Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

günaydınnnnnnnnnnnn sanada hayırlı cumalar saracımmm..ve tabi herkeseee...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....canım benim aminnnn...günaydınnn

ben cıkıom kızlar hazırlanayım çarşıya gitcemm...görüşürüzzz...

günaydınnn karacal sen nerdesin yaaa kaç gündür yoksun sara abla senin topiki aradım bugün bulamadım partiyi kaçırdım galiba

başak kuzum sen ne yaptın beyaaa kırmızı yıldızlarımı koymuşsun güzel ama kuzu ben daha 3 aylık bile olmadım bu ptesi olacam 3 aylık sen 4 yapmışsın teşekkürederim keşke böyle çabuk geçse şu bulantım bitse bide cinsiyet ögrensem bide bana vursa tekmelese bu dediklerim senin yazdığın ayda olur.

başakcım bide yaşımı 27 yaparsan sevinirim. bide beni iş hatunu yaz bide beni çok sev bide şimdi sopa alıp beni döv ama neyse şimdi dövme doğumdan sonra zaten eşim dövecek öyle anlaştık sende ağustostan sonra dövebilirsin. saygılar sevgiler bebelerin gözünden büyüklerin elinden ortancıların yanacıklarından öperim.

selam canım ne güzel yazmışsın küçüklerin gözlerinden falan , ama eşin doğumdan sonra niye dövecek kız çokmu naz yaptın yoksa adama

selam canım ne güzel yazmışsın küçüklerin gözlerinden falan , ama eşin doğumdan sonra niye dövecek kız çokmu naz yaptın yoksa adama

eşim eskiden sinirlendigi zamn iteklerdi yada bitane yapıştırırdı ama ben kızdırırdım onu zorla kaşınırdım şimdi sinirlense bile bişi yapamıyo sen görürsün diyo dogumdan sonra seni dövecem diyo bende babama söylerim diyorum. ama kafaya takmış beni dövecek.

yok kız dövmez, bebek olunca sinir stres kalmaz, uykusuz kalır anca

hur abla özledim seni yaaa başın sagolsun hayırlı olsun bebiş geçmiş olsun hastalıın sensiz burası olmuyo bizi boş bırakma.

sağol canımcım benim iyileştim taglım kocam sağolsun bu aralar giremedim canım burdayım artık tşkkür edrim beni bu kadar çok düşündüğün için boş bırakmam artık sen böyle dersen benim için sağolasın .bende seni çokkkkkkkkk seviyorum ben burdayım şimdide sen yoksun yawhadi gel nerdesin nassın iyimisin .[ayrıca beni merak ettiğin içinde çok tşkkür edrim bitanem]

kızlar nerdesiniz yaw ben birazdan çıkıcam çarşıya gidicem biraz lafkasaydık ama hiç kimse yok

merhaba kıslar;ben geldim izinden başakcım beni özlediğin ve merak ettiğin için sağol
rica ederim kuzum ben merak ederim hatunlarımı. ee neler yaptın izinde bakalım anlat
günaydınnn karacal sen nerdesin yaaa kaç gündür yoksun sara abla senin topiki aradım bugün bulamadım partiyi kaçırdım galiba
yok annem parti olmadı zati
ay ben 4 aylık oldu sandım
okiiiii cnmmmmmmmmm
ohh iyi olduğunu sevndm tatlım çok öptüm mucuk. kocan mı iyi etti seniiiii

ellerine sağlık

gülmedik kuzum şaşkındım ben aksine sayfaların düşürülmesine ilk defa rastladım ve çok garipsedim

yemek odası takımın için yorum yapmadım çünküüü çok beğendimmm ama bana verirsennn yorum yapar ve mutlu olurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…