Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ama benm ki geldiiiiiiiiiiii ben satıyom sizi şimdikteeeeeeeee

çok geçmiş olsun dolunaycım Allah babanızı size bağışlasın bi dahda böyle bi acı yaşatmasın inşallah kendine iyi bak arada gelip iyi haberlerini ver bizi merakta bırakma tamam mı canım

canım yazını okudum valla ağladım çok kötü oldum çok geçmiş olsun bu aralar acayip duygusalım hamilelikten galiba hep aklıma geliyo babama anneme bişi olsa ben nasıl dayanacam diye düşünürken bile kötü oluyorum. yaşadığın süreç çok zor umarım biran önce sağlığına kavuşur.çok geçmiş olsun.ben mrk etmiştim seni niye hiç gelmiyo diye ama çok önemli bi sebeb bu kendine dikkat et.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
basakss+ bana kaldın başak
ohhhhhhhhhhh kutulmuşum senden
bide bize satıcı diyodun demekki kocanı görene kadarmış

kocasını gören satıyodu napiyim
günaaaaaaaaaaaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
günaydın antep fıstıklı baklavammmmmmmmmmm
bu arada kızlar günaydın lar diyorum ama lar yok sadece ben varım yine.
günaydın niko cuuummmmmmmm geçmişi okusana annem sen neler yazıyoz sanaaaaaa

41zeyneeeeeeppppppp

belinayyyy

yeşiiillllllll

nazemirrrrrr

yeteeeeeeerrrrrrr

kardeleeeeennnnn

cewoooooooo

pınaaarrrrr

saraaaaaaaaaaa

peliinnnn

seraaaaayyyy

dolunaaaaayyyyyy

karanfilce

haticeeeee

karacaaallllll

myhossss

hurrrrrrr

aygünnnnnn

nikolaaaaaaayyyyy

bernardoooooo

bengisuuuuuuuuuuu

özellkle kırmızı olan hatunlar neredesinizz yaaaaaaaaaa önceden ne çok kaynaşırdıkkkkkkk

çağrımı duyuuuuuuuunnnnnnnnnnnn

evet iyi yazmıssın ama yoklar geçmişi okudum net yokmu evde demişin kuzum ben sana demiştim yaa bilerek bağlatmıyorum evlilik hayatını söndürüyo sende haklısın demiştin unuttun sanırım. bak yine bi bakayım dedim yine kimse yok.

Yok tatlım unutmuşum'ama sen söyleyince hatırladım şimdi. ne kadar güzel karar vermişsiniz. esin de mi istemiyor net. valla net olmasa biz geçinemeyiz

Tatlım unutmuşum kusura bakma ama sen söyleyince hatırladım. çok güzel karar vermişsiniz. esin de mi istemiyor net. valla net olmasa biz geçinemeyiz

burdayım örtmenim

ne bağırıyon kız öyle taaa sesin bizim mahalleye kadar geldi ha

Tatlım unutmuşum kusura bakma ama sen söyleyince hatırladım. çok güzel karar vermişsiniz. esin de mi istemiyor net. valla net olmasa biz geçinemeyiz

evet oda istemiyo bizde net olsa geçinemeyiz o başından kalkmaz benimle ilgienmez bende kavga çıkartırım.ablamlara bi gidiyoz oturuş o oluyo yatana kadar yani bize gerek yok

sana gidemez dedim ben gidiyom burası beni açmıyo artıkın çok sessiz korkuyorum iyiki ışık var oda olmasa buraya hiç gelmem.

başakcım yazmanın tam halini merak ediyodun ya bak senin için resmini çektim diğer resimde oyanın yakından görünümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…