu bikaç aydır kesilip kesilip duruyo neden anlamadım
merhaba cnm hşgldnnnn nasılsın allah kabul etsin bu aradaa
bende ttnet kullanıyom ama hiç kesilmiyo sen ne kullanıyorsun aylık ne kadar ödüyosun
merhaba canım ALLAH kabul etsin biliyorsundur belki ama hatırlatayım dedim meryem süresinin secdesi var
benide kocam ısıtıyo gerçi birkaçgündür elektirikli battaniye koyduk sıcacık yatağa giriyoruz
sanada elektirikli battaniye koyarız ısınırsın başak olurmu
saol canım amin inşallah...ama bilmiom ben secdesi var derken?bi yerde yazıodu secde ayeti die bende bu ne diodum acaba omu dediğin..anlamadımm
iyi fikir tuttum bu fikribaşaka uygulayayımm
ya başak senin şu tüylerle ilgili dediğin bi topik vardıya baktım oraya bugün sonmuş yaptım bakalım nolcekk?
evet canım secdesi var dinlediğinde ve okuduğunda secdesini yapıyorsun ama hemen arkasından şart değil sonrada yapabiliyorsun ama kaç tane meryem suresi okuduysan okadar secdesini yapıyorsun nette bak nasıl kılındığına bende hep bakıpta kılıyordum sonra biryere yazmıştım oraya bakarak kılıyordum
bende yaptım kol bıyık arada hem buraya bakıyorum hem tüylerimi aldım bende geçen ay yapmıştım kol altım çok az çıkmış ama ben yinede aldım inşallah biter böyle böyle
inşallah bendede işe yarar biter bariii
inşallah bendede işe yarar biter bariii
ne yapıosunuz kızlarrr??merak ettim kaçırmısım :))
geçen haftada bacaklarımı aldım bikini bölgesiyle bakalım birkaç aya belli olur ama kol altım çok azaldı
aaaa bakim hemen yaparım ama sonra artıkçok saol canımmmm...iyiki söyledinnn...
ya başak senin şu tüylerle ilgili dediğin bi topik vardıya baktım oraya bugün sonmuş yaptım bakalım nolcekk?
ne yapıosunuz kızlarrr??merak ettim kaçırmısım :))
nooldu ne tüyü ne son günü ayol merak ettim nooluyomuş? :26: hangi topik oo
tüy sorunumuza birde bu pencereden bakalım diye bir topik var dolunayda aldığımız zaman tüyler azalıyormuş orada tarihleri ilk sayfada veriyor
tüy sorunumuza birde bu pencereden bakalım diye bir topik var dolunayda aldığımız zaman tüyler azalıyormuş orada tarihleri ilk sayfada veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?