Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasıl düşürülür ki cnm kim düşürmüşşş
site yöneticileridir heralde cnm kendi kendine olurmu bööle bişi bilmem. ama çok şaşırdım tam parti yapalım dedik yapacağımız gün düştü.

acaba herkese mi oldu. bizim topikinde sayfası düştmü sence

yok canım benim takip ettiğim topikler var onların sayfaları aynı kaydettiğim gibi birtek saranın topiği düşmüş

bilmemki bu topik senin diilmi sayfayı senin bilmen lazımdıı düştüyse senden başkası bilemezkii

hmm geri kendi topiğemizemi atladık bu arada
evet parti marti yok çok kızdım iki eğlencektik işlerimi erkenden btirip damladım kkya ama boşunaymış

dönelim topikimize

diğerine sana bişi yazdım ona cevabı buraya yaz

bengiiiiiii kız yerinde dur seni takip edemiyom cadı karıııııı

evet parti marti yok çok kızdım iki eğlencektik işlerimi erkenden btirip damladım kkya ama boşunaymış

dönelim topikimize

diğerine sana bişi yazdım ona cevabı buraya yaz

arar sorar yemeğini yedinmi sobanı yaktınmı ev sıcakmı nasılsın falan filan diyee biraz aradığında duymayım telini açmayım hemen eve gelir bakmaya iyimiyim falan diyee merak eder beni hep meselaa canım bişii çeksin söyliim yeter evdede olsa devriyedede olsa alır getirir falan bide hamiş olsam kim bilir nasıl ilgi gösterirdi çok düşüncelidir benim kocişim yaa üstüme çok düşer hele bi hasta falan olayım annaam nasıl bakıyodu bana

kız iyide sen niye cevabı öbür topiğe yazdın leeeyn asıl ben seni takip edemiyom bizde burda cevap yazcan diye bekliyoz peeh

iyi akşamlar canlarım partiye geldiydim ama düşürmüşler sayfayı sizde partiden vazgeçtiniz heralde :44:
neyse napıyosunuz bakalım ne var ne yok?

iyi akşamlar canlarım partiye geldiydim ama düşürmüşler sayfayı sizde partiden vazgeçtiniz heralde :44:

hoş geldin canım evet parti hayal oldu yattı yaani hiç parti havamda diildim zaten pijamalarımla iyiyim ben böylee

tamam kabul ama tatlı cadıyım ben bikereee ayrıca ben cadıysam sende kıskanç karısın unutma hıh
evetttttttttkıskanç karıyım ben
kız iyide sen niye cevabı öbür topiğe yazdın leeeyn asıl ben seni takip edemiyom bizde burda cevap yazcan diye bekliyoz peeh
sen oraya gidince oraya yazdm napiyim kuzum bıraktım orayı şu an buraya odaklan
ne partisi annem yaa sayfa düşme partisimi yapcaz. düşürmüşler sayfaları 4000 partisi yapcaktık
hiç hoşuma kaçmadı bu.

sen nasılsın tatlım annnler ordamı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…