Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

güzel olmadığından değil canım ben pek anlamam yazmadan onun için yorum yapmadım yoksa çirkin olduğundan değil

slmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
saram 2 gündür nette gelemedim(son günlerde düzenli gelemiyorum ) bu günde köye gidiyorum eşim çok sıkıldı evdee birazcık değişiklik olur belkiiii

siz iyi olun aradada iyi haberlerini ver yeter bize

akşam herkes burda oluyo benim net yok ben gelemiyom sabahta kimse olmuyo off yaaa

evet canım ama her akşam öyle olmuyor arada denk geliyor öyle sizin evde net yokmuydu

ne kabusu kuzucuklarimmmm. olurmu hic kesk gorsem ama ruyada gormuomki..

ben çok rüya görürüm her uyuyup uyandığımda hatta

nazamir abla sen ne yapıyosun?

bende size bi bakayım çıkıcam kardeşim gelecekde alışverişe çıkıcaz yarın memlekete gidiyorda birşeyler alacak benimde alacaklarım var beraber hem gezecez hem alışveriş havada çok güzel burda günlük güneşlik

oh gezin ne güzel bizde net yok ben bilerek bağlatmıyorum .

cnm herşey olabilir ne desek boş olur sanırım biraz daha bekle adetin kısa kesilirse test yap bakalım inşallah hamile sindir.
çünkü bayağı geçmiş adetin
mood annem hangi yazımı okuyup ağldaın ben anımsayamadım :26::26::26::26::26::26::26::26:

bide ben yazma derken oyalı yazmamın resmini eklemiştim ondan bahsediyodum hiçbiriniz beğenmedinizmi diye
valla ben beğendim ama bi de tamamen açıpta göstereydin daha iyi olurdu oyası da tam gözükmemeiş.
zahmet olmazsa oyasını yakından gösteririmisinnnnnnnnnnn
bune yaaa kaç defa geldim kimse yok bune yaaa aman beee vala bu durumdan sıkıldım artık.

kuzum akşamları gelemiyor musun bebeğim sıkılma lütfen inanın elimde olsa 25 saat burda olmak istiyorummm.
akşamları burda oluyoruz. evinde net varmı

benim boyam hazır zaten 2 haftadır bende kolestonun köpük boyasını kullanıyorum birkaç aydır bende memnunum

gelecektim ama uyuyakalmışım
uyuyamı kaldın yoksam başka işlerin mi vardııııı bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nazo ben dün boyadım ya saçlarımı köpük boyayla.

1 kutu boya yetmez diye düşünmüştüm çünkü benm saçlarım maaşallah kocaman gür ve uzun ama yetti hatta dibinde boya kaldı içim hgitti atmak zorunda kaldım kalan boyayı.
çünkü saçımın her yeri aldı.
inşallah hemen akmazzz.
çok güzel karı oldum
merhaba canım nasılsın evet artık fazla kimse uğramıyor inşallah geçicidir yine ilk zamanlardaki gibi muhabbetler ederiz
sizi umutsuzluğa yuvarlamak gibi olmasın ama bi da eskisi gibi olmaz neden biliyo musunuz?
hemen açıklıyım: önceden ben normal çalıştığım için sabah 9 akşam 7ye kadar burdaydım.
hurr, karacal, dolunay, pınar, seray ve benzeri hatunlar o saatlerde burda oluyorlardı.s
onra muhabbeti gören dalıyorduuuuuu
sonra nazo erenayefe mood cewo yeşil sara vs vs daha adını sayamadıklarımm burda olduğumuzu bildikleri için gündüz saatlerinde de geliyorlardı.
fakat şimdi muhabbete toplayan kalmadı pınarda işten çıktı dolunay gelmiyor artık erenayefe nin bu ara işleri çok
bende öğlen 1de kalkıyorumm artık eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum o yüzdeen.
işte böyle denk geldikçe sohbet ediyoruz.

slm hanımlar kocişin işi vardı biraz dışarı gitti bende bi bakiim size dedim bi meraba diyip ditceem nassınız bakem iyimisiniz?

selam kızlar..nerden başlıyım nasıl anlatayım bilmiyorum...neyse önce iyi haberi vereyimm..
babam çok şükür hayatta ve sağlığı iyiye gidiyor..

kötü haberde..babam yaya yolundan geçerken bir araba tarafından...neyse kızlar...elim bile yazmaya varmıyor..

