Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam hanımlar
mood ne güzel yatıyo senin ikizler öyle,ay kel kafaya şimşir tarakta takmışlar
yerim ben onları yaaaa:39.

bende aynı cnm sıkılıyoo ....hastaydım ewde bi yığın iş biriktiii beni bekliyooo
geçmiş olsun canım boş ver işii dinlenmene bak sen yorma kendini hastalıktan yeni çıktın canım yaa

selam hanımlar
mood ne güzel yatıyo senin ikizler öyle,ay kel kafaya şimşir tarakta takmışlar
yerim ben onları yaaaa:39.

hoş geldin canım

biras gözül açıldı allaha şükür yaw ne beter bi hastalık bu bölee ....ewde iş yapmaya çalışıyorum yawaş yawaşş ....sen nasılsın gülümmm

bende bulaşık makinasını çalışrırdım mutfağı toparladım hayıt yapmıştım onu içiyorum şimdi... sonrada bi tane soğuk oda var orayı toplayacam gözümde büyüyo
sende dikkat et kendine üstünden yap yavaş yavaş iyileşince güzel bi temizlik yaparsın

heralde yazamadan işi çıktı mersindeya şimdi kasıtlı bişey değildir benmi yanlış gördüm acaba dedim
bende yapacam büyük temizlik ama şimdi tam adetime yakın olduğu için günlük işleri yapıyorum adet olursam başlayacam artık köşe bucak temizliğe
seninde günün varmış ikikere uğraşacağına ikisini bir arada çıkarırsın

ewet cnm neyse görüşürüz yine öptüm seni

Ben geldiim slm hatunlaar gezmeden yeni geliyom gülhan ablam neler yapmış neler hamiş gibim şişti vallaa göbüşüm okh bende çamaşırları makinaya attım 3 saate yıkanırlar beyazları ön yıkamaya attımda yarına ne yemek yapcam onu düşünüyom yaa fikir verecek olan varmıı? :26:

Huuu garılaaaa nirdesiniz gııı neeen yohsunuz dopikdeee? yav saatlerdir burdayım ne gelen vaa ne gideeen? bende kğsğp gidicem artıkın ama haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…