eşin zaten geldi gelicek yatmasanda olurdu ama neyse hadi görüşrüz bebek mucuk
♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
merhaba kıslar;ben geldim izinden başakcım beni özlediğin ve merak ettiğin için sağol
eşim eskiden sinirlendigi zamn iteklerdi yada bitane yapıştırırdı ama ben kızdırırdım onu zorla kaşınırdım şimdi sinirlense bile bişi yapamıyo sen görürsün diyo dogumdan sonra seni dövecem diyo bende babama söylerim diyorum. ama kafaya takmış beni dövecek.
sağol canımcım benim iyileştim taglım kocam sağolsun bu aralar giremedim canım burdayım artık tşkkür edrim beni bu kadar çok düşündüğün için boş bırakmam artık sen böyle dersen benim için sağolasın .bende seni çokkkkkkkkk seviyorum ben burdayım şimdide sen yoksun yawhadi gel nerdesin nassın iyimisin .[ayrıca beni merak ettiğin içinde çok tşkkür edrim bitanem]
seraycım kusura bakma yazdıkını görmemeişimmmmm. hangi topiklerdesin serayım
nazocum sen nasılsın neler yapıyorsunnnnn bakiiiiimmmmmmm
yeşilcim kuzumnbrrr umarım nazoyla msnde yazışmıyonuz
iyi akşamlar canlarım napıyosunuz?
ben mersine geldim annemleri getirdik pazargünü döncez ama
anaaaaaaaaa deli karıya bak bi gün orda bi gün burda ne gezme delisi karısın sen.iyi akşamlar canlarım napıyosunuz?
ben mersine geldim annemleri getirdik pazargünü döncez ama
bize nasılsın yok galiba anladıkkkkkkkk varsa yoksa serayyyyyyyyToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
basakss+,
seray0307, seraycım merhaba seni görmemişim nasılsın
yesil33
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
basakss+,
seray0307, seraycım merhaba seni görmemişim nasılsın
yesil33
bize nasılsın yok galiba anladıkkkkkkkk varsa yoksa serayyyyyyyy
ne varsa şu serayda
merhaba canim benim iyiyimmm alisveris yaptim stres attim bugun walla...basakim kiskandi herhalsen nasilsin
burayı çok seviyorum ondan ablacım geldimmi hiç geri dönesim gelmiyor...ben tv izlerken uyuyakalmışım yeni açtım sayılır yeşilde yeni açtı sen ne yapıyosun
iyi akşamlar canım 2 günde olsa annelerlesin niye üzülüyosun
anaaaaaaaaa deli karıya bak bi gün orda bi gün burda ne gezme delisi karısın sen.
anca toto gezdirv
vayyyyyyyy kocisi işe bırakcan ha havaya bakkkkkkonemli degil bebisim lafimi olur aramizda bole selerin yinede gormussun ya gormesende no problemben saranin topige giriyom bise yazmiom fazla ama..bide mudavimi oldugum bi topik daha var 2012 ocak ayinda hamis kalip hep birlikte ilerleyelim die orda bulabilirsin beni ben yatarim birazdan kizlarr ..sabah kocisi işe birakicam ordan kayinanneme gidicem kahvaltiya..hepinize slm buarada daldim direk :))
burayı çok seviyorum ondan ablacım geldimmi hiç geri dönesim gelmiyor...
çok severim gezmeyi valla...
ama mersini ayrı bi seviyorum önce kuzenime uğradık 5 aylık bebişi var onu sevdim sevdim iyice anneme öyle geçtim yarında kahvaltıya gel dedimmm çook tatlıydı yaa bebiş...
yoooooooooooooo hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmerhaba canim benim iyiyimmm alisveris yaptim stres attim bugun walla...basakim kiskandi herhalsen nasilsin
yukarda yazmıştım nasılsın diye bike
sağol canım iyiyim...kıskanç başak ne olacak
tatlı olmaz mııııııı oyyyyyyyy tatlıdır bebişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrburayı çok seviyorum ondan ablacım geldimmi hiç geri dönesim gelmiyor...
çok severim gezmeyi valla...
ama mersini ayrı bi seviyorum önce kuzenime uğradık 5 aylık bebişi var onu sevdim sevdim iyice anneme öyle geçtim yarında kahvaltıya gel dedimmm çook tatlıydı yaa bebiş...
yesilim nasilsinnn?gez guzelim ohhh mersinde hava nasildi adana superdi bugun
vayyyyyyyy kocisi işe bırakcan ha havaya bakkkkkkne zamandır sürüyon sen düt düüttt
evet ya çok şükür yakınız ayda bi olsun gelebiliyoruz ..olsun canım en azından yakınsın sayılırsın istediğin zaman gidebilirsin ben bazen 1 sene gidemiyorum memlekete
bırak iki günü doyasıya yaşa
tatlı olmaz mııııııı oyyyyyyyy tatlıdır bebişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
yeşil sen beebğinin adını ne koymak istiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?