Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende hamileyim 7.ayıma girdim,hamileliğim iyi gidiyor doktorumun dediği kadarıyla ama gelin bide bana sorun,panik atak öldürcek beni,başımm dönüyorr of of

tabi canım hamile kalmakla herşey bitmiyorki önce hamile kalacazmı diye stres sonra kese görecezmi kalp atışını duyacazmı testler iyi çıkacakmı sağlıkla kucağımıza alacazmı annelik zaten hep panik olmak demek demekki

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim ben ayık çekileceğim sanırım ben acı olduğunu duydum çarşamba günü çekilince artık paylaşırım durumumu :) inşallah iyi geçer bide arı sütü almayı düşünüyorum ben sizce faydası olur mu

hoşbulduk canımmm. valla napsın kocacım mecbur içiyo.hiç hayır demedi sen neyaparsan ben içerim diyo .

canım kocişine polenli bal yedir hergün kahvaltıda ben öyle yapıyom bide keçi boynuzun pekmezinide içirebilirsin günde 2 kaşık içir yeterli olur

eve gıdıyrz dıyrmm nıye burda kalın bılmem ne baskı yıyorz valla nasıl kactıgımı bılemezsınız
gunduz gıtmeye korkuyom kalın kalın dıyeceklerrr offffffffffffffffffff
aaaaaaaaaaa ne saçma surdan suraya yatıyamı kjalınır ayolllllll . çok gitme annem sende yaklarsa bırakmaz kaynana valaaa

ee anlat kuzum çalşmalar nasıl gidiyor var mı umuttttttttttt
handecim nazemir çekinmiş bak soruların varsa ona sor. zor bir şey diyorlar inşallah seninki klolay geçer

evet canım bereketli bu akşam topiğimiz yeni arkadaşlarda var maşallah diyelim
evet ablacım maşallah topiğimizeee sen naptın iyimisin
deli karo totonu kaşııııııı

maşallah kıssss kaşıdım getti topiğin totosunu ama
napıyon kuzucum ?

ksel,
elcin1987,
hande_71
yeni arkadaşlarım hoşgeldiniz topiğimize nasılsınız?
belinaysu,
mood,
Bengisu87,
canlarım siz nasılsınız napıyosunuz ?

yok umut basakımmmm test yaptık dokkkk negatfff yanı kırmzıları beklıyoommmmmmm rabbım hayrlıısnı versınnnnnnnnnnn ınsss bı gun hamıs tatlım ben cıkıyorummm hepınızı opıyorum kızlar
ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

valla bulsam onu buralarda bende alacam polen ve arı sütünün doğurganlığı artırdığını duymuştum evet paylaş lütfen bende merak ediyorum bencede narkoza hiç gerek yok adet sancısı gibiymiş canım zaten rahat bırak kendini yeter tüplerin açıksa canında yanmıyomuş tıkalı olunca biraz acıyomuş sadece

canım kocişine polenli bal yedir hergün kahvaltıda ben öyle yapıyom bide keçi boynuzun pekmezinide içirebilirsin günde 2 kaşık içir yeterli olur

şimdilik keçi boynuzu kaynatıyorum onu kullanıyoruz. ben herşeyi birarada kullanmak istemiyorum doğrusu.1 ay sonra testi tekrar yaptıracağız. inşallah sonucumuzda değişiklik olur. ondan sonra ne yaparız bilmiyorum

OOOO maşallahhhh herkez burdaaa
nasılsınızzz
hoş geldin cnm nerelerdesin sen hastalığın nasıl oldu daha iyi gözüküyosun
canım kibarlıkla alakalı değilki.onun yerinde bende olsam bende içerdim. başka konularda huysuzluğu çok canım öyle her yemeği yemez. ama çocuk konu olunca durum değişiyo.
cnm benm koca da olacağı varsa her şekilde olur düşüncesine sahip konu çocukta olsa içmez.

