Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

net niye gidiyo canım ttnetmi kullanıyon. zıkkımın kökü gibi para alıyo ttnet ama hizmetiiiii cıııkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmiyom

bende ttnet kullanıyom ama hiç kesilmiyo sen ne kullanıyorsun aylık ne kadar ödüyosun

mood, erenayefe+, nazemir, basakss+, Bengisu87, yesil33 kızlarrr tekrar merhaba geçmişi okuyim dedim pes ettim kayınannemden gelip meryem suresini okuyana kadar maaşallah ii çene yapmışsınızzz...

merhaba canım ALLAH kabul etsin biliyorsundur belki ama hatırlatayım dedim meryem süresinin secdesi var

benide kocam ısıtıyo gerçi birkaçgündür elektirikli battaniye koyduk sıcacık yatağa giriyoruz
sanada elektirikli battaniye koyarız ısınırsın başak olurmu

cnm bu bikaç aydır kesilip kesilip duruyo neden anlamadım

merhaba cnm hşgldnnnn nasılsın allah kabul etsin bu aradaa

saol canmmm ...çalışma olmuyo ama onun dışında çok iyiyim valla.. bakalım bekliomm maçın bitmesini

bende ttnet kullanıyom ama hiç kesilmiyo sen ne kullanıyorsun aylık ne kadar ödüyosun

merhaba canım ALLAH kabul etsin biliyorsundur belki ama hatırlatayım dedim meryem süresinin secdesi var

saol canım amin inşallah...ama bilmiom ben secdesi var derken?bi yerde yazıodu secde ayeti die bende bu ne diodum acaba omu dediğin..anlamadımm

saol canım amin inşallah...ama bilmiom ben secdesi var derken?bi yerde yazıodu secde ayeti die bende bu ne diodum acaba omu dediğin..anlamadımm

evet canım secdesi var dinlediğinde ve okuduğunda secdesini yapıyorsun ama hemen arkasından şart değil sonrada yapabiliyorsun ama kaç tane meryem suresi okuduysan okadar secdesini yapıyorsun nette bak nasıl kılındığına bende hep bakıpta kılıyordum sonra biryere yazmıştım oraya bakarak kılıyordum

ya başak senin şu tüylerle ilgili dediğin bi topik vardıya baktım oraya bugün sonmuş yaptım bakalım nolcekk?

bende yaptım kol bıyık arada hem buraya bakıyorum hem tüylerimi aldım bende geçen ay yapmıştım kol altım çok az çıkmış ama ben yinede aldım inşallah biter böyle böyle

aaaa bakim hemen yaparım ama sonra artık çok saol canımmmm...iyiki söyledinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…