Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm canım hoş geldin bu geçen bana anlattığınız süt buharımı yap bakalım bi faydası olursa banada söyleyin bu arada kociş gördümü kız süt buharını bişey demiyomu?

evet en çokta bana kalıyon en geç ben yatıyom çünkü aranızda heheh evet iyi geçin bak benle kıskançlık yapma haa

slm canım hoş geldin bu geçen bana anlattığınız süt buharımı yap bakalım bi faydası olursa banada söyleyin bu arada kociş gördümü kız süt buharını bişey demiyomu?

evet cnm o sut buhari maydonozla olan..gordu walla sacma sapan selerle ugrasion dedi vede guldu..aslinda hakli bi bakima ben acele ediom bebek icin hemen olsun istiom.ben 5.5 aylik hamileyken dusurdum bebgimi korunma kasimda bitti yeni sayilir kizio bana ..ama napim etrafimda gorunce kotu olmaya basladim bide gecende okudugum yazida kotu yaptu iice istedim bende..haber vericem tabiki bi ise yararsa ..

kizlar bisi sorcam bu sut buhari adetten sonraki 3 gun yapilio die duymustum ama ben 11 ocakta adet oldum simdi yaptim bi sakincasi olurmu bilen varmi

ay inaanmıyoruum 5buçuk aylık nasıl olduda düştüki yaa? yoksa başka nedenlermi vardı canım ay çok üzüldüm yaa inşallah en kısa zamanda bebeğin olur ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım benim kötü olmakta haklısın tabi ama moral çok önemli moralini yüksek tut canım benim dua et bol bol senden hayırlı haberleri bekliyorum valla inşallah işe yarar

kimse bisi yazmiomu benim tlfndanmi kaynaklanio...bazen yazilanlari ben ileti yolladikran sonra goruyom ole olur belki

walla nedenini bilmiyorum hala otopsi sonucu gelmedi agustosta dustu gecenlerde aradim hazirandan sonra aryin dediler pes ettim artik.hamile oldugumu ogrendim 1 hafta sonra kanamam oldu hep kanamali gecti zaten..3 lü testte afp ( nöral tüp defekti) yuksek cikti baskada bisi bilmiom..cok yordu bu hastane beni her konuda onunden bile gecmek istemiom walla..sonucu da sormuom artik alirsa annemler alir ben vazgectim..moral onemli evet bol bol dua ediom burdaki herkese yolluom zati insallah buda ise yarar yaramasada kismet her ay yeni umut diorum...

iyiyim ben cnm sen nasilsinnn? buhari yaptim bide sorum oldu yukarda bi bilgin varsa paylasirmisin.bir kez yaptim bidaha yapmicam bu aylik son :))

sağol tatlım iyiyim bende annemler var oturuyoz..
canım pek bi bilgim yok bence bikere yeter bişey olacağını sanmıyorum senin yumurtlama zamanın geldimi ki ?
bencede yapma yeter bi kere acelede etme geç olsun sağlıkla senin olsun canım

tam donemleri olabilir 21-26 arasi die hesapladi nette ama tam yumurtlamam daha gec oluo biliom 17. gun falan oluo yani 27 yada 28 idir buyuk olasilikla...yaptim ama tedirgin oldum acio hafif cunku yaktimmi acep diom yada alisik olmayinca tahris oldu belkide...cok saol cnm...annenlerin olmasi ne guzel olmus ohhh gez toz keyfine bak tadini cikar cnm..cok ii bak kendine

kizlar bisi sorcam bu sut buhari adetten sonraki 3 gun yapilio die duymustum ama ben 11 ocakta adet oldum simdi yaptim bi sakincasi olurmu bilen varmi

yok canım zararı neden olsunki buhar alt tarafı ama madem adetten sonra yapılması gerekiyodu ozaman yaparsan faydası olur bence anca bidahakine ozaman yap bence canım

yok canım zararı neden olsunki buhar alt tarafı ama madem adetten sonra yapılması gerekiyodu ozaman yaparsan faydası olur bence anca bidahakine ozaman yap bence canım

oyle yapcam zaten..sirf izindeyim die heveslenip yaptim walla :) bi yerde okumustum cok sicak olursa rahimde büzüşme yapabilir die o aklima takildi o kadar..nese bisi olmaz heralde yaa ..dusunmeyim daha fazla kuruntu yaptim iice kendime.

ay canım yaa çok zor günler yaşamışsın belliki ama böyle süt buharıyla falan olcakmış gibi gelmiyo bana arı sütü ve poleni duymuştum hamiş kalma şansını artırıyomuş arı sütünü bulsam bende deniycem bide onu dene istersen bende bidahaki ay adetten sonra incir kürüne başlayacam bakalım işe yarar inşallah bence sen böyle şeyleri dene asıl

oyle yapcam zaten..sirf izindeyim die heveslenip yaptim walla :) bi yerde okumustum cok sicak olursa rahimde büzüşme yapabilir die o aklima takildi o kadar..nese bisi olmaz heralde yaa ..dusunmeyim daha fazla kuruntu yaptim iice kendime.

evet geçenlerde diyodunuz olmaz inşallah öyle bişii sen daha sağlıklı şeyler dene bence incir kürü yap veya ne bileyim dediğim arı sütü ve poleni dene onda %46 hamiş kalma şansı artıyo diye okumuştum biyerde hem çokda faydalı ve leziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…