gelin kızımm çökertin nolcekk sizden kıymetlimi
alır kocişim yine bana 2. dedirtmez valla
sorma 2 ay oldu zaten bi istediğimiz gibi yapamadılarrr
ne zor şey istemişiz...
ev sahibim iyidiiirr
zaten amca gelinimizin(yani eltimin)ablası
tanıdık olunca acımıyolarr sağolsunlar....
pabuçları dama attırmadı ama yedi..
gelin kuzum ne istiyonuz söleyin onu hazırlıyım ikram olarakkk
tirbiyesiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayrıntılı anlatta tecrübelerinden yaralanalımcanım ben 3 gelirken yattım dedim ama oturdum demedimki azcık işimiz vardı
sağolasın canım nassın sen bakiiim?
ben ne zamandır uzak kaldım burdan yaaa
inşallahhh nasip etsinn
bende doktora başşlamadan önce evimi yeniledimm
artık bakalım yeni ve temiz eşyalarıma bi bebek yakışır inşllah bundan sonraki masrafları ona yaparızzz
tamam yolla halıyı bana bari benim eşyalar yenilendi halı da senin hediyen olsun
yok kızz kiradan düşüyozz
ben yaptırmıyom
ufak tefek şeyleri yapıyomda 100 lira üstünü düşüyom kiradannn
sağol kuzuuuummmm iyi olduuu
tirbiyesiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayrıntılı anlatta tecrübelerinden yaralanalım
size özel menüü size umduğunuz şeyleri yedirmek isterim kızıııııııııııııııııııııııııııııııııımmisafir dediğin umduğunu değil bulduğunu yer seninde hünerlerin malum ziyafet hazırlarsın sen zaten
bende iyiyim canım yaa çok şükür bi sıkıntı yok ama bebişdende yana daha tık yok ne yazıkkiineyse ben daha yeni evli olduğum için eşyalarım zaten yepis yenii daha 10 ay falan olduydu alalıı salonum kırmızı siyah beyaz gri tonlarında yatak odası siyah beyaz gri mutfağım rengaarenk isterseniz resimlerini atayım daa nasıl otuyoduk buraya resmi yaa :26:
ben tirbiyesizim zatiibenim halım resimdekinden ama orada küçük olduğu için çok belli değil
neden terbiyesiz olayım sizinde yaptığınız şeyler ozaman sizde terbiyesizsiniz
anlatayımda sonra rütük kapatsın:18:
gidek tamam bi gün kahvaltıya ya da brança gidelimy
tamam gidelim zaten sanada banada aynı uzaklıkta sayılır diğelerini bilmiyorum
bence yakında kocan seni de yeniliycek kanka dikkat et.gelin kızımm çökertin nolcekk sizden kıymetlimi
alır kocişim yine bana 2. dedirtmez valla
pabuçları dama attırmadı ama yedi..
gelin kuzum ne istiyonuz söleyin onu hazırlıyım ikram olarakkk
size özel menüü size umduğunuz şeyleri yedirmek isterim kızıııııııııııııııııııııııııııııııııım
daha erken gülümm bak nazemirle ben 7 yıldır bekliyozz dimi nazemirrr
(önceki 7 yılı saymadım senin)
ben tirbiyesizim zatii
eroşta öyleee hepi,miz öyleyizzz terbiyesiz olmak güzeldirrrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ben terbiyesiz değilimmben tirbiyesizim zatii
eroşta öyleee hepi,miz öyleyizzz terbiyesiz olmak güzeldirrrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
buyrunn akşam yemeğini yedirmeden yollamam söyliyim ama....gidek tamam bi gün kahvaltıya ya da brança gidelim
bence yakında kocan seni de yeniliycek kanka dikkat et.
adam evi yeniliyo.
kanka bi gün resmini çeksene yerlerin falan rengine bakak güle güle otur eminim çok güzel olmuştur
evet canım buharına oturuyosun kovaya dök otur işte kıs ne bilim
kocişine gösterme sende tatlım ne gerek var o gelmeden falan yap..
çokta çıplanma canım gereken yerlerin çıplansa yeter 20 dk yarım saat falan otur işte
gidek tamam bi gün kahvaltıya ya da brança gidelim
tamam bak söz verdin çekicen hepsini bakak evine. bende size çekerim evimi gösteririm.ben terbiyesiz değilimm:
sadece kocama düşkünümm
buyrunn akşam yemeğini yedirmeden yollamam söyliyim ama....
yok annem rahat ol o bensiz duramazz... ahh canım kocam benimmm,ben olmasam yaşayamz kız o,nasıl bıraksın benii
koltuklarım gelsin çekerim toptan bakarsınız olurmuuu?
ben terbiyesiz değilimm:
sadece kocama düşkünümm
buyrunn akşam yemeğini yedirmeden yollamam söyliyim ama....
yok annem rahat ol o bensiz duramazz... ahh canım kocam benimmm,ben olmasam yaşayamz kız o,nasıl bıraksın benii
koltuklarım gelsin çekerim toptan bakarsınız olurmuuu?
karılar kocam yatmak istiyo sabah 6 buçukta kalkıyo ya onu uyutmam gerek.
beklermisiniz beniiiiiiiiiiii
tamam bak söz verdin çekicen hepsini bakak evine. bende size çekerim evimi gösteririm.
canım arkadaşlarımın görmediği evi napiyim ben
o zaman kanka bana kumpir yapsana
iyi geceler canlarım öpüyorum sizleri ...
hmmmmm yok benzemen çünküm koca sabah erken kalkcak yyaa hiç uğraşamaz o yüzden merak etmeyin 15 dk içinde sızar.akşam yemeğine kalmışken yatıyada kalırız artık geç saatte bizi gönderecek değilsin hem koltuklarında siftahınıda yaparız
benim uyutmama benziyecekse hiç beklemeyelim
yeşilim annem güle güle bebeğim tatlı rüyalar Allah rahatlık versin huzurlu uykulariyi geceler canlarım öpüyorum sizleri ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?