nazo öyle her akşam bişi yapmaz ısıtır ısıtır sunar adamamerhaba canım iyiyim ben sen nasılsın
akşama ne yemek yaptın nazemircim
aaa geçmiş olsun cnm öksürük varmıkızlar nasılsınız
ben çok hastayım yatıyorum boll bolll kafamı kaldıramıyorummm nefret ediyorum şu griptennnnnn
burdayım örtmenim
ne bağırıyon kız öyle taaa sesin bizim mahalleye kadar geldi ha
seni az mı çağırmışımBeni az çağırmışsın ben geri gidiyim bari
evet cnm dimi görgüsüz gibi kalkmıyoruz pc başından valla.evet oda istemiyo bizde net olsa geçinemeyiz o başından kalkmaz benimle ilgienmez bende kavga çıkartırım.ablamlara bi gidiyoz oturuş o oluyo yatana kadar yani bize gerek yok
kız niye gaZ VERİYONgidemezsinki gidemez gidemez:76::76:
aaa bu oyada bende yapmştımmmmmbaşakcım yazmanın tam halini merak ediyodun ya bak senin için resmini çektim diğer resimde oyanın yakından görünümü
Eki Görüntüle 332608 Eki Görüntüle 332609
Allah kolaylık versin cnm inşallah tembellik yapacağın günlerinde gelir.kızlar slmmmmm nasılsınızzz
yoğun bir gündü bu günnnn çok yoruldummm yineee
kızlar nasılsınız
ben çok hastayım yatıyorum boll bolll kafamı kaldıramıyorummm nefret ediyorum şu griptennnnnn
aaa bu oyada bende yapmştımmmmm
çok güzel sağol cnm benm için uğraştın.
aaaaaaaaaaa saranın evinide gördüüüüükkkkkkkkkk tülünü deeeeeeee gördükkkkkkkkkkkkkkk
koltuğunun renginideeeeeeeeee
dolunayimmmm cok gecmis olsun bitanemmmm Allah im sizlere bagislamis babani...acil sifalar diliyorumm..kendini merak ettirme ara ara haber ver...optum cnm...Allah a emanet olun...
Karılar sara hatunun topiki 4000. sayfaya ulaşmak üzere.
ve 4000. sayfa ya parti yapalım diyoruz. sara dan da izin aldım.
inşallah hepinizin gelmesini istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/422205-sabirla-bebegini-bekleyenler.htmlbakınız
inşallah gelmeyen hatunlarda duymştur senin gibi
seni az mı çağırmışım
baksana ne uzun bağırmışım sana haksızlık etme
kızlar nasılsınız
kızlar nasılsınız
nazo öyle her akşam bişi yapmaz ısıtır ısıtır sunar adama
karıya bak iki dakkada reklamını yaptı koltuklarının. fermuarlıymştaaaaaa makineye atıyormuştaaaa der,leri de siliyormuştaaaaaaageçmiş olsun canım gribin şifası bol dinlenmekte bide C vitamini al bol bol
sevindim desene ikimizde aynı oyayı kullanacaz.
evet canım resimde evim kısmen gözüküyo koltuklarım siyah deri minderleride krem rengi kumaştan ve fermuarlı çıkıyo makinede yıkanıyo derileride sildimmi koltuk silmek derdi kalmıyo
ne yapçan partiye saracımm kısır performansı bekliyoruz senden:130::130::130::130::130:ewet kızlar hepinizi partimize bekliyoruz
annem sen daimi müdavimsin bi tanem o kırmızılar bayağıdır gelmiyenlervalla beni kırmızı yazıyla yazmamıştın bilemiycem yaaani
karıya bak iki dakkada reklamını yaptı koltuklarının. fermuarlıymştaaaaaa makineye atıyormuştaaaa der,leri de siliyormuştaaaaaaa
güle güle eskit annemm kocanla .
altınızda paralansın
ne yapçan partiye saracımm kısır performansı bekliyoruz senden:130::130::130::130::130:
annem sen daimi müdavimsin bi tanem o kırmızılar bayağıdır gelmiyenler
alırım ben annem gönül almakta üstüme yokturhmm e iyi hadi gönlümü aldın
seray canım sen niye hiçbana bişey yazmıyon o kadar bekledim yazarsın diye ama benden başka herkese yazdın çıktın küsmüyüz yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?