önceki dolunaydan eser kalmadı anlayacağınız...benim şuanda tek derdim canım babam...Allahım mucizesini gösterdi ve onu bize bağışladı..
yaralarımızı sarıyoruz yavaş yavaş..
içimde bunca acı üzüntü varken inanın anne olmuşum olmamışım çok dert değil..inşallah birgün yine gelirim buralara ama şuanda hiç tadım yok..

beni merak eden arkadaşlarım için yazıyorum..ben iyiyim..ve Allahın izniyle daha iyi olacağım..

birgün rabbim banada bebek verecek...o nezaman isterse ozaman gelecek bebiş..anladımki bazı şeyleri dert etmemek lazımmış..Allaha bırakmak lazım..

ben hayatımda ilk kez kalpten dua ettim kızlar...oda babam içindi..Allahımm sesimizi duydu....

kendinize iyi bakın...hayatın kısalığını birkez daha düşünün...sizin için öncelikli olan insanlara sevginizi göstermekten kaçınmayın..
gidin öpün annenizi babanızı...kocaman sarın...sarmalayın...canımm babammmmmmmm ....o benim canımmmm..
dualarınızı eksik etmeyin nolur...
Allaha emanet olun..

çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versi,n.
daha iyi olsun inşallah . hem üzüldüm hemde iyi olduğuna sevndm babanın. çok şükür Rabb'ime çok şükretmek gerek. şikayet değill
seni çok özledik bir an öönce gelirsin inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın. kimseye

mood annem hangi yazımı okuyup ağldaın ben anımsayamadım :26::26::26::26::26::26::26::26:

bide ben yazma derken oyalı yazmamın resmini eklemiştim ondan bahsediyodum hiçbiriniz beğenmedinizmi diye
ayy cnm ya bi arkdş güzel bi yazı yazı yazmıştı alıntı yapmıştı yani.. bebeğin annesine yazdığı mektup die o sandım walla kusura bakma cnm ......yazma diyince ben pek anlamam tülbent yada başörtüsü ni bilirim ben senin hediye tülbentinide gördüm güzelmiş tabiii

dolunaycımmm cnm dualarımız seninle ....allaha şükür baban bırakıp gitmemiş kıymetini we değerini anlayamıyoruz bazen hayattakilerin ancak allah bize hatırlatana kadr iştee ......
yazdıkların çok duygusal we yazdıklarına katılıyorumm ....yazıyı okuyanlar bi kez daha en sewdiklerine sewgilerini iletsin .....hayat çok kısa we zamansız malesefff......sewdiklerinizin kıymetini şimdiden çoookkk iyi bilinn ..yaşamadan kimse anlayamaz bu duyguları ama işte neyse.......duygusala bağladım yine ben daldım derinlere...

nasısınız kuzularrr

slm mood cum terbiyesiz ve arsızız sen nasılsın

kıs yeşil sen niye konşmöuyon iki sattr

canım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten ama Allah babanı ve sizleri korusun seni merak ediyorduk gerçekten kendine dikkat et...
slm mood cum terbiyesiz ve arsızız sen nasılsın

kıs yeşil sen niye konşmöuyon iki sattr
kıs geçmişe bakayım biraz dedim
napıyosunuz bakim hem ben geldiğimde aşğıda kimse yoktu ki moodcumu görmüştüm şimdi oda yok

ee nasılsın cnm nasıl gidiyor

slm kızlar nereye kayboldunuz yine

bende çok hastalandımmm :2::2::2::2::2::2:aynı bu durumdayım yanee
yarın da dr.randewum war bakalım neler dicekkk

slm kızlar nereye kayboldunuz yine

bende çok hastalandımmm :2::2::2::2::2::2:aynı bu durumdayım yanee
yarın da dr.randewum war bakalım neler dicekkk

geçmiş olsun canım ye iyi gelir bol vitamin
yarın ne için gitcen canım dr a kontrolmü bittimi adetin?

karılar görmemişim kusura bakmayın. yeşilcimmmmm annen mi geldi mersinden ne güzeellll

evet canım kardeşime tatil olunca geldiler... sen napıyosun bakem?
benm de bu gün izin günümdü gezdm çarsıda.
ayakkabımı tamire verdimm lahmacun yidim:125: bizim burda on numara bi lahmacun yapan bi yer var. bi gün sana da ısmarlayım kuzumm.
bu arada annenler hoş gelmişler slmlarımı söyle ellerinden öpüyom

uyuyakaldım canım hergün hergün adam 13 saat çalışıyor nerdeyse birde evdemi mesai yapsın
ben bir kutu boyayı 2 ye bölüyorum benim saçlarım az çünkü ve hertarafını boyasamda kalan boyayı kafama döküyorum dökmeye kıyamıyorum
evet başak önce sen sonra diğer kızlar az girmeye başladı sonrada ben kimse olmayınca yazmadan çıkmaya başladım

canım çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korumuş babanızı size bağışlamış ama arada gel iyi haberlerine ver merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…