canım olacağı varsa sayı düşük olsa bile olur bizimde sayı iyi ama olmayınca olmuyor herşey nasip kısmet zamanı gelince elbetteki olur
hmm olabilir bende çok seviyom ama kızartma yapıncada çok kokuyo insanın üstü saçı başı falan kocişe kötüde kokmak istemiyom haniihep mis kokulu oliim kocişee
canım kızartma yapınca ben üstümü değiştiriyorum temiz kıyafetler giyiyorum bide parfüm sıkarsın al sana mis gibi olursun oysaki kocam hiç takmaz yemek kokmuş falan ama ben kendim hoşlanmam
öyle tabi canım biz ne yaparsak yapalım elimizde olmayan bi durum. sabretmek lazım isyan etmemek lazım ama zaman ilerledikçe daha çok korkuyorum. gecem güdüzüm herşeyim bebek üstüne kuruldu sanki bi an olsun aklımdan çıkmıyo hep dua ediyorum.bi yandan eşime destek olmaya çalışıyorum. o çok üzüldü bu duruma benim yüzümden çocuğumu olmuyo diyo.ben ona hiç kıyamam ki ben. biz evlilik planları yaparken çocuk üzerine hayallerimiz vardı. isimleri bile belliydi. ama elimizde olmayan bu duruma biz bişey yapamıyoruz
niye kalıyon kuzum iki adımlık yerde evine gel accıktabasakımmmm burdayım annem kaynanamlarda kaldım orda acmıyorum sen nasılsın annem
sorma ya bugün 1e geliyordu kalktım girecektim buraya ama işe geç kalırım diye girmedim.iyilik senden ne haber hiç girmedin bugün neler yaptın
hoş geldin tatlım aramızaaaaaa rahm filmi çekinen var mıydı aramızda hatırlayamadım şimdii:44::44::44::44::44::44:merhaba ben bu sitede yeniyim bende 4 yıllık evliyim ve bbek istiyorum daha önce bir düşük ve bir dış gebelik yaşadım sol kanalımdan çok şükür ameliyatsız ilaç tedavisiylr atlattım 2 sene geçmesine ramen ben hiç gebe kalamadım ve şimdi tedavi için doktora gidiyorum çarşamba günü rahim filmi çekileceğim aranızda hiç rahim filim çekiren var mı ben çok korkuyorum
niye kaçtın kız yoğun karıııııııkıslaaarrrr merhabaa bi ciaaaaaaa dedim kaçoom şimdide misafirim varrr...öpüyom hepiniziiiiiiii
niye kalıyon kuzum iki adımlık yerde evine gel accıktane .çok seviyon kaynananaı
gıtmeyınce surat yapıyolar canım yaaa
eve gıdıyrz dıyrmm nıye burda kalın bılmem ne baskı yıyorz valla nasıl kactıgımı bılemezsınız
gunduz gıtmeye korkuyom kalın kalın dıyeceklerrr offffffffffffffffffff
sağol tatlımmmmmmm
ayyyyyyyy bbenm eşimin böyle bir sorunu olsaaa asla ve kat aaa hiç bir kürü yediremem inatçı keçiye
tatlım bu arada hoş geldin aramızaaaaaaaa
nazooooooo naber kuzum....
