cnm http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/422205-sabirla-bebegini-bekleyenler-3960.html#post22850574 burası.iyide nerdeki bu topik nerden bulucam ben orayıı?
iyide nerdeki bu topik nerden bulucam ben orayıı?
cnm http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/422205-sabirla-bebegini-bekleyenler-3960.html#post22850574 burası.
Ama sayfayı düşürmüşler
site yöneticileridir heralde cnm kendi kendine olurmu bööle bişi bilmem. ama çok şaşırdım tam parti yapalım dedik yapacağımız gün düştü.nasıl düşürülür ki cnm kim düşürmüşşş
site yöneticileridir heralde cnm kendi kendine olurmu bööle bişi bilmem. ama çok şaşırdım tam parti yapalım dedik yapacağımız gün düştü.
acaba herkese mi oldu. bizim topikinde sayfası düştmü sence
site yöneticileridir heralde cnm kendi kendine olurmu bööle bişi bilmem. ama çok şaşırdım tam parti yapalım dedik yapacağımız gün düştü.
acaba herkese mi oldu. bizim topikinde sayfası düştmü sence
bende tam sayfa sayısını bilmiyodum cnm ondan sordumbilmemki bu topik senin diilmi sayfayı senin bilmen lazımdıı düştüyse senden başkası bilemezkii
bende tam sayfa sayısını bilmiyodum cnm ondan sordum
evet parti marti yok çok kızdım iki eğlencektik işlerimi erkenden btirip damladım kkya ama boşunaymışhmm geri kendi topiğemizemi atladık bu arada
bende tam sayfa sayısını bilmiyodum cnm ondan sordum
evet parti marti yok çok kızdım iki eğlencektik işlerimi erkenden btirip damladım kkya ama boşunaymış
dönelim topikimize
diğerine sana bişi yazdım ona cevabı buraya yaz
bengiiiiiii kız yerinde dur seni takip edemiyom cadı karıııııı
bengiiiiiii kız yerinde dur seni takip edemiyom cadı karıııııı
iyi akşamlar canlarım partiye geldiydim ama düşürmüşler sayfayı sizde partiden vazgeçtiniz heralde :44:
neyse napıyosunuz bakalım ne var ne yok?
evettttttttttamam kabul ama tatlı cadıyım ben bikereeeayrıca ben cadıysam sende kıskanç karısın unutma hıh
sen oraya gidince oraya yazdm napiyim kuzum bıraktım orayı şu an buraya odaklankız iyide sen niye cevabı öbür topiğe yazdın leeeyn asıl ben seni takip edemiyom bizde burda cevap yazcan diye bekliyoz peeh
ne partisi annem yaa sayfa düşme partisimi yapcaz. düşürmüşler sayfaları 4000 partisi yapcaktıkiyi akşamlar canlarım partiye geldiydim ama düşürmüşler sayfayı sizde partiden vazgeçtiniz heralde :44:
neyse napıyosunuz bakalım ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?