selamlar sara bengisu nasılsınız
merhaba canım iyiyim ben sen nasılsın
akşama ne yemek yaptın nazemircim
sağol canım iyiyim dün akşam kuru fasülye yapmıştım bu akşamda yanına pilav yaptım turşuyla yiyorum
oooh afiyet olsun canım
bende mercimek çorbası ve çiçek kızartması yapacam
Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614 Eki Görüntüle 332614
çiçek kızartması nasıl oluyor ilk kez duydum
sanada afiyet olsun
bunlar banamı kendimi assolist gibi hissetim
kızlar slmmmmm nasılsınızzz
yoğun bir gündü bu günnnn çok yoruldummm yineee
ivit bu çiçekler sana canım menim
çiçek kızartması karadenize özgü bi yöresel yemek canım
karalahananın çiçekleri daha yeşilken yani sarı sarı açmamışken toplanıp yıkanıp doğranıp haşlanıyo derin dondurucuya atılıyo sonra çıkarılıp içine bi miktar tuz atıyosun ve yumurta kırıyosun karıştırıp tavada önce bi yüzünü sonra diğer yüzünü kızartıyosun kek gibi dilimliyosun çok enfes oluyo.
kızlar slmmmmm nasılsınızzz
yoğun bir gündü bu günnnn çok yoruldummm yineee
bizde biliriz karalahanayı ama bunu bilmiyordum
selam hoşgeldin
çok güzel çiçekler
Eki Görüntüle 332627
senin çiçeğinde çok güzel canım
sağol canım benim en güzel çiçeğimi koyayım dedim
ben çıkayım temizlik yaptım bugün toz alacam çamaşır asacam ilerleyen saatlerde gelirim yine görüşürüz
oooh afiyet olsun canım
bende mercimek çorbası ve çiçek kızartması yapacam
bende yeni duydum çiçek kızartmasını ama lahanın çiçeğini nerden bulcazda yapıcaz ohooo çok zoryaa bende yarın yemeğe ne yapcağımı düşünüyodum mercimek çorbasıyla balık yapmayı düşündüm ama kokusunu hiç sevmiyom yaa hadi elime eldiven takarımda üstüme sinicek bide ıyy kocişe pis pis kokmak istemiyom yaa kıymayla kilis tavamı yapsam acaba onun yerine eveet öyle yapayım kociş seviyo onu yanınada bol soğan domatis biber közlüyom güseloluyoo bide mercimek çorbası tamamdır
41zeyneeeeeeppppppp
belinayyyy
yeşiiillllllll
nazemirrrrrr
yeteeeeeeerrrrrrr
kardeleeeeennnnn
cewoooooooo
pınaaarrrrr
saraaaaaaaaaaa
peliinnnn
seraaaaayyyy
dolunaaaaayyyyyy
karanfilce
haticeeeee
karacaaallllll
myhossss
hurrrrrrr
aygünnnnnn
nikolaaaaaaayyyyy
bernardoooooo
bengisuuuuuuuuuuu
özellkle kırmızı olan hatunlar neredesinizz yaaaaaaaaaa önceden ne çok kaynaşırdıkkkkkkk
çağrımı duyuuuuuuuunnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?