Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hiç yaniiiiiii tamda bulunmaz hint kumaşı nazoooooooooo

kızlar süper bi kar yağıyoooooooo burda tutmuş bileee harika bi görüntüüüüüüüüüüüüüüüü
ya hasta olmasaydım şuan dışarıda olurdummmm
orası neresiki canım hangi şehirdesin? yaa bende özledim karıı ama buraya yağmıyo yağmasıda çook zoooor ne yazıkkii (alanya) burda yağmurdan bol bişii yok neyse yaa gene şikayet etmiyim doğuda soğuktan donan insanlar var onlarınki daha kötüü

kiss gorumceme kayinannesi solemis spirali cikartali8 ay olmustu ..bunu yapmis hamile kalmis..artik bundanmi oldu olacagimi vardi billemem denemekte fayda var saf zeytinyagi olacak ama..bi zarari olmaz zeytinyaginin yumusacik yapar ne gusel :)))

iyide bunu ne zaman yapmak lazım pekii yumurtlama zamanındamı ama yumurtlama zamanımıda bilmiyomkii bide ayda kaç kere yapılcak sadece 1 keremi oda ne zaman yapılcak pekii zamanı varmı?

neey 2 saatmii kim yatcak öyle ayaklar havada 2 saat yaa ben ilişkiden sonra yarım saati zor yatıyom vallaa ayrıca bi zararı olmasın sonraa bide adama ne diyceez ilişkiden sonra oda yağlı yağlı olcek bune demezmii

bengisuuu okudunmu bilmiomda zeytinyagi saf olacak marketten aldiklarindan deil oki

benimkide ulaşabileceği biyer olsa ulaşacakta birde şehir dışında aman birdaha aklını kullansın arasın arkadaştan falan

kızlar süper bi kar yağıyoooooooo burda tutmuş bileee harika bi görüntüüüüüüüüüüüüüüüü
ya hasta olmasaydım şuan dışarıda olurdummmm

kiss gorumceme kayinannesi solemis spirali cikartali8 ay olmustu ..bunu yapmis hamile kalmis..artik bundanmi oldu olacagimi vardi billemem denemekte fayda var saf zeytinyagi olacak ama..bi zarari olmaz zeytinyaginin yumusacik yapar ne gusel :)))

bengisuuu okudunmu bilmiomda zeytinyagi saf olacak marketten aldiklarindan deil oki

yok canım saf zaten evdeki annem birinden almıştı market malı diil yaani peki bunu ne zaman yapıcaazkii? yumurtlama zamanında falanmıı?

hiii onuda sordum zamani varmi yapmak icin die istedigin zaman yapabiliomussun ..ama kac kez sormadim bak konustukca sorular cikio gorurum yine sorarim onuda...yaaa cok istiom yaaa hamis gordukce cok uzuluommm (( benim bebisim yasasaydi simdi 1 aylik falan olcakti (

yook kız kızmaz bana kocişim hiçde çok güler yaani hem pamukda yok galibaa evde onuda aldırmak lazım yav önce sen bi denede banada haber ver işa yaramıyosa yapmiim boşuna bu ay geçti nasılsa 17.günüm bugün 7sinde regl olmuştum yumurtlamışımdır yumurtladıysam şimdiye kadar tutmadıysa 1-2 haftaya gene yerim kırmızı kartı bu arada 2 gün önce sağ kasığımda hafif batma hissettim acaba ozamanmı yumurtladım öncesi gün kociş hasta diye bi halt edemediydik dün yaptık halveti yumurtladıysamda kaçırmamışımdır umarım bakak görek bu ay klomen işe yaradımı acep? :26:

iyi geceler kızlar size ben birazcık kestireyim eşim gelene kadar

ay canım benim yaa kıyamam daha olur yaa üzülmee bak en azından bebişin olabiliyoo bi sorun yok yaani onda neyse sen iyice incıını cincıını öğren ona göre yapak yanlış bişey yapmayalım sonra

yazamiom yaaa sinir oldum yatiom ben kizlarrr opuldunuzzz..kocisim aradi yatak odasinda nie acep umudum yok ama gidim bakimmm..internet kotu bende buarada cepten giriom..

bu arada kızlar dışarda fenaa bi fırtına var yağmur iyice hızlandı şimşekler çakıyo şimdi elaantirikler gidebilir zart diye ortadan kaybolursam bilinki ondandır ay inşallah kesilmez yaa sıkıntıdan patlarım valla yoksa tüm gecee uyy nasıl gök girledii ay allahım sen bizi koru bide bi beldedeyiz ikide bi zart diye elektrikler çevre yerlere yıldırımlar neyimde düşüyo genelde böle havalarda fişleri çekiytok yaa ama şimdi çekemem tabi sıkılırım vallaaa :26:

aaaaaa kaçıncı yüz yılda yaşıyoz hala elektürük gidiyo yaaaaaaaaa. kuzum bence sen cesur bi karısın

aaaaaa kaçıncı yüz yılda yaşıyoz hala elektürük gidiyo yaaaaaaaaa. kuzum bence sen cesur bi karısın

taam dediim elaantirik gittiii şom ağızlılıkmı diyim malummu oldu ne diyim bilemedim neyseki bu seferki kısa sürdü yaa evet ben çok cesaretliyimdir deli cesareti vardır hatta bende ünideyken 1-2 sene yalnız yaşadıydım herkes şaşıyodu korkmuyonmu diyee arada kocişe sırf yanıma gelsin diye böşle elektrik gidince falan korkuyom gel diyom ama yemiyo yaa biliyo tabi karısının ne kaa cesaretli olduğunu

kıız başaaak nereye kayboldun kıız yaahu alt tarafı bi elektrik gittiydi geri geldim işte emmee kimselee kalmamış bende gidim mutfakta yarının mamasını hazırlıım bari yarına kuru patlıcan biber dolmasıylan kilis tava yapiim barim şimdi hazırlarım yarında hazırcana pişiri veririm iyi olur kocişle ilgilenebilirim bende bol bol neyse hadi hoşçakalıın

günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

başak annem sen menim yemek odası takımımı beğenmedinmi niye yorum yapmadın aşkolsun

bide ben dün gece gezmeye gitmiştim 11 gibi geldim baktım hepiniz kaçmışınız benim topikten partiyi iptal etmişiniz aşkolsun size yaaaaa sayfaları falan düşürmüşler diye gülmüşünüz gıcık karılar az çene yapaydınız o sayfalar geri gelirdi bi kerem

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…