Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

daha öncede okuyormuydun yenimi başladın okumaya

yok yeni başladım canım...internette baktımda tilavet secdesi die geçio doğru demi...

tüy sorunumuza birde bu pencereden bakalım diye bir topik var dolunayda aldığımız zaman tüyler azalıyormuş orada tarihleri ilk sayfada veriyor

hmmmmm şimdi anladımm dolunayda demek...denemek lazımda ben kendim alamıomki

yok yeni başladım canım...internette baktımda tilavet secdesi die geçio doğru demi...

hmmmmm şimdi anladımm dolunayda demek...denemek lazımda ben kendim alamıomki

evet canım o şimdiye kadar kaç tane okuduysan okadar secdesini yapacaksın
14 tane sure olması lazım secdesi yapılan

evet canım o şimdiye kadar kaç tane okuduysan okadar secdesini yapacaksın
14 tane sure olması lazım secdesi yapılan

evet türkçe mealini okusan bile onunda secdesini yapcakmısız ben hem türkçe anlamını hemde arapçasını okudum..2 tane secde borçluyumm...çok saoll tekrardan sölediğin için...günahkar olcaktım walla...yapmadan ölen günahkar oluyo yazıo biyerde..

bende ttnet kullanıyom ama hiç kesilmiyo sen ne kullanıyorsun aylık ne kadar ödüyosun
ttenet cnm netlimitsiz 54.90 tl
benide kocam ısıtıyo gerçi birkaçgündür elektirikli battaniye koyduk sıcacık yatağa giriyoruz
sanada elektirikli battaniye koyarız ısınırsın başak olurmu
olmaz cınımmmm ben hatunlarımla ısınmak istiyorum zatii yatakımda eletürüklü battaniyem var
ya başak senin şu tüylerle ilgili dediğin bi topik vardıya baktım oraya bugün sonmuş yaptım bakalım nolcekk?
aferin kanka hemde 2. tarih daha etkili oluyo. ama geneldebnm adetimin bitimi 1. tarihe geliyo ben geçen hafta yapmştım.
düzenli devam et memnun kalcan
bende fikir bitmez bi sıkıntınız oldumu hemen çözümü bulayım
evet bu karı çözüm buluyo ben şahidim
bende yaptım kol bıyık arada hem buraya bakıyorum hem tüylerimi aldım bende geçen ay yapmıştım kol altım çok az çıkmış ama ben yinede aldım inşallah biter böyle böyle
evet valla ben temmuzdan bu yana hep verdiği tarihlerde yaptım çokk memnunum çok şükür bir dahaki aya daha az çıkmş oluyo tüylerim.
koltuk altım kalmadı nerdeyse

ben yatıom kızlarrr..kocişimde uyudu bugünde boşboş geçti buay töbede tutmaz bende ..pes edecem az kaldı...( iyi geceler tatlı rüyalar...

serayım tatlı rüyalar rüyanda nazo ben ve kankamı gör

olsun canım bilmiyordun niye günahkar olacan bende bu sureyi ve secdesini yazıştığım bi topikte arkadaşlardan öğrenmiştim

bizimde net limitsiz ama martta sözleşmemiz bitiyor başka netemi geçsem diyorum bilmiyorum yada vınn kullanırım

sözleşmen bittikten sonta zırt pırt ttnetten arıycaklar sizi dikkatli olun çaktırmadan yeni bi sözleşme yaparlar.
kandırarlar hatta

kızlar gelin gece kahvaltısı yapalımm
eşim açmış telefon etti mama hazırla dedi onunla uğraşıyorumm
patates kızartıyom buyrunn

Ömrümüzün hikayesini yazan en güzel yazıcı olan ALLAH gönlümüzden geçen güzellikleri alnınıza "KADER" diye yazsın..

amin inşallah kızlar ben her an kaçabilirim kusura bakmayın iyi gecelerrrr diyim kaçarsam ayıp olmasınnn

kızlar gelin gece kahvaltısı yapalımm
eşim açmış telefon etti mama hazırla dedi onunla uğraşıyorumm
patates kızartıyom buyrunn

sağol canım bende meyva hazırladım meyva yiyorum buyrun beraber yiyelim

hmm ilginçmiş vallaa meselaa benim adet olmama daha en az 1 hafta var diyelim şimdi almamam lazım dimi illa adetten hemen sonra olcak dimii? e ben zaten adet sonrası alıyom hep ama dolunayı bilmiyodum tabiiysi

geçen hafta alacaktın ozaman ama geçti ama bu gece 2 buçuğa kadarmı neydi daha geçmedi alabilirsin yani mecbursan topikte adete yakın almayın diyor ama bilmiyorum sen o topiğin ilk sayfasını oku daha çok açıklama var orada

karılar ben saçlarımı boyuyom takılın siz

bende boyayacam salı yada çarşamba

amin inşallah bende heran kaçabilirim eşim gelmek üzere
mood nerelerdesin canım kayboldun

:18:
yok canım zaten fazla bişii çıkmadıydı eğer alıncaksa aliim dediydim sadecenee bidahaki ay takip edip ozamana aliim bari bu arada gelecek ayın batını yapmıyonuzmu kızlar benim en geç 7 şubatta falan gelir buarada sırası gelmişken onuda belirtiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…