belinay sen nerelerdeydin
canım kızartma yapınca ben üstümü değiştiriyorum temiz kıyafetler giyiyorum bide parfüm sıkarsın al sana mis gibi olursun oysaki kocam hiç takmaz yemek kokmuş falan ama ben kendim hoşlanmam
merhaba ben bu sitede yeniyim bende 4 yıllık evliyim ve bbek istiyorum daha önce bir düşük ve bir dış gebelik yaşadım sol kanalımdan çok şükür ameliyatsız ilaç tedavisiylr atlattım 2 sene geçmesine ramen ben hiç gebe kalamadım ve şimdi tedavi için doktora gidiyorum çarşamba günü rahim filmi çekileceğim aranızda hiç rahim filim çekiren var mı ben çok korkuyorum
merhaba ben bu sitede yeniyim bende 4 yıllık evliyim ve bbek istiyorum daha önce bir düşük ve bir dış gebelik yaşadım sol kanalımdan çok şükür ameliyatsız ilaç tedavisiylr atlattım 2 sene geçmesine ramen ben hiç gebe kalamadım ve şimdi tedavi için doktora gidiyorum çarşamba günü rahim filmi çekileceğim aranızda hiç rahim filim çekiren var mı ben çok korkuyorum
e heralde yaani bende değişiyorum ama saçına siniyo ister istemez yaa eşimde çok takmaz ama ben rahatsız olurum kokudan neyse patatis kızartiim yarın yanınada bi çorba falanmı yapsam ne? bide salatayla turşu taamdır kızartmayıda özledim zati bayadır yapmıyodum
niye kalıyon kuzum iki adımlık yerde evine gel accıktane .çok seviyon kaynananaı
sorma ya bugün 1e geliyordu kalktım girecektim buraya ama işe geç kalırım diye girmedim.
akşam eve geldim eşim evdeydi erken yatmak istedi bende onunla birlikte 9buçukta yatiyim onu uyutup kalkarım dedim.
öyle uyku bastırdı ki uyudum bende. yeni kalktım işte bu gece nası uyuycam merak ediyom. sende uyuma bu gece nazooooooooooo
sen ne zaman gidiyon istanbula vazmı geçtin
iyi geceler canlarım napıyosunuz topiğimiz kalabalık bugün
tabi canım haklısınız yeni öğrendiniz bide durumu ama siz kürleri düzenli kullanın bakalım 2 ay sonra sonuç nasıl olcak ozaman ilaçta verir size sayıyı artırmak için
ama üzülmek sizi yıpratır tedaviye olumlu cevap vermek için üzülmemeye çalışın birbirinize sıkı sıkı sarılın bol bol gezin sizi üzen ortamlardan uzak durun ve eşine senin yüzünden değil aynı şey benim yüzümdende olabilirdi ozaman sen beni sevmekten vazmı geçecektin de bu ikimizin sorunu böyle düşünürsen üzülürüm de yanında olduğunu hissederse daha kolay atlatırsınız yaşın kaç bu arada...
deli karo totonu kaşıııııııiyi geceler canlarım napıyosunuz topiğimiz kalabalık bugün
hoş geldin tatlım aramızaaaaaa rahm filmi çekinen var mıydı aramızda hatırlayamadım şimdii:44::44::44::44::44::44:
topikin bilge hatunu nazo bilir. nazo varmıydı annem bizdeeeeeee
niye kaçtın kız yoğun karııııııı
31 yaşındayım canım. öyle yapıyoruz canım zaten. en önemlisi ben herşeyin güzel olacağına inannıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
yağcakmış yağcakmış yetkililer bu gece sabaha kadar uyumayın kar yağcak diditabi sen uykuyu almışın bana uyuma diyon bende 1 de kalktım bugün...kar yağmaya devam ederse vazgeçem
ohhhhhhhhhhh senin koca kibar adammış annem ondan. benmki canı istemezse bal versem yemez elimdenhoşbulduk canımmm. valla napsın kocacım mecbur içiyo.hiç hayır demedi sen neyaparsan ben içerim diyo .
maaşallah kuzum anlatsana nasıl hamile kaldın biz yapamıyozdabende hamileyim 7.ayıma girdim,hamileliğim iyi gidiyor doktorumun dediği kadarıyla ama gelin bide bana sorun,panik atak öldürcek beni,başımm dönüyorr of of
yağcakmış yağcakmış yetkililer bu gece sabaha kadar uyumayın kar yağcak didi
duymadınmı
ohhhhhhhhhhh senin koca kibar adammış annem ondan. benmki canı istemezse bal versem yemez elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?