selamlar bende ütü yapıyorum arada size de bakıyorum
kus olurmuyum hic saracimmm 1. si cepten giriom alinti ile cevaplayi secip bu sayfanin acilmasi bayag zor oluuo bide aceleyle ciktim süt buhari yaptim sonrasini biliosundur malumnasilsin canimmmm bide ben izindeyim kociste burda giriom ama fazla yazamiom affet beni olymu
alırım ben annem gönül almakta üstüme yoktur
mesela nazoya da yaşlı diyorum sonra gönlünü alıyorum
erenaya şişko diyorum gönlünü alıyorum
kızım iyi geçinmemeiz lazım bak kocalarımız geç geliyo birbirimize kalıyoz
slm canım hoş geldin bu geçen bana anlattığınız süt buharımıyap bakalım bi faydası olursa banada söyleyin bu arada kociş gördümü kız süt buharını bişey demiyomu?
nazooooooo çift çizgi yapma annemmmmmmmmmm
iyi akşamlar canlarım nasılsınız?
iyi akşamlar canlarım nasılsınız?
evet cnm o sut buhari maydonozla olan..gordu walla sacma sapan selerle ugrasion dedi vede guldu..aslinda hakli bi bakima ben acele ediom bebek icin hemen olsun istiom.ben 5.5 aylik hamileyken dusurdum bebgimi korunma kasimda bitti yeni sayilir kizio bana ..ama napim etrafimda gorunce kotu olmaya basladim bide gecende okudugum yazida kotu yaptu iice istedim bende..haber vericem tabiki bi ise yararsa ..
ay inaanmıyoruum 5buçuk aylık nasıl olduda düştüki yaa? yoksa başka nedenlermi vardı canım ay çok üzüldüm yaainşallah en kısa zamanda bebeğin olur ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım benim kötü olmakta haklısın tabi ama moral çok önemli moralini yüksek tut canım benim dua et bol bol senden hayırlı haberleri bekliyorum valla inşallah işe yarar
iyiyim ben cnm sen nasilsinnn? buhari yaptim bide sorum oldu yukarda bi bilgin varsa paylasirmisin.bir kez yaptim bidaha yapmicam bu aylik son :))
kimse bisi yazmiomu benim tlfndanmi kaynaklanio...bazen yazilanlari ben ileti yolladikran sonra goruyom ole olur belki
sağol tatlım iyiyim bende annemler var oturuyoz..
canım pek bi bilgim yok bence bikere yeter bişey olacağını sanmıyorum senin yumurtlama zamanın geldimi ki ?
bencede yapma yeter bi kere acelede etme geç olsun sağlıkla senin olsun canım
kizlar bisi sorcam bu sut buhari adetten sonraki 3 gun yapilio die duymustum ama ben 11 ocakta adet oldum simdi yaptim bi sakincasi olurmu bilen varmi
yok canım zararı neden olsunki buhar alt tarafı ama madem adetten sonra yapılması gerekiyodu ozaman yaparsan faydası olur bence anca bidahakine ozaman yap bence canım
walla nedenini bilmiyorum hala otopsi sonucu gelmedi agustosta dustu gecenlerde aradim hazirandan sonra aryin dediler pes ettim artik.hamile oldugumu ogrendim 1 hafta sonra kanamam oldu hep kanamali gecti zaten..3 lü testte afp ( nöral tüp defekti) yuksek cikti baskada bisi bilmiom..cok yordu bu hastane beni her konuda onunden bile gecmek istemiom walla..sonucu da sormuom artik alirsa annemler alir ben vazgectim..moral onemli evet bol bol dua ediom burdaki herkese yolluom zatiinsallah buda ise yarar yaramasada kismet her ay yeni umut diorum...
oyle yapcam zaten..sirf izindeyim die heveslenip yaptim walla :) bi yerde okumustum cok sicak olursa rahimde büzüşme yapabilir die o aklima takildi o kadar..nese bisi olmaz heralde yaa ..dusunmeyim daha fazla kuruntu yaptim iice kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?