kocan evdemi kıs neden hayırdır
aaaaaaaa senin haberin yokmuyduuuuevet canım evde hastalanmış garibim oy kıyamam ben onaaapekte nazlandı bugün bana ona bakıp duruyom işte sızdı şimdi yine bende bi bakiim size dedim ee nassınız bakem bensiz gezmelere gidiyonuz hiç bizi çağıran yok bakıyomda küstüm sizee
aaaaaaaa senin haberin yokmuyduuuu
haaa evet nazo dedmişti bengüsu yu çağırmayalım didi.
benden duymuş olma da
aaaaaaaa senin haberin yokmuyduuuu
haaa evet nazo dedmişti bengüsu yu çağırmayalım didi.
benden duymuş olma da
aa evet evet Allah için kanatsız melektir nazoooooooooooooooooaaa sen benim yalan söylediğimi ne zaman gördün ALLAH kuru iftiradan korusun
aa evet evet Allah için kanatsız melektir nazooooooooooooooooo
kıslarrrrr sütlü kahve içen varmııııııııı kahveler bendennnnnn
nazo sen sütlü sevmiyodun dimi.
bengiiiiiii senin de gönlünü alalım kuzum sen sütlü severmisin
küstüm ben taaammııııahanda başka topiğe gidiyom hıh..
aman demekki sende gitmek için can atıyon zaten başka topiklere anca geziyon ancaaaaküstüm ben taaammııııahanda başka topiğe gidiyom hıh..
hemende küsüyonuz karılarr bakın benden başkasından fayda yok szie kim kahve yapar bu saatte.önce iftira attın şimdide sütlü kahve içermisin diyon
hadi bi biskrem versen neyse
hem ben hiç sütlü türk kahvesi içmedim dedim sevmiyorum demedim ama şimdi zaten içemem boğazım iltihaplandı ağrıyor sütte azdırıyor
aman demekki sende gitmek için can atıyon zaten başka topiklere anca geziyon ancaaaa
hemende küsüyonuz karılarr bakın benden başkasından fayda yok szie kim kahve yapar bu saatte.
nazo sen ne kadar kalcan ist.da
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen bende istiyomm
hiiçte bi keremaman demekki sende gitmek için can atıyon zaten başka topiklere anca geziyon ancaaaa
hemende küsüyonuz karılarr bakın benden başkasından fayda yok szie kim kahve yapar bu saatte.
nazo sen ne kadar kalcan ist.da
başak bak bengisuyu da kaçırdın topikten modda gitmiş bende gidecem bak iftiralara devam edersen
niye geliyon ki bence gelme3..4 gün falan ama belki vazgeçebilirim gelmekten
buyur kanka hoş gelmişisnbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen bende istiyomm
hiiçte bi keremben sizle sohbet etmek için kocişin erkenden uyumasına müsaade ettiydim ama sen beni istemiyonki bu topikte küstürüyon kaçırtmaya çalışıyon ahanda küsülüde gidili işteee hadi nazo didelimde bi başına kalsın bu hıh...
ben seni biliyom canım başak cadısı kıskanıyo aramızı bozmaya çalışıyo biliyom ben senin suçun olmadığınıhepsi başak cadısının altından çıkıyo anlaşılan beni istemiyo burdaa
niye geliyon ki bence gelme
buyur kanka hoş gelmişisn
gördünmü dolunayın babası iyiymiş
bi faydası yok işte durmanın bence gelmeeeeeeeeeeeeşimdi eroş geldi ya bak şimdi bizden iyisi olmaz tabi tam terside olabilir:44:
zaten heran vazgeçebilirim gibi geliyor gelmekten... hem çok dursam sana ne faydası olacakki
hoş buldum canımm bebek sevmeye gittim oyy çok tatlıydıııııııeroş hoşgeldin bende nerde kadı diyorum kocan gelecek nerdeyse
hem sen yoksun diye başak bana sardı sensizlik başına vurdu
niye geliyon ki bence gelme
buyur kanka hoş gelmişisn
gördünmü dolunayın babası iyiymiş
bi faydası yok işte durmanın bence gelmeeeeeeeeeeee
istanbul bana dar geliyo bi de sen gelirsenn ohoooooooooooooooooooooo
bengisu cum sen gidiyonmu ankara'maaaaaa benden slm et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?