Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çiçek kızartması nasıl oluyor ilk kez duydum
sanada afiyet olsun

bunlar banamı kendimi assolist gibi hissetim

ivit bu çiçekler sana canım menim

çiçek kızartması karadenize özgü bi yöresel yemek canım

karalahananın çiçekleri daha yeşilken yani sarı sarı açmamışken toplanıp yıkanıp doğranıp haşlanıyo derin dondurucuya atılıyo sonra çıkarılıp içine bi miktar tuz atıyosun ve yumurta kırıyosun karıştırıp tavada önce bi yüzünü sonra diğer yüzünü kızartıyosun kek gibi dilimliyosun çok enfes oluyo.

kızlar slmmmmm nasılsınızzz
yoğun bir gündü bu günnnn çok yoruldummm yineee

bizde biliriz karalahanayı ama bunu bilmiyordum

kızlar slmmmmm nasılsınızzz
yoğun bir gündü bu günnnn çok yoruldummm yineee

selam hoşgeldin

çok güzel çiçekler

sağol canım benim en güzel çiçeğimi koyayım dedim
ben çıkayım temizlik yaptım bugün toz alacam çamaşır asacam ilerleyen saatlerde gelirim yine görüşürüz

tamam canım bende çıkıyorum yemek hazırlayacam görüşmek üzere mutlu kal

oooh afiyet olsun canım

bende mercimek çorbası ve çiçek kızartması yapacam

bende yeni duydum çiçek kızartmasını ama lahanın çiçeğini nerden bulcazda yapıcaz ohooo çok zor yaa bende yarın yemeğe ne yapcağımı düşünüyodum mercimek çorbasıyla balık yapmayı düşündüm ama kokusunu hiç sevmiyom yaa hadi elime eldiven takarımda üstüme sinicek bide ıyy kocişe pis pis kokmak istemiyom yaa kıymayla kilis tavamı yapsam acaba onun yerine eveet öyle yapayım kociş seviyo onu yanınada bol soğan domatis biber közlüyom güseloluyoo bide mercimek çorbası tamamdır

canım lahananın çiçeğini burda pazarda da satıyolar ama benimkileri görümcem kendi bahçelerinden topluyo hazırlıyo getirip derindondurucuma bırakıyo banada sadece tavada kızartması ve afiyetle yemesi kalıyo

balık kokusu için kızartmayı bitirdikten sonra yarım limonu ocağın en küçük gözüne koy altınıda iyice kıs o biraz yanmaya başlayınca altını kapat kokuları alıyo canım

ben geldimmm yogun gecio tatil ya ben gezmedeyim ya misafir oluyo..persembe gunude bana gelecekler kayinannem gorumceler teyzeler yengeler abooooo.nasil temizlicem bu koca evi yaaaa hic yapasim yokkk (( zati yemegi onlar yapcak.ben pasta borek kumpir yapcam..onlari.zevkle yapiom zati...nese cok konustum sen napion basakcimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…