Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok annem yokkk gitme gitme kıskanıyom evet fazla yanaşmayın biribirnize saçınızı başınızı yolarımmmmmmmm
uzaktan sohbet edin
koca istanbulmu ben gelince sana dar gelecek tamam gelirsem sana söylemem geniş geniş yaşarsın

kız beni istanbuluna kabul etmiyon bengisuyu ankarana kabul ediyon
kız yok annnem senin iyiliğin için diyomm napçan istanbulu sende ankaraya git gözün gönlün açılsın nefes allllllll gelllllllllllllllllllllll.

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh missssssssssssss.
istanbulda boğulursun hem ankaraya gidinde gözünüz şehir görsünn başkenti görün ayol
hıh küsüm konuşmuyom ben senlee.. küstürdün benii hem gidersemde başak'ın sana selamı yok sevmiyomuş seni ankaraa diycem..

yada biz bu başak'ı dövmeyelimde hazır saçlarınıda yeni boyadıydı güzel olduydu o saçlarını yolalım keselim kazıyalım ne bilem öyle bişiiler yapalım iştee iftiracı karı noolcek

yada biz bu başak'ı dövmeyelimde hazır saçlarınıda yeni boyadıydı güzel olduydu o saçlarını yolalım keselim kazıyalım ne bilem öyle bişiiler yapalım iştee iftiracı karı noolcek
deli karıııı saçıma ellemede ne yaparsan yappppppppppppp
kızlar kızlar gelemmiii
yananızdan öpemmiii
......
delirdin mi eroş

nooldu biz ittifak yapınca tırstın bakıyomdaa ne kıskanç karısın sen yaa biraz daha devam edeydin ben yolceedim o yeni boyadığın saçını heheh ucuz kurtuldun elimden hadi gene iyisin kıskançlık yapma kimseyi kemseye düşürme bozuşuruz haa

hoop kızlar şimdi bi dakka
kankama öle kalabalık girişmeyin ...
ona sadece ben girişebilirimm...
bak kankama saldıran olursa bende ona saldırırım heee

canım sen konuyu bilmiyon bu karı kıskançlık yaptı bizi nazemir ablayla birbirimize düşürmeye çalıştı nazemir ablaya iftiraa attı oyüzden yaani ayıp diilmi ama kıskançlık yapıyo topiktee kimse yakınlaşmıycakmış hıh hadi ordan gel beraber girişelim ozaman saçını kessek yeter

ben ankarayıda gördüm istanbuluda benim kardeşimin karısı ankaralı nişanlıyken gezdirmişti bizi
hem melekete giderkende ankaradan gidiyoruz biz yarın kardeşim gidecek selam söyliyimmi senden

yazık okadar uğraşmış hadi barışalım kavga iyi değildir

kızlar kızlar gelemmiii
yananızdan öpemmiii
......

tamam başak bize sararsa sana söyleriz sen haddini bildirirsin

olmaz girişemezsiniz kankalık her durumda kankayı kollamayı icap eder:13:

ama ben başakla kavga edersem bigün bunun öcünüde alırım olmazmı?

ben kıskanç karıyım
işte kankalar bu günlerde bellli olur.
,
kanka kankanın saçını kimseye yoldurmaz kendi yolar
olabilirr olabilirrr
kocan ne zaman geliyoooooooooooo.

benm ki birazdan gelir saçımı topladım üstümü değiştirdm.
kalem rimel sürdüm allık sürdüm.
parfüm sıktım.
bi de oda parfümü sıktım odaya hazırım
ben ankarayıda gördüm istanbuluda benim kardeşimin karısı ankaralı nişanlıyken gezdirmişti bizi
hem melekete giderkende ankaradan gidiyoruz biz yarın kardeşim gidecek selam söyliyimmi senden
söyle söyle memleket nire sizin

birazdan gelecek bende ona yemek hazırlıyomm
bende hazırımmmm

tamam eroşcum anlaştık nazemir ablayla karar aldık barış imzalıyoz ama bidaa kıskançlık yapıp milleti birbirine düşürmeye çalışırsa sen sorarsın hesabını ona göree neyse benim kociş uyandı beni yatağa çağırıyo hedi ben kaçtım öpüldünüz kızlaar

birazdan gelecek bende ona yemek hazırlıyomm
bende hazırımmmm

benimkide gelecek biraz sonra yada heran gelebilir belli olmaz
bende meyva hazırladım ama kendim yiyorum üstümü başımıda düzeltmedim hiç canım istemiyor süslenip püslenmek

git bakalımm kocayı bulan satıyo biziiiiiiiiiiiiii.

sen yarın gece gelirsin amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…