ama benm ki geldiiiiiiiiiiii ben satıyom sizi şimdikteeeeeeeee
selam kızlar..nerden başlıyım nasıl anlatayım bilmiyorum...neyse önce iyi haberi vereyimm..
babam çok şükür hayatta ve sağlığı iyiye gidiyor..
kötü haberde..babam yaya yolundan geçerken bir araba tarafından...neyse kızlar...elim bile yazmaya varmıyor..
önceki dolunaydan eser kalmadı anlayacağınız...benim şuanda tek derdim canım babam...Allahım mucizesini gösterdi ve onu bize bağışladı..
yaralarımızı sarıyoruz yavaş yavaş..
içimde bunca acı üzüntü varken inanın anne olmuşum olmamışım çok dert değil..inşallah birgün yine gelirim buralara ama şuanda hiç tadım yok..
beni merak eden arkadaşlarım için yazıyorum..ben iyiyim..ve Allahın izniyle daha iyi olacağım..
birgün rabbim banada bebek verecek...o nezaman isterse ozaman gelecek bebiş..anladımki bazı şeyleri dert etmemek lazımmış..Allaha bırakmak lazım..
ben hayatımda ilk kez kalpten dua ettim kızlar...oda babam içindi..Allahımm sesimizi duydu....
kendinize iyi bakın...hayatın kısalığını birkez daha düşünün...sizin için öncelikli olan insanlara sevginizi göstermekten kaçınmayın..
gidin öpün annenizi babanızı...kocaman sarın...sarmalayın...canımm babammmmmmmm ....o benim canımmmm..
dualarınızı eksik etmeyin nolur...
Allaha emanet olun..
selam kızlar..nerden başlıyım nasıl anlatayım bilmiyorum...neyse önce iyi haberi vereyimm..
babam çok şükür hayatta ve sağlığı iyiye gidiyor..
kötü haberde..babam yaya yolundan geçerken bir araba tarafından...neyse kızlar...elim bile yazmaya varmıyor..
önceki dolunaydan eser kalmadı anlayacağınız...benim şuanda tek derdim canım babam...Allahım mucizesini gösterdi ve onu bize bağışladı..
yaralarımızı sarıyoruz yavaş yavaş..
içimde bunca acı üzüntü varken inanın anne olmuşum olmamışım çok dert değil..inşallah birgün yine gelirim buralara ama şuanda hiç tadım yok..
beni merak eden arkadaşlarım için yazıyorum..ben iyiyim..ve Allahın izniyle daha iyi olacağım..
birgün rabbim banada bebek verecek...o nezaman isterse ozaman gelecek bebiş..anladımki bazı şeyleri dert etmemek lazımmış..Allaha bırakmak lazım..
ben hayatımda ilk kez kalpten dua ettim kızlar...oda babam içindi..Allahımm sesimizi duydu....
kendinize iyi bakın...hayatın kısalığını birkez daha düşünün...sizin için öncelikli olan insanlara sevginizi göstermekten kaçınmayın..
gidin öpün annenizi babanızı...kocaman sarın...sarmalayın...canımm babammmmmmmm ....o benim canımmmm..
dualarınızı eksik etmeyin nolur...
Allaha emanet olun..
benim annem 9 tane doğurmuş süslenmeye fırsatı olmamışki zaten gerkte kalmamış bide süslenseymiş 19 tane doğuracaktı heralde
yok kız süslenmesemde herzaman saçımı başımı düzeltirim üstümde paspal şeylerle beklemem ama aradada daha çok özenirim daha kapıda gözlerini alamaz yazık adama gözlerimi kamaşsın
ohhhhhhhhhhh kutulmuşum sendenToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
basakss+ bana kaldın başak
bide bize satıcı diyodun demekki kocanı görene kadarmış
günaydın antep fıstıklı baklavammmmmmmmmmmgünaaaaaaaaaaaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
günaydın niko cuuummmmmmmm geçmişi okusana annem sen neler yazıyoz sanaaaaaabu arada kızlar günaydın lar diyorum ama lar yok sadece ben varım yine.
41zeyneeeeeeppppppp
belinayyyy
yeşiiillllllll
nazemirrrrrr
yeteeeeeeerrrrrrr
kardeleeeeennnnn
cewoooooooo
pınaaarrrrr
saraaaaaaaaaaa
peliinnnn
seraaaaayyyy
dolunaaaaayyyyyy
karanfilce
haticeeeee
karacaaallllll
myhossss
hurrrrrrr
aygünnnnnn
nikolaaaaaaayyyyy
bernardoooooo
bengisuuuuuuuuuuu
özellkle kırmızı olan hatunlar neredesinizz yaaaaaaaaaa önceden ne çok kaynaşırdıkkkkkkk
çağrımı duyuuuuuuuunnnnnnnnnnnn
Yok tatlım unutmuşum'ama sen söyleyince hatırladım şimdi. ne kadar güzel karar vermişsiniz. esin de mi istemiyor net. valla net olmasa biz geçinemeyizevet iyi yazmıssın ama yoklar geçmişi okudum net yokmu evde demişin kuzum ben sana demiştim yaa bilerek bağlatmıyorum evlilik hayatını söndürüyo sende haklısın demiştin unuttun sanırım. bak yine bi bakayım dedim yine kimse yok.
Tatlım unutmuşum kusura bakma ama sen söyleyince hatırladım. çok güzel karar vermişsiniz. esin de mi istemiyor net. valla net olmasa biz geçinemeyizevet iyi yazmıssın ama yoklar geçmişi okudum net yokmu evde demişin kuzum ben sana demiştim yaa bilerek bağlatmıyorum evlilik hayatını söndürüyo sende haklısın demiştin unuttun sanırım. bak yine bi bakayım dedim yine kimse yok.
41zeyneeeeeeppppppp
belinayyyy
yeşiiillllllll
nazemirrrrrr
yeteeeeeeerrrrrrr
kardeleeeeennnnn
cewoooooooo
pınaaarrrrr
saraaaaaaaaaaa
peliinnnn
seraaaaayyyy
dolunaaaaayyyyyy
karanfilce
haticeeeee
karacaaallllll
myhossss
hurrrrrrr
aygünnnnnn
nikolaaaaaaayyyyy
bernardoooooo
bengisuuuuuuuuuuu
özellkle kırmızı olan hatunlar neredesinizz yaaaaaaaaaa önceden ne çok kaynaşırdıkkkkkkk
çağrımı duyuuuuuuuunnnnnnnnnnnn
Tatlım unutmuşum kusura bakma ama sen söyleyince hatırladım. çok güzel karar vermişsiniz. esin de mi istemiyor net. valla net olmasa biz geçinemeyiz
git bakalımm kocayı bulan satıyo biziiiiiiiiiiiiii.
sen yarın gece gelirsin amaaaaa
Beni az çağırmışsın ben geri gidiyim bari
git bakalımm kocayı bulan satıyo biziiiiiiiiiiiiii.
sen yarın gece gelirsin amaaaaa
gidemezsinki gidemez gidemez:76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?