Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi akşamlar nazemir abla kusura bakma yeni gördüm kimse yok topikte diye faceten oyun oynuyodum bende ama sonunda nihayet biri geldi ağaç olduydum burdaa ama sende gitmişin hemen

bende forumları geziyordum buralardaydım yani nasılsın bakalım yarın misafirinmi gelecek ne yemek yapayım yarına diye sormuşsunda

kızlar nasılsınız kac zamandr gıremyodum dunden berı gelıyorum kımse yok

hoşgeldin canım neler yapıyorsun

merhaba kızlar nasılsınız? bu topiğe ilk girişim. bende bebiş isteyenlerden ama sonuç alamayanlardanım

slm kızlar nasılsınız hepinizi cok özledim ben sorarsanız migde bulantılarım basladı yemek yiyemiyorum cok pazartesi doktora gidiem kalp atıslarnı dinlemeyebirde ikiz olup olmadıgını ögreniem hayırlısıyla bakalım allah isteyen herkese nasip etsin insallah

bende forumları geziyordum buralardaydım yani nasılsın bakalım yarın misafirinmi gelecek ne yemek yapayım yarına diye sormuşsunda

hoşgeldin canım neler yapıyorsun

yok yaa farklı bişiiilermi yapsam diye düşündüydümde kuru patlıcan dolması vardı dünden yanına ne iyi giderki? sulu bi yemek yapmak lazım :26: yada çorbamı yapsam acaba sadece?

merhaba kızlar nasılsınız? bu topiğe ilk girişim. bende bebiş isteyenlerden ama sonuç alamayanlardanım

hoşgeldin kaç senedir evlisin ne zamandır bebiş istiyorsun

tast yaptık kan negatıff o yuzden bır an once gelsın yenı calısmalar yapalım dımı ama

ozaman yeni ay yeni umut diyelim

inşallah bir çift kalp atışı duyarsınız hayırlısıyla

yok yaa farklı bişiiilermi yapsam diye düşündüydümde kuru patlıcan dolması vardı dünden yanına ne iyi giderki? sulu bi yemek yapmak lazım :26: yada çorbamı yapsam acaba sadece?

ben olsam çorba ve kızartma yapardım dolmanın yanında kızartmayı severim

3,5 yıldır evliyim 9 aydır bebiş çalışmaları var. sonuç alamayınca doktora gittik eşimin sperm sayısı az ve ileri hareketli spermi yok.

canım testi yaptıralı 1 ay falan oldu. şuan beklemedeyiz doktor 2 ay sonra tekrar yaptırın testi dedi. bende keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime. umut dünyası işte...

canım olacağı varsa sayı düşük olsa bile olur bizimde sayı iyi ama olmayınca olmuyor herşey nasip kısmet zamanı gelince elbetteki olur

iyi hafta sonları
sağol tatlımmmmmmm
canım testi yaptıralı 1 ay falan oldu. şuan beklemedeyiz doktor 2 ay sonra tekrar yaptırın testi dedi. bende keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime. umut dünyası işte...
ayyyyyyyy bbenm eşimin böyle bir sorunu olsaaa asla ve kat aaa hiç bir kürü yediremem inatçı keçiye

tatlım bu arada hoş geldin aramızaaaaaaaa

nazooooooo naber kuzum....

belinay sen nerelerdeydin

iyilik senden ne haber hiç girmedin bugün neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…