haklısın tatlım mor da aktı hep havlulara sanırım koyu renklerin öyle bi kötülüğü var.
ama açık rente bana yakşmıyo beyazım ya ben. ama sana yakışmış
bengisu senin kocan devriyemi atıyo annem bugün
kızlar izinnizle banyoya giriyorum saçlarımı yıkayım bakiyim nasıl olmş.
bengücüm burda olursan görüşürüz cnm.
mood cum sen kalmıyosun hiç bu saatlere kadar keşkem sende kalsan
saçlarını güle güle kullan canım bende kaçacam yaa hayret bişey uykum geldi yaa kaçmadan uyuyum yoksam bidaa uyuyamaammoodcum başakcım iyi geceler ikinizede kocişlerinizin koynında tatlı rüyaalar sizee bende biran önce uyuyum uyanayımdaa benimde kocişim gelsin biran önce yaa hadi öpüldünüz.. hoşçakalıın
sağol bebeğim ohh çok güzel oldu saçlarım kıskanabilirsinizgülegüle kullan cnm saçını
kalırdım ama kocişi biliyon yatmak için beni bekliyoo illa kapattırcak netiii
evet canım yaa malesef ama neyseki yarın tüm gün yanımda olucakçok özledim kocişimi vallaa 1gün görmesem özlüyom ıspartaya muayeneye gittiğinde naapcam bilmiyom gerçi bende memlekete kaçcam ama inş yollar kapalı neyim olmaz yoksa nasıl giderim :18: valla 1 hafta kalıveririm burda bi başıma yaa neyse yaa noolduysa uykum geldi sankim benim yaa saatlerdir pc başındayım sıkıldımda bugün bi değişiklik yapamda erken yatam baari erken dediğimde saat 1buçuk olmuş haaa
sağol bebeğim daha iyi saçlar sizin olsunsaçlarını güle güle kullan canım bende kaçacam yaa hayret bişey uykum geldi yaa kaçmadan uyuyum yoksam bidaa uyuyamaammoodcum başakcım iyi geceler ikinizede kocişlerinizin koynında tatlı rüyaalar sizee bende biran önce uyuyum uyanayımdaa benimde kocişim gelsin biran önce yaa hadi öpüldünüz.. hoşçakalıın
iyi geceler canım
kabus görüyom sanmasın kız:18:
günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu bi hafta diliyorum
aşkolsun kızlar ya başak dışında kimse yazmama yorum yapmamış beğenmedinizmi yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26:
slm cnm zaten sara hatunda yoktu 2 gündür. hanfendi geziyorduslmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
saram 2 gündür nette gelemedim(son günlerde düzenli gelemiyorum ) bu günde köye gidiyorum eşim çok sıkıldı evdee birazcık değişiklik olur belkiiii
günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu bi hafta diliyorum
aşkolsun kızlar ya başak dışında kimse yazmama yorum yapmamış beğenmedinizmi yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26:
slm kokoş karıııııııııııkız başak napıyon leyn
Slm kızlar aranıza yeni katıldım daha önce yazmış olduklarınızı okuyordum ama bu sefer ben çok üzgünüm sormak istedim bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim bebiş çok istiyorum ne yaptıysam olmadı bu ay tam hamileyim galiba diyordum ama değilim sanırım ya adetim ayın 16.sında olacaktı ama 21.inde oldu çok zor oldu adet günüm gelmeden önce de 2 hafta kasık ağrılarım oldu çok ağrıyordu. adet görmeden önce de kahverengi akıntım oldu 1 gün sonra adet gördüm ama kasık ağrım hiç geçmedi üstüne şimdi bel ağrısı eklendi. Şimdi kanamamın 3. günü ve çok az yok gibi nerdeyse. napmalıyım bana yardımcı olurmusunuzzzz lütfennnn....
cnmmm yazın çok güzelll ogün bende okumuştumm .....hatta ağlamıştımmmm.....oyüzdenn atlamış olabilirim kuzummm
kızlar biras önce bişeyler okudum bi sitede yıldız aile planlaması....
we cinsiyetini siz belirliyorsunuz
bi bilgisayar programıymış sözleşmeli satılıyormuş we tazminat talebi oluyormuş
enteresan ......
yok sanmaz ama kankamı görünce korkarmı bilmem.
nazooo boyıycaksan kolestonun köpük boyasından al şu an çok memnun kaldım.
bence gitme nazo yada kocanı uyut gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?