ben yaptırdım ama başka kim yaptırdı hatırlamıyorum
bende 36 yım eşim 45 amin canım inşallah herşey güzel olacak
bende hamileyim 7.ayıma girdim,hamileliğim iyi gidiyor doktorumun dediği kadarıyla ama gelin bide bana sorun,panik atak öldürcek beni,başımm dönüyorr of of
hoşbulduk canımmm. valla napsın kocacım mecbur içiyo.hiç hayır demedi sen neyaparsan ben içerim diyo .
aaaaaaaaaaa ne saçma surdan suraya yatıyamı kjalınır ayolllllll . çok gitme annem sende yaklarsa bırakmaz kaynana valaaaeve gıdıyrz dıyrmm nıye burda kalın bılmem ne baskı yıyorz valla nasıl kactıgımı bılemezsınız
gunduz gıtmeye korkuyom kalın kalın dıyeceklerrr offffffffffffffffffff
handecim nazemir çekinmiş bak soruların varsa ona sor. zor bir şey diyorlar inşallah seninki klolay geçermerhaba ben bu sitede yeniyim bende 4 yıllık evliyim ve bbek istiyorum daha önce bir düşük ve bir dış gebelik yaşadım sol kanalımdan çok şükür ameliyatsız ilaç tedavisiylr atlattım 2 sene geçmesine ramen ben hiç gebe kalamadım ve şimdi tedavi için doktora gidiyorum çarşamba günü rahim filmi çekileceğim aranızda hiç rahim filim çekiren var mı ben çok korkuyorum
evet ablacım maşallah topiğimizeeeevet canım bereketli bu akşam topiğimiz yeni arkadaşlarda var maşallah diyelim
deli karo totonu kaşııııııı
hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim ben ayık çekileceğim sanırım ben acı olduğunu duydum çarşamba günü çekilince artık paylaşırım durumumu :) inşallah iyi geçer bide arı sütü almayı düşünüyorum ben sizce faydası olur mu
canım kocişine polenli bal yedir hergün kahvaltıda ben öyle yapıyombide keçi boynuzun pekmezinide içirebilirsin günde 2 kaşık içir yeterli olur
hoş geldin cnm nerelerdesin sen hastalığın nasıl oldu daha iyi gözüküyosunOOOO maşallahhhh herkez burdaaa
nasılsınızzz
cnm benm koca da olacağı varsa her şekilde olur düşüncesine sahip konu çocukta olsa içmez.canım kibarlıkla alakalı değilki.onun yerinde bende olsam bende içerdim. başka konularda huysuzluğu çok canım öyle her yemeği yemez. ama çocuk konu olunca durum değişiyo.
evet ablacım maşallah topiğimizeeesen naptın iyimisin
maşallah kıssss kaşıdım getti topiğin totosunu ama
napıyon kuzucum ?
ksel,
elcin1987,
hande_71
yeni arkadaşlarım hoşgeldiniz topiğimize nasılsınız?
belinaysu,
mood,
Bengisu87,
canlarım siz nasılsınız napıyosunuz ?
yağcakmış yağcakmış yetkililer bu gece sabaha kadar uyumayın kar yağcak didi
duymadınmı
ohhhhhhhhhhh senin koca kibar adammış annem ondan. benmki canı istemezse bal versem yemez elimden
OOOO maşallahhhh herkez burdaaa
nasılsınızzz
hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim ben ayık çekileceğim sanırım ben acı olduğunu duydum çarşamba günü çekilince artık paylaşırım durumumu :) inşallah iyi geçer bide arı sütü almayı düşünüyorum ben sizce faydası olur mu
evet ablacım maşallah topiğimizeeesen naptın iyimisin
napıyon kuzucum ?
ksel,
elcin1987,
hande_71
belinaysu,
mood,
Bengisu87,
kaşı tabiii kaşı bu zamana kadar kaşımadığımız için geriledikevet ablacım maşallah topiğimizeeesen naptın iyimisin
napıyon kuzucum ?
ksel,
elcin1987,
hande_71
belinaysu,
mood,
Bengisu87,
gitme beeeeeeee niye gidiyon yerinde dur kadın yine kaynanaya mı gidiyonyok umut basakımmmm test yaptık dokkkk negatfff yanı kırmzıları beklıyoommmmmmm rabbım hayrlıısnı versınnnnnnnnnnn ınsss bı gun hamıs tatlım ben cıkıyorummm hepınızı opıyorum kızlar
ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
hoş geldin cnm nerelerdesin sen hastalığın nasıl oldu daha iyi gözüküyosun
cnm benm koca da olacağı varsa her şekilde olur düşüncesine sahip konu çocukta olsa içmez.
işte yapı meselesi. ama yine de " canım çocuk falan bahane sen istiyorsun ben içmem mi hiç " demesini isterdim ama cıkkk yapmazzzzzz.
siz şu an doktor tedavisi görüyomusunuz bahsetiysen ve kaçırdıysam kusura bakma
ne yapalım ayol 6dan beri topikteyim kimse yoktu ağaç olduydum vallaa azdaha gelmeseydiniz bende gidicektim yaanii bu seferde bi geldiniz maaşallah tam geldiniz lafı yetiştiremiyom ayolevet ablacım maşallah topiğimizeeesen naptın iyimisin
napıyon kuzucum ?
ksel,
elcin1987,
hande_71
belinaysu,
mood,
Bengisu87,
tabi canım hamile kalmakla herşey bitmiyorki önce hamile kalacazmı diye stres sonra kese görecezmi kalp atışını duyacazmı testler iyi çıkacakmı sağlıkla kucağımıza alacazmı annelik zaten hep panik olmak demek demekki
sev tabii annem çok sıcak kanlı hatuunlarız bizhoşbulduk canım. bundan sonra sizinleyim sevdim topiğinizi :)))
sen oynamaya niye ti olmayan gelin gibi bahane arıyon gibi geldiben uyurkende yağar o kar kar yağıyor diye uyumazsam önümüzdeki 3 günde karlı yandım ozaman
yok umut basakımmmm test yaptık dokkkk negatfff yanı kırmzıları beklıyoommmmmmm rabbım hayrlıısnı versınnnnnnnnnnn ınsss bı gun hamıs tatlım ben cıkıyorummm hepınızı opıyorum kızlar
ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
nazemirciğim ben ayık yaptıracağım sanırım çünkü gittiğim hastane devlet hastanesi sen nasıl yaptırdın daha sonra kanaman oldumu off çok korkuttular beni yaa
hoşbul duk yeşilciim
evet çok mantıklı tebrik ederim seni inşallah şifa olur. peki sende sorun yokmşta tüplere bakmadan nasıl bunu söylüyorlar. acaba tüplerin tıkalı olması çokmu nadir bir durumyok canım tedavi görmüyoruz. ilk önce ben doktora gittim muayene oldum doktor problem yok dedi sonra benden kan ve hormon tahlili istedi ve eşimden sperm testi. yaptırdık. benimkiler normal çıktı. doktor 2 ay sonra falan sperm testini tekrar yaptırın mümkünse tüp bebek merkezinde yaptırın dedi. bende bu arada boş durmak istemedim ve keçiboynuzu kürü yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?