yoooooooooooooo hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tatlı olmaz mııııııı oyyyyyyyy tatlıdır bebişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
yeşil sen beebğinin adını ne koymak istiyon
yoooooooooooooo hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
serayım tatlım iyiyim bebiş sevdim ohh miss gibiydi yaaa
mersine akşam geldik canım ama gündüz güneşliymiş osmaniye fenaydı ama yağmur fırtına :18:
mersin adana daha yakın osmaniyeden gel kıs gezelim
evet ya çok şükür yakınız ayda bi olsun gelebiliyoruz ..
senin memleket nerdeydiki ablacım?
kız olursa Alara ismini çok seviorum erkek olursa daha düşünmedim
tabi olursaa bebeğim
senin varmı aklında bi isim?
aaaaaaaaaa trafik canavarııı mısın seeeeeennnnnnnn:))) he walla kayinbabadan arabayi aldik sabahda gidecem geri beni birak git dedi yoksa gec gidecektim..walla 10 senedir suruyom 6 senedirde ehliyetim var:)) sorma ceza yedim gecende soledimmi hatirlamiom 83 km hizla 319 tl gitti nese 240 a dusuyo 15 gun icinde odenirse(
genelde erkek ismi düşünülmez kız isimleri daha cazipkız olursa Alara ismini çok seviorum erkek olursa daha düşünmedim
tabi olursaa bebeğim
senin varmı aklında bi isim?
belli belliiiiii hiccc kiskanmadi : P
aaaaaaaaaa trafik canavarııı mısın seeeeeennnnnnnnnaptın ki
genelde erkek ismi düşünülmez kız isimleri daha cazipbenm de aklımda Asel var. bakaklım hayırlısı
çekemiyo beni bu karılar. nur yüzümü çekemiyolar
kızlar ben yatayım sersemledim sanki
öpüldünüz kocamannnn sizi seviyorummmmm
aaaaaaaaaa trafik canavarııı mısın seeeeeennnnnnnnnaptın ki
genelde erkek ismi düşünülmez kız isimleri daha cazipbenm de aklımda Asel var. bakaklım hayırlısı
çekemiyo beni bu karılar. nur yüzümü çekemiyolar
kızlar ben yatayım sersemledim sanki
öpüldünüz kocamannnn sizi seviyorummmmm
ali ömer ismini verdiniz. maaşallah isimler konulmş bilemwalla bisi yapmadim markete gidiodum :)) hamile gorumcemde vardi dedik hastaneye gidioz ama yinede birakmadilar :)) bende solim isim erkek ismi olarak eskiden beri uygar ismini istemisimdir ama kocisim begenmedi ogluma ömer ali ismini verdik eger hamis kalirsam kizim.olursa ada yada sare ismini istiom..bakalim kismet..
ali ömer ismini verdiniz. maaşallah isimler konulmş bilem
haaa sen melek olan bebeğine mi kodun ismii anladım bende doğacak bebeğine koydun sandım.mecbur bebisimiz isimsiz olmasin cennette demi ama( bidahada erkek ismi dusunmedim kizim olur gibi gelio nasipse..bizde hic kiz torun yok 3 tane 3 ude erkek bide benimki erkekti olsaydi tabi ole istee
git annem git sonra yatak ıslanır. sonra da düüttt düüüüüttttt süren havalı hatunun havası kalmazzben bi tufekhaneye gidim sonrada uyuyim erken kalkacam ..hepinize ii geceler tatli ruyalar opuldunuz
haaa sen melek olan bebeğine mi kodun ismii anladım bende doğacak bebeğine koydun sandım.
olsun bidaa olur inşallah oğluşun onun adınıda aynı koysan nolur
git annem git sonra yatak ıslanır. sonra da düüttt düüüüüttttt süren havalı hatunun havası kalmazz
ben bi tufekhaneye gidim sonrada uyuyim erken kalkacam ..hepinize ii geceler tatli ruyalar opuldunuz
selam kızlar
tkb üyeleri beni ortamdan atmadılar inşallah
durumlar nasıl,iki hamiş varmış,çok sevindim,biri pınarmış,diğeri hatice yazmış sara ama ben o nu tanıyo muyum ki?
kısssssssssss karı sen nirelerdeydinn baaaaaakkkkkk sen yokken iki hatunu hamile bıraktımselam kızlar
tkb üyeleri beni ortamdan atmadılar inşallah
durumlar nasıl,iki hamiş varmış,çok sevindim,biri pınarmış,diğeri hatice yazmış sara ama ben o nu tanıyo muyum ki?
bence bişi olmaz sanırsam hele bi gelsin sıpa isim kolayevet canim ..bende hep dusunuom ayni ismi koysak nolur die hic bi fikrim yok ama sence bisi olurmu koyabilirim yani kayinbabamin adi omer..ali isminide esim istedi..
ohhhhhhhhh Adana süpper adana da kış oluyomu yaaaaa orda soğuk olmuyo diye biliyom çok severim ben sıcak.walla az kaldi islanacak :))) deme kis ole havali hatun falan...utandirma beni
..gelde adanaya gezdirem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?