benm de bu gün izin günümdü gezdm çarsıda.
ayakkabımı tamire verdimm lahmacun yidim:125: bizim burda on numara bi lahmacun yapan bi yer var. bi gün sana da ısmarlayım kuzumm.
bu arada annenler hoş gelmişler slmlarımı söyle ellerinden öpüyom
yok iznim pazartesi günleriii.pazartesileri izinlimisin yoksa sadece bugünmü izinliydin
geçmiş olsun canımye iyi gelir bol vitamin
yarın ne için gitcen canım dr a kontrolmü bittimi adetin?
nazo naber karıııııııııı hoş geldin ohh be yaşasınnnn özlüyorum sizi valla. kocam 1de gelcek bugün ohhhhh
çiğ köfte yiyom bende buyur beraber yiyek
tşk cnm bol vitamin yiyorum başka bişey yiyemiyom ztn gülümm akşama balık salata wardı yiyemedimtuwuklu şehriye yapıcaktım bide istemedi kociş ama şimdi koydum hazırdı zaten bi şehriyesi eksiktii yaptım onu bekliyorumm canım çekti resmen sıcak sıcak içicem şimdiii ohhhh missss buyrun hepiniz gece çorbasına dawetlisinizzz
reglim bitti 6 gün sürdü normalde 3 gün sürerkontrole çağırmıştı ona gidicem iştee
şişkoo nazoooooooooo ne yedin bakimmmmmmsağol canım okadar tokumki yer kalmadı afiyet olsun sana
tşk ederim tatlımmm buyur beraber olsunnngeçmiş olsun canım afiyet olsun şifa olsun
şişkoo nazoooooooooo ne yedin bakimmmmmm
eroşta beraber yatak mı sen sıcak olursun. aaa ama yokkk sende soğuk oluyodun dimii
mood annem eroşa gidiyos gelirmisin
şişkoo nazoooooooooo ne yedin bakimmmmmm
eroşta beraber yatak mı sen sıcak olursun. aaa ama yokkk sende soğuk oluyodun dimii
mood annem eroşa gidiyos gelirmisin
kk.nın en seksiiiiii hatunları başak we nazemirr :92::80::82::118::109::112:
nasılsınız bakemmm
aaa haberin yokmu annem eroşun parkeleri çizmeyetşk ederim tatlımmm buyur beraber olsunnn
kısss nezaman gidiyonuzzz aaaa kambersiz düğün olurmu heçççç
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa balık etliymişşşşşşşpastırmalı kuru fasülye yaptım ilk defa hem ben şişko değilim balık etliyim
aaa haberin yokmu annem eroşun parkeleri çizmeye
koltukları çökertmeye gidiyor .
brança gitçez ama eroş didi ki akşam yemeğinden önce salmama didi.
nazo da dedi ki o zaman yatıya kalalım o satten sonra eve dönemeyiz didi.
biz de eroşun yeni koltuklarında yatçaz gerine gerinee.
gelirsin dimi kocan salarmı:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa balık etliymişşşşşşş
balık görmesek bizi kandırcak
aaa haberin yokmu annem eroşun parkeleri çizmeye
koltukları çökertmeye gidiyor .
brança gitçez ama eroş didi ki akşam yemeğinden önce salmama didi.
nazo da dedi ki o zaman yatıya kalalım o satten sonra eve dönemeyiz didi.
biz de eroşun yeni koltuklarında yatçaz gerine gerinee.
gelirsin dimi kocan salarmı:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa balık etliymişşşşşşş
balık görmesek bizi kandırcak
ooo birde seksilik ünvanı aldık desene başak duy birde şişko diyosun bana
kocan evde mis eninkızlar duramıyorum ben pek çorbamıda içtim gidiimmm bi uzaniyim iyi gejelerrr hatunlar
okumuştum cnm ama gidilceni bilmiyodummm
heralde kuzum sen başak we ben tabiikide üstümüse tanımam sexsilikk ha bide yeşil başak warr
kocan evdemi kıs neden hayırdırKocişi uyuttumda beeen geeldiiim slm hatunlaraa mood nooldu canım nooldu nereye gidiyoon? :26:
Kocişi uyuttumda beeen geeldiiim slm hatunlaraa mood nooldu canım nooldu nereye gidiyoon? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?