Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

haklısın tatlım mor da aktı hep havlulara sanırım koyu renklerin öyle bi kötülüğü var.
ama açık rente bana yakşmıyo beyazım ya ben. ama sana yakışmış

tşk ederim kuzu
benim boyamadığım renk kalmadı resmen
en son sarıda kaldım 5 sene boyunca sadece tonlarıyla değişiklik yaptım
we hayatta sarı yapmam diyordum bi zamanlarr nefret ediyordum

bengisu senin kocan devriyemi atıyo annem bugün

kızlar izinnizle banyoya giriyorum saçlarımı yıkayım bakiyim nasıl olmş.
bengücüm burda olursan görüşürüz cnm.
mood cum sen kalmıyosun hiç bu saatlere kadar keşkem sende kalsan

saçlarını güle güle kullan canım bende kaçacam yaa hayret bişey uykum geldi yaa kaçmadan uyuyum yoksam bidaa uyuyamaam moodcum başakcım iyi geceler ikinizede kocişlerinizin koynında tatlı rüyaalar sizee bende biran önce uyuyum uyanayımdaa benimde kocişim gelsin biran önce yaa hadi öpüldünüz.. hoşçakalıın

iyi gecer kuzxuuuu öpüldünnnnn

gülegüle kullan cnm saçını
kalırdım ama kocişi biliyon yatmak için beni bekliyoo illa kapattırcak netiii
sağol bebeğim ohh çok güzel oldu saçlarım kıskanabilirsiniz

tabii bulmş kocan fıstık gibi karıyı onsuz yatamıyor

evet cnm bizim erkenimiz bu.
neyse kimse kalmamış bende erken yatıyım bariiiimmmmmmmmmmmmmmm
sağol bebeğim daha iyi saçlar sizin olsun

gözünü kapa aç kocan gelmiş olurv

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu bi hafta diliyorum

aşkolsun kızlar ya başak dışında kimse yazmama yorum yapmamış beğenmedinizmi yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26:

slmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
saram 2 gündür nette gelemedim(son günlerde düzenli gelemiyorum ) bu günde köye gidiyorum eşim çok sıkıldı evdee birazcık değişiklik olur belkiiii

cnmmm yazın çok güzelll ogün bende okumuştumm .....hatta ağlamıştımmmm.....oyüzdenn atlamış olabilirim kuzummm

slmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
saram 2 gündür nette gelemedim(son günlerde düzenli gelemiyorum ) bu günde köye gidiyorum eşim çok sıkıldı evdee birazcık değişiklik olur belkiiii
slm cnm zaten sara hatunda yoktu 2 gündür. hanfendi geziyordu

hayırlı haftalar olsun inşallahhhhhhhhhhhhh

kız başak napıyon leyn
slm kokoş karııııııııııı

yeni gördüm msjını hayatım evdeyim ya ben ohhhh dün saçalrımı boyamştım bugünde düzleştiriyorum ohhhhh çok hoş oldum

sen de çalışşşş

Slm kızlar aranıza yeni katıldım daha önce yazmış olduklarınızı okuyordum ama bu sefer ben çok üzgünüm sormak istedim bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim bebiş çok istiyorum ne yaptıysam olmadı bu ay tam hamileyim galiba diyordum ama değilim sanırım ya adetim ayın 16.sında olacaktı ama 21.inde oldu çok zor oldu adet günüm gelmeden önce de 2 hafta kasık ağrılarım oldu çok ağrıyordu. adet görmeden önce de kahverengi akıntım oldu 1 gün sonra adet gördüm ama kasık ağrım hiç geçmedi üstüne şimdi bel ağrısı eklendi. Şimdi kanamamın 3. günü ve çok az yok gibi nerdeyse. napmalıyım bana yardımcı olurmusunuzzzz lütfennnn....

anlatıkların sanki üstüne görme gibi geldi bana bence bi kan testi yaptır.inş hamilesindir.

cnmmm yazın çok güzelll ogün bende okumuştumm .....hatta ağlamıştımmmm.....oyüzdenn atlamış olabilirim kuzummm

mood annem hangi yazımı okuyup ağldaın ben anımsayamadım :26::26::26::26::26::26::26::26:

bide ben yazma derken oyalı yazmamın resmini eklemiştim ondan bahsediyodum hiçbiriniz beğenmedinizmi diye

bune yaaa kaç defa geldim kimse yok bune yaaa aman beee vala bu durumdan sıkıldım artık.

canım benim için hayırlı sağlıklı olsun kız yada erkek farketmez bukadar sene sonrada cinsiyetini pek umursamıyoruz yani birde üstüne paramı verecez hem nekadar doğru acaba

yok sanmaz ama kankamı görünce korkarmı bilmem.

nazooo boyıycaksan kolestonun köpük boyasından al şu an çok memnun kaldım.

benim boyam hazır zaten 2 haftadır bende kolestonun köpük boyasını kullanıyorum birkaç aydır bende memnunum

bence gitme nazo yada kocanı uyut gel

gelecektim ama uyuyakalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…