iyi akşamlar.............
iyi akşamlar nazemir abla kusura bakma yeni gördüm kimse yok topikte diye faceten oyun oynuyodum bende ama sonunda nihayet biri geldi ağaç olduydum burdaa ama sende gitmişin hemen
kızlar nasılsınız kac zamandr gıremyodum dunden berı gelıyorum kımse yok
otroyorum kırmızıların geşlmesını beklıyorum yenı umutlar ıcınbende forumları geziyordum buralardaydım yani nasılsın bakalım yarın misafirinmi gelecek ne yemek yapayım yarına diye sormuşsunda
hoşgeldin canım neler yapıyorsun
otroyorum kırmızıların geşlmesını beklıyorum yenı umutlar ıcın
bırak gelmesin uzunca bi süre umudun gelir belki
bende forumları geziyordum buralardaydım yani nasılsın bakalım yarın misafirinmi gelecek ne yemek yapayım yarına diye sormuşsunda
hoşgeldin canım neler yapıyorsun
merhaba kızlar nasılsınız? bu topiğe ilk girişim. bende bebiş isteyenlerden ama sonuç alamayanlardanım
tast yaptık kan negatıff o yuzden bır an once gelsın yenı calısmalar yapalım dımı ama
slm kızlar nasılsınız hepinizi cok özledim ben sorarsanız migde bulantılarım basladı yemek yiyemiyorum cok pazartesi doktora gidiem kalp atıslarnı dinlemeyebirde ikiz olup olmadıgını ögreniem hayırlısıyla bakalım allah isteyen herkese nasip etsin insallah
yok yaa farklı bişiiilermi yapsam diye düşündüydümde kuru patlıcan dolması vardı dünden yanına ne iyi giderki? sulu bi yemek yapmak lazım :26: yada çorbamı yapsam acaba sadece?
3,5 yıldır evliyim 9 aydır bebiş çalışmaları var. sonuç alamayınca doktora gittik eşimin sperm sayısı az ve ileri hareketli spermi yok.
peki şimdi bi tedavi oluyormusunuz
canım testi yaptıralı 1 ay falan oldu. şuan beklemedeyiz doktor 2 ay sonra tekrar yaptırın testi dedi. bende keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime. umut dünyası işte...
sağol tatlımmmmmmmiyi hafta sonları
ayyyyyyyy bbenm eşimin böyle bir sorunu olsaaa asla ve kat aaa hiç bir kürü yediremem inatçı keçiyecanım testi yaptıralı 1 ay falan oldu. şuan beklemedeyiz doktor 2 ay sonra tekrar yaptırın testi dedi. bende keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime. umut dünyası işte...
ben olsam çorba ve kızartma yapardım dolmanın yanında kızartmayı severim
sağol tatlımmmmmmm
ayyyyyyyy bbenm eşimin böyle bir sorunu olsaaa asla ve kat aaa hiç bir kürü yediremem inatçı keçiye
tatlım bu arada hoş geldin aramızaaaaaaaa
nazooooooo naber kuzum....
belinay sen nerelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?