bune yaaa kaç defa geldim kimse yok bune yaaa aman beee vala bu durumdan sıkıldım artık.
günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu bi hafta diliyorum
aşkolsun kızlar ya başak dışında kimse yazmama yorum yapmamış beğenmedinizmi yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26:
slmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
saram 2 gündür nette gelemedim(son günlerde düzenli gelemiyorum ) bu günde köye gidiyorum eşim çok sıkıldı evdee birazcık değişiklik olur belkiiii
akşam herkes burda oluyo benim net yok ben gelemiyom sabahta kimse olmuyo off yaaa
ne kabusu kuzucuklarimmmm. olurmu hic kesk gorsem ama ruyada gormuomki..
nazamir abla sen ne yapıyosun?
bende size bi bakayım çıkıcam kardeşim gelecekde alışverişe çıkıcaz yarın memlekete gidiyorda birşeyler alacak benimde alacaklarım var beraber hem gezecez hem alışveriş havada çok güzel burda günlük güneşlik
cnm herşey olabilir ne desek boş olur sanırım biraz daha bekle adetin kısa kesilirse test yap bakalım inşallah hamile sindir.Slm kızlar aranıza yeni katıldım daha önce yazmış olduklarınızı okuyordum ama bu sefer ben çok üzgünüm sormak istedim bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim bebiş çok istiyorum ne yaptıysam olmadı bu ay tam hamileyim galiba diyordum ama değilim sanırım ya adetim ayın 16.sında olacaktı ama 21.inde oldu çok zor oldu adet günüm gelmeden önce de 2 hafta kasık ağrılarım oldu çok ağrıyordu. adet görmeden önce de kahverengi akıntım oldu 1 gün sonra adet gördüm ama kasık ağrım hiç geçmedi üstüne şimdi bel ağrısı eklendi. Şimdi kanamamın 3. günü ve çok az yok gibi nerdeyse. napmalıyım bana yardımcı olurmusunuzzzz lütfennnn....
valla ben beğendim ama bi de tamamen açıpta göstereydin daha iyi olurdu oyası da tam gözükmemeiş.mood annem hangi yazımı okuyup ağldaın ben anımsayamadım :26::26::26::26::26::26::26::26:
bide ben yazma derken oyalı yazmamın resmini eklemiştim ondan bahsediyodum hiçbiriniz beğenmedinizmi diye
bune yaaa kaç defa geldim kimse yok bune yaaa aman beee vala bu durumdan sıkıldım artık.
uyuyamı kaldın yoksam başka işlerin mi vardııııı bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenim boyam hazır zaten 2 haftadır bende kolestonun köpük boyasını kullanıyorum birkaç aydır bende memnunum
gelecektim ama uyuyakalmışım
sizi umutsuzluğa yuvarlamak gibi olmasın ama bi da eskisi gibi olmaz neden biliyo musunuz?merhaba canım nasılsın evet artık fazla kimse uğramıyor inşallah geçicidir yine ilk zamanlardaki gibi muhabbetler ederiz
çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versi,n.selam kızlar..nerden başlıyım nasıl anlatayım bilmiyorum...neyse önce iyi haberi vereyimm..
babam çok şükür hayatta ve sağlığı iyiye gidiyor..
kötü haberde..babam yaya yolundan geçerken bir araba tarafından...neyse kızlar...elim bile yazmaya varmıyor..
önceki dolunaydan eser kalmadı anlayacağınız...benim şuanda tek derdim canım babam...Allahım mucizesini gösterdi ve onu bize bağışladı..
yaralarımızı sarıyoruz yavaş yavaş..
içimde bunca acı üzüntü varken inanın anne olmuşum olmamışım çok dert değil..inşallah birgün yine gelirim buralara ama şuanda hiç tadım yok..
beni merak eden arkadaşlarım için yazıyorum..ben iyiyim..ve Allahın izniyle daha iyi olacağım..
birgün rabbim banada bebek verecek...o nezaman isterse ozaman gelecek bebiş..anladımki bazı şeyleri dert etmemek lazımmış..Allaha bırakmak lazım..
ben hayatımda ilk kez kalpten dua ettim kızlar...oda babam içindi..Allahımm sesimizi duydu....
kendinize iyi bakın...hayatın kısalığını birkez daha düşünün...sizin için öncelikli olan insanlara sevginizi göstermekten kaçınmayın..
gidin öpün annenizi babanızı...kocaman sarın...sarmalayın...canımm babammmmmmmm ....o benim canımmmm..
dualarınızı eksik etmeyin nolur...
