Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy burnum kalkıyoo nazemirrrrr deme öle kızzzzzz.....
karılar kocam yatmak istiyo sabah 6 buçukta kalkıyo ya onu uyutmam gerek.
beklermisiniz beniiiiiiiiiiii
çabuk gelllll ama
branç olur çünkü erken kalkmak zor gelir bana ve yiyemem tamam gününü kararlaştıralım gideriz
mood canım hoşgeldin baya uzun sürdü gelmen
tamam bklerimm
tamam bak söz verdin çekicen hepsini bakak evine. bende size çekerim evimi gösteririm.
canım arkadaşlarımın görmediği evi napiyim ben

o zaman kanka bana kumpir yapsana
tamam iyi olur tarzlarımızı görürüz ama benden pek performans bekleeme gayet mütevazı bi evim var benimm kuzummm
tamam başka ne istersin kankam
akşam yemeğine kalmışken yatıyada kalırız artık geç saatte bizi gönderecek değilsin hem koltuklarında siftahınıda yaparız

tamam ilk siz yatarsınız merak etmeyin salon koltuklarımda yaatak oluyoo rahat rahat uyursunuzz...

eksük kaldın tabiii kadın nerdesin iki saattir geçmişi okuyon.

kanka bi de kereviz salatası istiyom tam kışa uygun.
lan karı ben ytak odanda yatabülürmüyüm şööle geniş genişşş.

hatta seninle yatak ohh sıcacıksındır sen şişkosun ya ondan yumuşak ve sıcak.

gel canım geç olsun güç olmasın

tamam söz verdin kimse yatmayacak bak

bende kiloluyum ama hep ayaklarım ellerim soğuktur

bak işte anlata anlata bitiremediler kumpiri ben bilmiyordum evde yapıldığını ama bi ara yapacam bakalım tutturabilecemmi ama nasıl canım çekti şimdi

kızlar evde yapılmaz olurmu kumpir yaa hatta yalancı kumpir yapın sizde çok kolay oluyo vallaa patatesi soyup haşlayın bi güzel sonra ezip içine tereyağı tuz kaşar koyup birazcıkdaha üyüce eriyene kadar karıştırın küçük kaselere onu biraz yayın sonra hazırlamış olduğunuz rus salatasınıda üstüne koyun afiyetle yiyin çok kolay ve güzel oluyo rus salatasına istediğinizi koyabilirsiniz hanımlar bol turşulu güzel oluyo ama

hoşgeldin bitanemmmm nassın?
geçmiş olsun tatlım sanada
evet bence yatıya kalırız kankaaa valla o saatten sonra eve meve gidemem bi günde kaynanadan ayrı geçiriyim yahuuuuu.

peki kocalarımızıda getirekmi
yok canım kocalar gelince olmazzz yalnızz gelinnn picama partisi yaparızz
kız benim evimdeki bütün koltuklar 1,60 yatak oluyoo benim yatakım kaadar tamm
rahat ol konforunu sağlarım ben senin

tamam canım yaparım ben sana istedikleriniiiii
yok pek sıcak değilim ben termostatım bozukk ısı ayarlarım değişken benim bazen çok sıcak oluyom bazen
çok soğuk uyar bana dersen sen bilirsinn

geldim bi göz attım sonra yazdım ama net gitti yine geldim baya sürdü yaniiii
net niye gidiyo canım ttnetmi kullanıyon. zıkkımın kökü gibi para alıyo ttnet ama hizmetiiiii cıııkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmiyom

mood, erenayefe+, nazemir, basakss+, Bengisu87, yesil33 kızlarrr tekrar merhaba geçmişi okuyim dedim pes ettim kayınannemden gelip meryem suresini okuyana kadar maaşallah ii çene yapmışsınızzz...

bende kiloluyum ama hep ayaklarım ellerim soğuktur
yok istemem soğuk karıııı.

yokmu sıcak aranızda yavvvv
yok anam uymaz bana ısıtmanı beklerken ben mi ısıtcam seni.
yok istemem. aramızda elbet bi sıcak karı vardır
mood, erenayefe+, nazemir, basakss+, Bengisu87, yesil33 kızlarrr tekrar merhaba geçmişi okuyim dedim pes ettim kayınannemden gelip meryem suresini okuyana kadar maaşallah ii çene yapmışsınızzz...
vay be kaynanaya bak Allah kabul etsin senin içinmi okuyo

serayyy naber kızz???

hoş geldin canım öyle oldu vallaa çenemiz düştüüü

hoşbuldukkkk...nolsun tatildeyimmm size yetişmek zor oluyo ama...başakcım kayınannem okumadı ben okudum kıss ilk defa geçenlerde duydum bi okuyim dedim sonrada fanfinifon olsun dedim ama maç var maç izlio kocişim...bakalım her an kaçabilirim yani

ne tatili kız hayırdır senelik izinmi.

kıslar ben geliyom bi 15 dakkaya

ne tatili kız hayırdır senelik izinmi.

kıslar ben geliyom bi 15 dakkaya

evetttttttt geçen seneden kalan 7 günlük iznim vardı onu aldımmm 31ine kadar yatışşşşşşşşşşşşşşşşgezerim bolbol alırım kayınbabamdan arabayı görümcem geldi onu gezdiririm..

Son düzenleme:
net niye gidiyo canım ttnetmi kullanıyon. zıkkımın kökü gibi para alıyo ttnet ama hizmetiiiii cıııkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmiyom
cnm bu bikaç aydır kesilip kesilip duruyo neden anlamadım

merhaba cnm hşgldnnnn nasılsın allah kabul etsin bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…