bengisu cum sen gidiyonmu ankara'maaaaaa benden slm et
kız beni istanbuluna kabul etmiyon bengisuyu ankarana kabul ediyon
yok annem yokkk gitme gitme kıskanıyom evet fazla yanaşmayın biribirnize saçınızı başınızı yolarımmmmmmmmhiiçte bi keremben sizle sohbet etmek için kocişin erkenden uyumasına müsaade ettiydim ama sen beni istemiyonki bu topikte küstürüyon kaçırtmaya çalışıyon ahanda küsülüde gidili işteee hadi nazo didelimde bi başına kalsın bu hıh...
ben seni biliyom canım başak cadısı kıskanıyo aramızı bozmaya çalışıyo biliyom ben senin suçun olmadığınıhepsi başak cadısının altından çıkıyo anlaşılan beni istemiyo burdaa
koca istanbulmu ben gelince sana dar gelecek tamam gelirsem sana söylemem geniş geniş yaşarsın
kız yok annnem senin iyiliğin için diyomm napçan istanbulu sende ankaraya git gözün gönlün açılsın nefes allllllll gelllllllllllllllllllllll.kız beni istanbuluna kabul etmiyon bengisuyu ankarana kabul ediyon
hıh küsüm konuşmuyom ben senlee..küstürdün benii hem gidersemde başak'ın sana selamı yok sevmiyomuş seni ankaraa diycem..
deli karıııı saçıma ellemede ne yaparsan yapppppppppppppyada biz bu başak'ı dövmeyelimde hazır saçlarınıda yeni boyadıydı güzel olduydu o saçlarını yolalım keselim kazıyalım ne bilem öyle bişiiler yapalım işteeiftiracı karı noolcek
delirdin mi eroşkızlar kızlar gelemmiii
yananızdan öpemmiii
......
yok annem yokkk gitme gitme kıskanıyom evet fazla yanaşmayın biribirnize saçınızı başınızı yolarımmmmmmmm
uzaktan sohbet edin
kız yok annnem senin iyiliğin için diyomm napçan istanbulu sende ankaraya git gözün gönlün açılsın nefes allllllll gelllllllllllllllllllllll.
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh missssssssssssss.
istanbulda boğulursun hem ankaraya gidinde gözünüz şehir görsünn başkenti görün ayol
yada biz bu başak'ı dövmeyelimde hazır saçlarınıda yeni boyadıydı güzel olduydu o saçlarını yolalım keselim kazıyalım ne bilem öyle bişiiler yapalım işteeiftiracı karı noolcek
deli karıııı saçıma ellemede ne yaparsan yappppppppppppp
delirdin mi eroş
hoop kızlar şimdi bi dakka
kankama öle kalabalık girişmeyin ...
ona sadece ben girişebilirimm...
bak kankama saldıran olursa bende ona saldırırım heee
yok annem yokkk gitme gitme kıskanıyom evet fazla yanaşmayın biribirnize saçınızı başınızı yolarımmmmmmmm
uzaktan sohbet edin
kız yok annnem senin iyiliğin için diyomm napçan istanbulu sende ankaraya git gözün gönlün açılsın nefes allllllll gelllllllllllllllllllllll.
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh missssssssssssss.
istanbulda boğulursun hem ankaraya gidinde gözünüz şehir görsünn başkenti görün ayol
yada biz bu başak'ı dövmeyelimde hazır saçlarınıda yeni boyadıydı güzel olduydu o saçlarını yolalım keselim kazıyalım ne bilem öyle bişiiler yapalım işteeiftiracı karı noolcek
kızlar kızlar gelemmiii
yananızdan öpemmiii
......
hoop kızlar şimdi bi dakka
canım sen konuyu bilmiyon bu karı kıskançlık yaptı bizi nazemir ablayla birbirimize düşürmeye çalıştı nazemir ablaya iftiraa attı oyüzden yaani ayıp diilmi ama kıskançlık yapıyo topikteekimse yakınlaşmıycakmış hıh hadi ordan gel beraber girişelim ozaman saçını kessek yeter
ben kıskanç karıyımnooldu biz ittifak yapınca tırstın bakıyomdaane kıskanç karısın sen yaa biraz daha devam edeydin ben yolceedim o yeni boyadığın saçını heheh ucuz kurtuldun elimden hadi gene iyisin kıskançlık yapma kimseyi kemseye düşürme bozuşuruz haa
işte kankalar bu günlerde bellli olur.hoop kızlar şimdi bi dakka
kocan ne zaman geliyoooooooooooo.olabilirr olabilirrr
söyle söyle memleket nire sizinben ankarayıda gördüm istanbuluda benim kardeşimin karısı ankaralı nişanlıyken gezdirmişti bizi
hem melekete giderkende ankaradan gidiyoruz biz yarın kardeşim gidecek selam söyliyimmi senden
ben kıskanç karıyım
işte kankalar bu günlerde bellli olur.
,
kanka kankanın saçını kimseye yoldurmaz kendi yolar
kocan ne zaman geliyoooooooooooo.
benm ki birazdan gelir saçımı topladım üstümü değiştirdm.
kalem rimel sürdüm allık sürdüm.
parfüm sıktım.
bi de oda parfümü sıktım odaya hazırım
benmki de amasya.bizim memleket zonguldak
çak kanka:13::13::13::13::13:birazdan gelecek bende ona yemek hazırlıyomm
bende hazırımmmm
birazdan gelecek bende ona yemek hazırlıyomm
bende hazırımmmm
git bakalımm kocayı bulan satıyo biziiiiiiiiiiiiii.tamam eroşcum anlaştık nazemir ablayla karar aldık barış imzalıyoz ama bidaa kıskançlık yapıp milleti birbirine düşürmeye çalışırsa sen sorarsın hesabını ona göreeneyse benim kociş uyandı beni yatağa çağırıyo hedi ben kaçtım öpüldünüz kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?