Allaha emanet olun..
ayy cnm ya bi arkdş güzel bi yazı yazı yazmıştı alıntı yapmıştı yani.. bebeğin annesine yazdığı mektup die o sandım walla kusura bakma cnm ......yazma diyince ben pek anlamam tülbent yada başörtüsü ni bilirim benmood annem hangi yazımı okuyup ağldaın ben anımsayamadım :26::26::26::26::26::26::26::26:
bide ben yazma derken oyalı yazmamın resmini eklemiştim ondan bahsediyodum hiçbiriniz beğenmedinizmi diye
selam kızlar..nerden başlıyım nasıl anlatayım bilmiyorum...neyse önce iyi haberi vereyimm..
kötü haberde..babam yaya yolundan geçerken bir araba tarafından...neyse kızlar...elim bile yazmaya varmıyor..
önceki dolunaydan eser kalmadı anlayacağınız...benim şuanda tek derdim canım babam...Allahım mucizesini gösterdi ve onu bize bağışladı..
içimde bunca acı üzüntü varken inanın anne olmuşum olmamışım çok dert değil..inşallah birgün yine gelirim buralara ama şuanda hiç tadım yok..
beni merak eden arkadaşlarım için yazıyorum..ben iyiyim..ve Allahın izniyle daha iyi olacağım..
birgün rabbim banada bebek verecek...o nezaman isterse ozaman gelecek bebiş..anladımki bazı şeyleri dert etmemek lazımmış..Allaha bırakmak lazım..
ben hayatımda ilk kez kalpten dua ettim kızlar...oda babam içindi..Allahımm sesimizi duydu....
kendinize iyi bakın...hayatın kısalığını birkez daha düşünün...sizin için öncelikli olan insanlara sevginizi göstermekten kaçınmayın..
gidin öpün annenizi babanızı...kocaman sarın...sarmalayın...canımm babammmmmmmm ....o benim canımmmm..
Allaha emanet olun..
canım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten ama Allah babanı ve sizleri korusun seni merak ediyorduk gerçekten kendine dikkat et...selam kızlar..nerden başlıyım nasıl anlatayım bilmiyorum...neyse önce iyi haberi vereyimm..
Allaha emanet olun..
kıs geçmişe bakayım biraz dedimslm mood cum terbiyesiz ve arsızız sen nasılsın
kıs yeşil sen niye konşmöuyon iki sattr
ee nasılsın cnm nasıl gidiyorcanım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten ama Allah babanı ve sizleri korusun seni merak ediyorduk gerçekten kendine dikkat et...
kıs geçmişe bakayım biraz dedim
napıyosunuz bakim hem ben geldiğimde aşğıda kimse yoktu ki moodcumu görmüştüm şimdi oda yok
ee nasılsın cnm nasıl gidiyor
slm kızlar nereye kayboldunuz yine
bende çok hastalandımmm :2::2::2::2::2::2:aynı bu durumdayım yanee
yarın da dr.randewum war bakalım neler dicekkk
karılar görmemişim kusura bakmayın. yeşilcimmmmm annen mi geldi mersinden ne güzeellll
benm de bu gün izin günümdü gezdm çarsıdaevet canımkardeşime tatil olunca geldiler... sen napıyosun bakem?
cnm herşey olabilir ne desek boş olur sanırım biraz daha bekle adetin kısa kesilirse test yap bakalım inşallah hamile sindir.
çünkü bayağı geçmiş adetin
valla ben beğendim ama bi de tamamen açıpta göstereydin daha iyi olurdu oyası da tam gözükmemeiş.
zahmet olmazsa oyasını yakından gösteririmisinnnnnnnnnnn
kuzum akşamları gelemiyor musun bebeğim sıkılma lütfen inanın elimde olsa 25 saat burda olmak istiyorummm.
akşamları burda oluyoruz. evinde net varmı
uyuyamı kaldın yoksam başka işlerin mi vardııııı bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nazo ben dün boyadım ya saçlarımı köpük boyayla.
1 kutu boya yetmez diye düşünmüştüm çünkü benm saçlarım maaşallah kocaman gür ve uzun ama yetti hatta dibinde boya kaldı içim hgitti atmak zorunda kaldım kalan boyayı.
çünkü saçımın her yeri aldı.
inşallah hemen akmazzz.
çok güzel karı oldum
sizi umutsuzluğa yuvarlamak gibi olmasın ama bi da eskisi gibi olmaz neden biliyo musunuz?
hemen açıklıyım: önceden ben normal çalıştığım için sabah 9 akşam 7ye kadar burdaydım.
hurr, karacal, dolunay, pınar, seray ve benzeri hatunlar o saatlerde burda oluyorlardı.s
onra muhabbeti gören dalıyorduuuuuu
sonra nazo erenayefe mood cewo yeşil sara vs vs daha adını sayamadıklarımm burda olduğumuzu bildikleri için gündüz saatlerinde de geliyorlardı.
fakat şimdi muhabbete toplayan kalmadı pınarda işten çıktı dolunay gelmiyor artık erenayefe nin bu ara işleri çok
bende öğlen 1de kalkıyorumm artık eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum o yüzdeen.
işte böyle denk geldikçe sohbet ediyoruz.
selam kızlar..nerden başlıyım nasıl anlatayım bilmiyorum...neyse önce iyi haberi vereyimm..
Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?