Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım olacağı varsa sayı düşük olsa bile olur bizimde sayı iyi ama olmayınca olmuyor herşey nasip kısmet zamanı gelince elbetteki olur

öyle tabi canım biz ne yaparsak yapalım elimizde olmayan bi durum. sabretmek lazım isyan etmemek lazım ama zaman ilerledikçe daha çok korkuyorum. gecem güdüzüm herşeyim bebek üstüne kuruldu sanki bi an olsun aklımdan çıkmıyo hep dua ediyorum.bi yandan eşime destek olmaya çalışıyorum. o çok üzüldü bu duruma benim yüzümden çocuğumu olmuyo diyo.ben ona hiç kıyamam ki ben. biz evlilik planları yaparken çocuk üzerine hayallerimiz vardı. isimleri bile belliydi. ama elimizde olmayan bu duruma biz bişey yapamıyoruz

hmm olabilir bende çok seviyom ama kızartma yapıncada çok kokuyo insanın üstü saçı başı falan kocişe kötüde kokmak istemiyom hanii hep mis kokulu oliim kocişee

canım kızartma yapınca ben üstümü değiştiriyorum temiz kıyafetler giyiyorum bide parfüm sıkarsın al sana mis gibi olursun oysaki kocam hiç takmaz yemek kokmuş falan ama ben kendim hoşlanmam

merhaba ben bu sitede yeniyim bende 4 yıllık evliyim ve bbek istiyorum daha önce bir düşük ve bir dış gebelik yaşadım sol kanalımdan çok şükür ameliyatsız ilaç tedavisiylr atlattım 2 sene geçmesine ramen ben hiç gebe kalamadım ve şimdi tedavi için doktora gidiyorum çarşamba günü rahim filmi çekileceğim aranızda hiç rahim filim çekiren var mı ben çok korkuyorum

kıslaaarrrr merhabaa bi ciaaaaaaa dedim kaçoom şimdide misafirim varrr...öpüyom hepiniziiiiiiii

canım kızartma yapınca ben üstümü değiştiriyorum temiz kıyafetler giyiyorum bide parfüm sıkarsın al sana mis gibi olursun oysaki kocam hiç takmaz yemek kokmuş falan ama ben kendim hoşlanmam

e heralde yaani bende değişiyorum ama saçına siniyo ister istemez yaa eşimde çok takmaz ama ben rahatsız olurum kokudan neyse patatis kızartiim yarın yanınada bi çorba falanmı yapsam ne? bide salatayla turşu taamdır kızartmayıda özledim zati bayadır yapmıyodum

tabi canım haklısınız yeni öğrendiniz bide durumu ama siz kürleri düzenli kullanın bakalım 2 ay sonra sonuç nasıl olcak ozaman ilaçta verir size sayıyı artırmak için
ama üzülmek sizi yıpratır tedaviye olumlu cevap vermek için üzülmemeye çalışın birbirinize sıkı sıkı sarılın bol bol gezin sizi üzen ortamlardan uzak durun ve eşine senin yüzünden değil aynı şey benim yüzümdende olabilirdi ozaman sen beni sevmekten vazmı geçecektin de bu ikimizin sorunu böyle düşünürsen üzülürüm de yanında olduğunu hissederse daha kolay atlatırsınız yaşın kaç bu arada...

basakımmmm burdayım annem kaynanamlarda kaldım orda acmıyorum sen nasılsın annem
niye kalıyon kuzum iki adımlık yerde evine gel accıkta ne .çok seviyon kaynananaı
iyilik senden ne haber hiç girmedin bugün neler yaptın
sorma ya bugün 1e geliyordu kalktım girecektim buraya ama işe geç kalırım diye girmedim.

akşam eve geldim eşim evdeydi erken yatmak istedi bende onunla birlikte 9buçukta yatiyim onu uyutup kalkarım dedim.

