ayy burnum kalkıyoo nazemirrrrr deme öle kızzzzzz.....evet canım 7 yıldır bebek bekliyorum ama çevremdekiler 14 yıldır bekliyor bizden bu haberi ve ilk7 yıl daha zordu eşim için ama çok şükür evliliğimize bi zararı olmadı
canım sen öyle bi menü hazırlarsınki benim umduğumun üstünde olur zaten
çabuk gelllll amakarılar kocam yatmak istiyo sabah 6 buçukta kalkıyo ya onu uyutmam gerek.
beklermisiniz beniiiiiiiiiiii
tamam bklerimmbranç olur çünkü erken kalkmak zor gelir bana ve yiyemem tamam gününü kararlaştıralım gideriz
mood canım hoşgeldin baya uzun sürdü gelmen
tamam iyi olur tarzlarımızı görürüz ama benden pek performans bekleeme gayet mütevazı bi evim var benimm kuzummmtamam bak söz verdin çekicen hepsini bakak evine. bende size çekerim evimi gösteririm.
canım arkadaşlarımın görmediği evi napiyim ben
o zaman kanka bana kumpir yapsana
akşam yemeğine kalmışken yatıyada kalırız artık geç saatte bizi gönderecek değilsin hem koltuklarında siftahınıda yaparız
eksük kaldın tabiii kadın nerdesin iki saattir geçmişi okuyon.WAYYY kknın en terbiyesiz en seksüü hatunları toplanmışşşşbi ben eksik kalmışımm yetiştimm
nasılsınız yawrularrr
erenaycmm güle güle otur bitirdin işlerini herhalll ohhhhh misss gibi olmuşturr
branç olur çünkü erken kalkmak zor gelir bana ve yiyemem tamam gününü kararlaştıralım gideriz
mood canım hoşgeldin baya uzun sürdü gelmen
kanka bi de kereviz salatası istiyom tam kışa uygun.ayy burnum kalkıyoo nazemirrrrr deme öle kızzzzzz.....
çabuk gelllll ama
tamam bklerimm
tamam iyi olur tarzlarımızı görürüz ama benden pek performans bekleeme gayet mütevazı bi evim var benimm kuzummm
tamam başka ne istersin kankam
tamam ilk siz yatarsınız merak etmeyin salon koltuklarımda yaatak oluyoo rahat rahat uyursunuzz...
WAYYY kknın en terbiyesiz en seksüü hatunları toplanmışşşşbi ben eksik kalmışımm yetiştimm
nasılsınız yawrularrr
ayy burnum kalkıyoo nazemirrrrr deme öle kızzzzzz.....
çabuk gelllll ama
tamam bklerimm
tamam iyi olur tarzlarımızı görürüz ama benden pek performans bekleeme gayet mütevazı bi evim var benimm kuzummm
tamam başka ne istersin kankam
tamam ilk siz yatarsınız merak etmeyin salon koltuklarımda yaatak oluyoo rahat rahat uyursunuzz...
eksük kaldın tabiii kadın nerdesin iki saattir geçmişi okuyon.
kanka bi de kereviz salatası istiyom tam kışa uygun.
lan karı ben ytak odanda yatabülürmüyüm şööle geniş genişşş.
hatta seninle yatak ohh sıcacıksındır sen şişkosun ya ondanyumuşak ve sıcak.
bak işte anlata anlata bitiremediler kumpiri ben bilmiyordum evde yapıldığını ama bi ara yapacam bakalım tutturabilecemmi ama nasıl canım çekti şimdi
geldim bi göz attım sonra yazdım ama net gitti yine geldim baya sürdü yaniiii
hoşgeldin bitanemmmm nassın?WAYYY kknın en terbiyesiz en seksüü hatunları toplanmışşşşbi ben eksik kalmışımm yetiştimm
nasılsınız yawrularrr
yok canım kocalar gelince olmazzz yalnızz gelinnn picama partisi yaparızzevet bence yatıya kalırız kankaaa valla o saatten sonra eve meve gidemem bi günde kaynanadan ayrı geçiriyim yahuuuuu.
peki kocalarımızıda getirekmi
kız benim evimdeki bütün koltuklar 1,60 yatak oluyoo benim yatakım kaadar tammkanka bi de kereviz salatası istiyom tam kışa uygun.
lan karı ben ytak odanda yatabülürmüyüm şööle geniş genişşş.
hatta seninle yatak ohh sıcacıksındır sen şişkosun ya ondanyumuşak ve sıcak.
net niye gidiyo canım ttnetmi kullanıyon. zıkkımın kökü gibi para alıyo ttnet ama hizmetiiiii cıııkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmiyomgeldim bi göz attım sonra yazdım ama net gitti yine geldim baya sürdü yaniiii
mood, erenayefe+, nazemir, basakss+, Bengisu87, yesil33 kızlarrr tekrar merhaba geçmişi okuyim dedim pes ettim kayınannemden gelip meryem suresini okuyana kadar maaşallah ii çene yapmışsınızzz...
mood, erenayefe+, nazemir, basakss+, Bengisu87, yesil33 kızlarrr tekrar merhaba geçmişi okuyim dedim pes ettim kayınannemden gelip meryem suresini okuyana kadar maaşallah ii çene yapmışsınızzz...
yok istemem soğuk karıııı.bende kiloluyum ama hep ayaklarım ellerim soğuktur
yok anam uymaz bana ısıtmanı beklerken ben mi ısıtcam seni.hoşgeldin bitanemmmm nassın?
geçmiş olsun tatlım sanada
yok canım kocalar gelince olmazzz yalnızz gelinnn picama partisi yaparızz
kız benim evimdeki bütün koltuklar 1,60 yatak oluyoo benim yatakım kaadar tamm
rahat ol konforunu sağlarım ben senin
tamam canım yaparım ben sana istedikleriniiiii
yok pek sıcak değilim ben termostatım bozukk ısı ayarlarım değişken benim bazen çok sıcak oluyom bazen
çok soğuk uyar bana dersen sen bilirsinn
vay be kaynanaya bak Allah kabul etsin senin içinmi okuyomood, erenayefe+, nazemir, basakss+, Bengisu87, yesil33 kızlarrr tekrar merhaba geçmişi okuyim dedim pes ettim kayınannemden gelip meryem suresini okuyana kadar maaşallah ii çene yapmışsınızzz...
hşbldk gülümneyse canım sonunda gelebildin tekrar hoşgeldin
serayyy naber kızz???
hoş geldin canımöyle oldu vallaa çenemiz düştüüü
yok istemem soğuk karıııı.
yokmu sıcak aranızda yavvvv
yok anam uymaz bana ısıtmanı beklerken ben mi ısıtcam seni.
yok istemem. aramızda elbet bi sıcak karı vardır
vay be kaynanaya bak Allah kabul etsin senin içinmi okuyo
ne tatili kız hayırdır senelik izinmi.hoşbuldukkkk...nolsun tatildeyimmmsize yetişmek zor oluyo ama...başakcım kayınannem okumadı ben okudum kıss ilk defa geçenlerde duydum bi okuyim dedim sonrada fanfinifon olsun dedim ama maç var maç izlio kocişim...bakalım her an kaçabilirim yani
ne tatili kız hayırdır senelik izinmi.
kıslar ben geliyom bi 15 dakkaya
cnm bu bikaç aydır kesilip kesilip duruyo neden anlamadımnet niye gidiyo canım ttnetmi kullanıyon. zıkkımın kökü gibi para alıyo ttnet ama hizmetiiiii cıııkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?