Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dolunayimmmm cok gecmis olsun bitanemmmm Allah im sizlere bagislamis babani...acil sifalar diliyorumm..kendini merak ettirme ara ara haber ver...optum cnm...Allah a emanet olun...

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız
ben çok hastayım yatıyorum boll bolll kafamı kaldıramıyorummm nefret ediyorum şu griptennnnnn

evet oda istemiyo bizde net olsa geçinemeyiz o başından kalkmaz benimle ilgienmez bende kavga çıkartırım.ablamlara bi gidiyoz oturuş o oluyo yatana kadar yani bize gerek yok
evet cnm dimi görgüsüz gibi kalkmıyoruz pc başından valla.

ceptlf.da da net yok galiba.
gidemezsinki gidemez gidemez:76::76:
kız niye gaZ VERİYON
başakcım yazmanın tam halini merak ediyodun ya bak senin için resmini çektim diğer resimde oyanın yakından görünümü

Eki Görüntüle 332608 Eki Görüntüle 332609
aaa bu oyada bende yapmştımmmmm

çok güzel sağol cnm benm için uğraştın.

aaaaaaaaaaa saranın evinide gördüüüüükkkkkkkkkk tülünü deeeeeeee gördükkkkkkkkkkkkkkk

koltuğunun renginideeeeeeeeee
kızlar slmmmmm nasılsınızzz
yoğun bir gündü bu günnnn çok yoruldummm yineee
Allah kolaylık versin cnm inşallah tembellik yapacağın günlerinde gelir.
bu öpücük bana mıydı yeterimmmmm.
baksana nazoyla sara birbirine güller çiçekler vermişler kıskandım yaniiiiiiii sende bana öpücükler verde mutlu oliyim

kızlar nasılsınız
ben çok hastayım yatıyorum boll bolll kafamı kaldıramıyorummm nefret ediyorum şu griptennnnnn

geçmiş olsun canım gribin şifası bol dinlenmekte bide C vitamini al bol bol

sevindim desene ikimizde aynı oyayı kullanacaz.

evet canım resimde evim kısmen gözüküyo koltuklarım siyah deri minderleride krem rengi kumaştan ve fermuarlı çıkıyo makinede yıkanıyo derileride sildimmi koltuk silmek derdi kalmıyo

dolunayimmmm cok gecmis olsun bitanemmmm Allah im sizlere bagislamis babani...acil sifalar diliyorumm..kendini merak ettirme ara ara haber ver...optum cnm...Allah a emanet olun...

seray canım sen niye hiçbana bişey yazmıyon o kadar bekledim yazarsın diye ama benden başka herkese yazdın çıktın küsmüyüz yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar nasılsınız

çok geçmiş olsun canım benim inşallah iyileşirsin en kısa zamanda benim kocişte hasta karakolda nöbetçiydi bugün hasta hasta işe gitti yaa az önce konuştum sesi çok kötü geliyodu yaa kıyamam ben onaa nasıl içim gitti anlatamam..

bu arada dolunaycım baban kaza geçirmiş sanırım çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim inşallah en kısa zamanda iyileşir baban

kızlar nasılsınız

bende ama o bizi çok seviyor heralde heray ziyaret ediyor

nazo öyle her akşam bişi yapmaz ısıtır ısıtır sunar adama

evet her akşam bişey yapmam çünkü adam her akşam evde yemek yemezki ama izinli gününde hep özel şeyler yaparız

karıya bak iki dakkada reklamını yaptı koltuklarının. fermuarlıymştaaaaaa makineye atıyormuştaaaa der,leri de siliyormuştaaaaaaa

güle güle eskit annemm kocanla .
altınızda paralansın
ewet kızlar hepinizi partimize bekliyoruz
ne yapçan partiye saracımm kısır performansı bekliyoruz senden:130::130::130::130::130:
valla beni kırmızı yazıyla yazmamıştın bilemiycem yaaani
annem sen daimi müdavimsin bi tanem o kırmızılar bayağıdır gelmiyenler

hmm e iyi hadi gönlümü aldın

hmm e iyi hadi gönlümü aldın
alırım ben annem gönül almakta üstüme yoktur

mesela nazoya da yaşlı diyorum sonra gönlünü alıyorum

erenaya şişko diyorum gönlünü alıyorum

kızım iyi geçinmemeiz lazım bak kocalarımız geç geliyo birbirimize kalıyoz

seray canım sen niye hiçbana bişey yazmıyon o kadar bekledim yazarsın diye ama benden başka herkese yazdın çıktın küsmüyüz yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kus olurmuyum hic saracimmm 1. si cepten giriom alinti ile cevaplayi secip bu sayfanin acilmasi bayag zor oluuo bide aceleyle ciktim süt buhari yaptim sonrasini biliosundur malum nasilsin canimmmm bide ben izindeyim kociste burda giriom ama fazla yazamiom affet beni olymu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…