işte yapı meselesi. ama yine de " canım çocuk falan bahane sen istiyorsun ben içmem mi hiç " demesini isterdim ama cıkkk yapmazzzzzz.

siz şu an doktor tedavisi görüyomusunuz bahsetiysen ve kaçırdıysam kusura bakma

nazemirciğim ben ayık yaptıracağım sanırım çünkü gittiğim hastane devlet hastanesi sen nasıl yaptırdın daha sonra kanaman oldumu off çok korkuttular beni yaa
hoşbul duk yeşilciim

hoşbulduk canım. bundan sonra sizinleyim sevdim topiğinizi :)))

yağcakmış yağcakmış yetkililer bu gece sabaha kadar uyumayın kar yağcak didi

duymadınmı

ohhhhhhhhhhh senin koca kibar adammış annem ondan. benmki canı istemezse bal versem yemez elimden

ben uyurkende yağar o kar kar yağıyor diye uyumazsam önümüzdeki 3 günde karlı yandım ozaman

OOOO maşallahhhh herkez burdaaa
nasılsınızzz

evet kadro tamamlanıyor hoşgeldin

faydası oluyormuş ben birkez aldım bana biraz pahalı geldi onun için devam edemedim...canım şimdi ne desem kiminde acı oluyormuş kiminde hiç acı falan hisstmiyormuş özeldemi çekinicen bide kas gevşetici veriyorlarmış bana vermemişlerdi sen sor istersen

ben iyiyim canım sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor hafta sonu tatili

kaşı tabiii kaşı bu zamana kadar kaşımadığımız için geriledik
gitme beeeeeeee niye gidiyon yerinde dur kadın yine kaynanaya mı gidiyon

yok canım tedavi görmüyoruz. ilk önce ben doktora gittim muayene oldum doktor problem yok dedi sonra benden kan ve hormon tahlili istedi ve eşimden sperm testi. yaptırdık. benimkiler normal çıktı. doktor 2 ay sonra falan sperm testini tekrar yaptırın mümkünse tüp bebek merkezinde yaptırın dedi. bende bu arada boş durmak istemedim ve keçiboynuzu kürü yapıyorum.

ne yapalım ayol 6dan beri topikteyim kimse yoktu ağaç olduydum vallaa azdaha gelmeseydiniz bende gidicektim yaanii bu seferde bi geldiniz maaşallah tam geldiniz lafı yetiştiremiyom ayol

aynen vallaa yaa ben en çok düşmesin diye stres yapardım yaa sonra tehlikeli dönem geçincede doğum stresi başlardı heraldee

hoşbulduk canım. bundan sonra sizinleyim sevdim topiğinizi :)))
sev tabii annem çok sıcak kanlı hatuunlarız biz. sen de sıcağa benziyon gel seni bağrıma basiyimmmmm

sen çalışıyomusun kuzum
ben uyurkende yağar o kar kar yağıyor diye uyumazsam önümüzdeki 3 günde karlı yandım ozaman
sen oynamaya niye ti olmayan gelin gibi bahane arıyon gibi geldi

iyi geceler

nazemirciğim ben ayık yaptıracağım sanırım çünkü gittiğim hastane devlet hastanesi sen nasıl yaptırdın daha sonra kanaman oldumu off çok korkuttular beni yaa
hoşbul duk yeşilciim

ben özelde yaptırmıştım 3 sene önce ama ağrı kesici kas gevşetici falan veriyorlarmış ama bana vermediler kanamam az oldu azar azar adetin son gününde nasıl olur öyle işte benide çok korkutmuşlardı korkarak gittim ama işte herkesin farklı oluyormuş onun için söylenenleri aklından sil

evet çok mantıklı tebrik ederim seni inşallah şifa olur. peki sende sorun yokmşta tüplere bakmadan nasıl bunu söylüyorlar. acaba tüplerin tıkalı olması çokmu nadir bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…