Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

misafir dediğin umduğunu değil bulduğunu yer seninde hünerlerin malum ziyafet hazırlarsın sen zaten

bende iyiyim canım yaa çok şükür bi sıkıntı yok ama bebişdende yana daha tık yok ne yazıkkii neyse ben daha yeni evli olduğum için eşyalarım zaten yepis yenii daha 10 ay falan olduydu alalıı salonum kırmızı siyah beyaz gri tonlarında yatak odası siyah beyaz gri mutfağım rengaarenk isterseniz resimlerini atayım daa nasıl otuyoduk buraya resmi yaa :26:

yok kızz kiradan düşüyozz
ben yaptırmıyom
ufak tefek şeyleri yapıyomda 100 lira üstünü düşüyom kiradannn

sağol kuzuuuummmm iyi olduuu

benim halım resimdekinden ama orada küçük olduğu için çok belli değil

tirbiyesiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayrıntılı anlatta tecrübelerinden yaralanalım

neden terbiyesiz olayım sizinde yaptığınız şeyler ozaman sizde terbiyesizsiniz
anlatayımda sonra rütük kapatsın:18:

Son düzenleme:
misafir dediğin umduğunu değil bulduğunu yer seninde hünerlerin malum ziyafet hazırlarsın sen zaten
size özel menüü size umduğunuz şeyleri yedirmek isterim kızıııııııııııııııııııııııııııııııııım

daha erken gülümm bak nazemirle ben 7 yıldır bekliyozz dimi nazemirrr
(önceki 7 yılı saymadım senin)

benim halım resimdekinden ama orada küçük olduğu için çok belli değil

neden terbiyesiz olayım sizinde yaptığınız şeyler ozaman sizde terbiyesizsiniz
anlatayımda sonra rütük kapatsın:18:
ben tirbiyesizim zatii

eroşta öyleee hepi,miz öyleyizzz terbiyesiz olmak güzeldirrrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

gelin kızımm çökertin nolcekk sizden kıymetlimi
alır kocişim yine bana 2. dedirtmez valla

pabuçları dama attırmadı ama yedi..
gelin kuzum ne istiyonuz söleyin onu hazırlıyım ikram olarakkk
bence yakında kocan seni de yeniliycek kanka dikkat et.
adam evi yeniliyo.
kanka bi gün resmini çeksene yerlerin falan rengine bakak güle güle otur eminim çok güzel olmuştur

evet canım 7 yıldır bebek bekliyorum ama çevremdekiler 14 yıldır bekliyor bizden bu haberi ve ilk7 yıl daha zordu eşim için ama çok şükür evliliğimize bi zararı olmadı
canım sen öyle bi menü hazırlarsınki benim umduğumun üstünde olur zaten

ben tirbiyesizim zatii

eroşta öyleee hepi,miz öyleyizzz terbiyesiz olmak güzeldirrrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

evet ama sadece kocişin yanında

ben tirbiyesizim zatii

ben terbiyesiz değilimm:
sadece kocama düşkünümm
gidek tamam bi gün kahvaltıya ya da brança gidelim
buyrunn akşam yemeğini yedirmeden yollamam söyliyim ama....
bence yakında kocan seni de yeniliycek kanka dikkat et.
adam evi yeniliyo.
kanka bi gün resmini çeksene yerlerin falan rengine bakak güle güle otur eminim çok güzel olmuştur

yok annem rahat ol o bensiz duramazz... ahh canım kocam benimmm,ben olmasam yaşayamz kız o,nasıl bıraksın benii
koltuklarım gelsin çekerim toptan bakarsınız olurmuuu?

e herıld yaani oradan bahsediyoz bizde çıplanma derken iyide kociş sormazmı 3 litre sütü naapcan diyee dötümle oturcammı diyim yarım süt yarım su falan yapsak malzemeden çalsak olmamı pekii? oohaa yaa yarm saat dötü donar insanın ayol ozamana kadar sütte buz olurki yaa ay cidden faydası oluyomu yaa sütün içine oturmuyoz dimi buharına tutuyoz sadece ay şaka gibim yaa duymasın kimseler bi taraflarıyla gülerler vallaa

karılar kocam yatmak istiyo sabah 6 buçukta kalkıyo ya onu uyutmam gerek.
beklermisiniz beniiiiiiiiiiii

tamam bak söz verdin çekicen hepsini bakak evine. bende size çekerim evimi gösteririm.
canım arkadaşlarımın görmediği evi napiyim ben

o zaman kanka bana kumpir yapsana

akşam yemeğine kalmışken yatıyada kalırız artık geç saatte bizi gönderecek değilsin hem koltuklarında siftahınıda yaparız

karılar kocam yatmak istiyo sabah 6 buçukta kalkıyo ya onu uyutmam gerek.
beklermisiniz beniiiiiiiiiiii

benim uyutmama benziyecekse hiç beklemeyelim

tamam bak söz verdin çekicen hepsini bakak evine. bende size çekerim evimi gösteririm.
canım arkadaşlarımın görmediği evi napiyim ben

o zaman kanka bana kumpir yapsana

bak işte anlata anlata bitiremediler kumpiri ben bilmiyordum evde yapıldığını ama bi ara yapacam bakalım tutturabilecemmi ama nasıl canım çekti şimdi

WAYYY kknın en terbiyesiz en seksüü hatunları toplanmışşşşbi ben eksik kalmışımm yetiştimm
nasılsınız yawrularrr
erenaycmm güle güle otur bitirdin işlerini herhalll ohhhhh misss gibi olmuşturr

akşam yemeğine kalmışken yatıyada kalırız artık geç saatte bizi gönderecek değilsin hem koltuklarında siftahınıda yaparız

benim uyutmama benziyecekse hiç beklemeyelim
hmmmmm yok benzemen çünküm koca sabah erken kalkcak yyaa hiç uğraşamaz o yüzden merak etmeyin 15 dk içinde sızar.

evet bence yatıya kalırız kankaaa valla o saatten sonra eve meve gidemem bi günde kaynanadan ayrı geçiriyim yahuuuuu.

peki kocalarımızıda getirekmi
iyi geceler canlarım öpüyorum sizleri ...
yeşilim annem güle güle bebeğim tatlı rüyalar Allah rahatlık versin huzurlu uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…