öyle uyku bastırdı ki uyudum bende. yeni kalktım işte bu gece nası uyuycam merak ediyom. sende uyuma bu gece nazooooooooooo

sen ne zaman gidiyon istanbula vazmı geçtin

hoş geldin tatlım aramızaaaaaa rahm filmi çekinen var mıydı aramızda hatırlayamadım şimdii:44::44::44::44::44::44:

topikin bilge hatunu nazo bilir. nazo varmıydı annem bizdeeeeeee
kıslaaarrrr merhabaa bi ciaaaaaaa dedim kaçoom şimdide misafirim varrr...öpüyom hepiniziiiiiiii
niye kaçtın kız yoğun karııııııı

hoşbulduk canımmm. valla napsın kocacım mecbur içiyo.hiç hayır demedi sen neyaparsan ben içerim diyo .

ay canım çok üzüldüm yaa allah bidaa öyle kötü şeyler yaşatmasın canım benim inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alabilirsin bende pico var malesef 8 aylık evliyim çalışıyoz bakalım bende doktora gittim geçen pek ilgilenmedi yumurtalarım ne durumda dedim onun için rahim filmi çekinmen lazım dedi bende artık ankaraya falan gittiğimde çekinirim belki ama neten okumuştum kiminin çok canı yanmış ama kendinizi sıkmayın rahat birakın diyo geneli kasmayacakmışsın kendini bende tırsmıştım okuyunca belkim bende çekinirim bakalım

canım öncelikle hoşgeldin bende bir düşük ve dış gebelik yaşadım ve ameliyatsız geçti benimde ben çektirdim sen nasıl çektireceksin ayıkmı bayıltıpdamı

canım başınıda örttünmü başınada sinmez koku

tabi sen uykuyu almışın bana uyuma diyon bende 1 de kalktım bugün...kar yağmaya devam ederse vazgeçem

iyi geceler canlarım napıyosunuz topiğimiz kalabalık bugün

evet canım bereketli bu akşam topiğimiz yeni arkadaşlarda var maşallah diyelim

31 yaşındayım canım. öyle yapıyoruz canım zaten. en önemlisi ben herşeyin güzel olacağına inannıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

bende hamileyim 7.ayıma girdim,hamileliğim iyi gidiyor doktorumun dediği kadarıyla ama gelin bide bana sorun,panik atak öldürcek beni,başımm dönüyorr of of

ben yaptırdım ama başka kim yaptırdı hatırlamıyorum

31 yaşındayım canım. öyle yapıyoruz canım zaten. en önemlisi ben herşeyin güzel olacağına inannıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

bende 36 yım eşim 45 amin canım inşallah herşey güzel olacak

tabi sen uykuyu almışın bana uyuma diyon bende 1 de kalktım bugün...kar yağmaya devam ederse vazgeçem
yağcakmış yağcakmış yetkililer bu gece sabaha kadar uyumayın kar yağcak didi

duymadınmı
hoşbulduk canımmm. valla napsın kocacım mecbur içiyo.hiç hayır demedi sen neyaparsan ben içerim diyo .
ohhhhhhhhhhh senin koca kibar adammış annem ondan. benmki canı istemezse bal versem yemez elimden

bende hamileyim 7.ayıma girdim,hamileliğim iyi gidiyor doktorumun dediği kadarıyla ama gelin bide bana sorun,panik atak öldürcek beni,başımm dönüyorr of of
maaşallah kuzum anlatsana nasıl hamile kaldın biz yapamıyozda

yağcakmış yağcakmış yetkililer bu gece sabaha kadar uyumayın kar yağcak didi

duymadınmı

ohhhhhhhhhhh senin koca kibar adammış annem ondan. benmki canı istemezse bal versem yemez elimden

canım kibarlıkla alakalı değilki.onun yerinde bende olsam bende içerdim. başka konularda huysuzluğu çok canım öyle her yemeği yemez. ama çocuk konu olunca durum değişiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…