keşke hiç söylemeseydiniz doktoru meraklı insan çok çevremizde malum
saol canımya böyle şeyleri duymak insana moral oluyo valla. ben hayata pozitif bakmayı severim. ilk öğrendiğimde içime bişey oturdu. ağlayamadım eşim yanımdaydı çünkü onu daha çok üzmek istemedim. sonra o yokken bi ağladım bi ağladım içimi boşalttım. ondan sonra yapabileceklerimi düşündüm. en önemlisi moral.kötü düşünceleri attım kafamdan. sonra internetten araştırdım çoğu kişi keçiboynuzu kürü tavsiye etti onu yaptım. ve ne olurssa olsun eşimin canını sıkacak durumların oluşmaması için daha dikkatli davrandım. ailelerimize nsaıl söyleyeceğiz dedi.(doktora gideceğimizi biliyorlardı).bende onlara söylememe kararı aldım. çünkü herkesin bu konuya yoğunlaşıp ahhhhh ahhhh vahhhh vahhh diyip üzülen insan görmek istemiyorum. bunun üstesinden geleceğimizi biliyorum.
aaaaaa nerd eoldu düğün salonda mı peki az kişiyle nasıl olduı nazooooooo. burda sana kalabalık bi düğün yaparız merak etmesöylememekle iyi yapmışınız yoksa herkes şunuda ye bunuda yap diye iyice sıkarlardı sizi
2 ablam eniştemler ve erkek kardeşim geldi başkada kimse gelmedi hatta eşimin ailesinden hiç kimse yoktu
yaniiiiiiiiiii. dur ben sana işi bıraktırıyım. bence bırakmalısın niye çaşlışıyosunki eşinin maaşı yetmiyormu. benceee çık bence çık çıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkevet canım kendimizede vakit ayırmamız şart ama bu koşullarda biraz zor.emekliliğimizi görürsek kendimize vakit ayırırız yaşlanınca. o yaştan sonra napçaksak :))
cnmmm daha iyim tabiihoş geldin cnm nerelerdesin sen hastalığın nasıl oldu daha iyi gözüküyosun
cnm benm koca da olacağı varsa her şekilde olur düşüncesine sahip konu çocukta olsa içmez.
işte yapı meselesi. ama yine de " canım çocuk falan bahane sen istiyorsun ben içmem mi hiç " demesini isterdim ama cıkkk yapmazzzzzz.
siz şu an doktor tedavisi görüyomusunuz bahsetiysen ve kaçırdıysam kusura bakma
hoşbulduk canım. bundan sonra sizinleyim sevdim topiğinizi :)))
hşbldkkk nbr cnmben uyurkende yağar o kar kar yağıyor diye uyumazsam önümüzdeki 3 günde karlı yandım ozaman
evet kadro tamamlanıyor hoşgeldin
faydası oluyormuş ben birkez aldım bana biraz pahalı geldi onun için devam edemedim...canım şimdi ne desem kiminde acı oluyormuş kiminde hiç acı falan hisstmiyormuş özeldemi çekinicen bide kas gevşetici veriyorlarmış bana vermemişlerdi sen sor istersen
ben iyiyim canım sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor hafta sonu tatili
çok mutlu oldum canım herzaman beklerizzz biz burayı çook seviyoruzzz
napim şekerim koşturmacayla geçiyor bi oraya bi buaraya 2 güne sığdırıp herkesi görelim diyyoruz aradada gezmeye çalışıyoruz işte yoğun geçiyor yani
evet canım maşallah topiğimize yeniden eski haline gelir inşallahhh
mood canım sen nasılsınn ?
yeni gelen arkadaşlara selam olsun öpüyorum hepinizii
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrrr görüşürüz
aaaaaa nerd eoldu düğün salonda mı peki az kişiyle nasıl olduı nazooooooo. burda sana kalabalık bi düğün yaparız merak etme
yaniiiiiiiiiii. dur ben sana işi bıraktırıyım. bence bırakmalısın niye çaşlışıyosunki eşinin maaşı yetmiyormu. benceee çık bence çık çıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk
aaaaaa nerd eoldu düğün salonda mı peki az kişiyle nasıl olduı nazooooooo. burda sana kalabalık bi düğün yaparız merak etme
yaniiiiiiiiiii. dur ben sana işi bıraktırıyım. bence bırakmalısın niye çaşlışıyosunki eşinin maaşı yetmiyormu. benceee çık bence çık çıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk
ahhhh canım konu para değilki. ben 2 işte çalışıyorum.ben işi bırakayım üstüne para vereyim size diyorum ama kabul eden yok. ben sorumluluk duygusu fazla olan ve başladığı işi hemen bitirmek isteyen ve her işin üstesinden gelen bi insan olduğum için bırakmıyolar. bi ara isyan çıkardım işyerinde araba aldılar. bidaha isyan çıkardım sırf bana yardım için bi yardımcı aldılar naparsa yapayım onlar beni bırakmadan ben onları bırakamıyorum :)) ama işlerimi seviyorum ben. onlara fayda sağlamak bana huzur veriyo.tamam yoruluyorum ama bişeyleri başarmış olmak ve bu noktaya gelebilmekte güzel. çok hatalarım oldu iş konusunda madddi manevi ama hep hoşgörüyle karşıladılar. onlar bana bu yolda yardımcı oldular çok şey öğrettiler.
iyi geceler ben çıkıyorum eşim heran gelebilir çok öpüyorum kendinize iyi bakın
kız öyle iş bulmuşsun öyle patronlar bulmuşsun bırakılırmı hiç sen ne bakıyon ayol bizim kızlara çalış canım sen evde boş boş oturmakten iyidir ben yeni evliyim eşim çalışmamı istemedi başka bi beldede öğretmenlik yapıcaktım yolu bahane etti valla pişman oldum ama naapalım seneye gittiğimiz yerde açık varsa orda çalışırım artıkın tabi bebiş olmazsa
kıs karı haklısın valla bu akşam eşimle 9 buçukta yattım onu uyutuyum derken bende uyudum kaldım. uyandım geldim hemencnmmm daha iyim tabii
sen nerelerdesin kız sabahtan berii aaaa ihmal etme topiciiniii amaa kızıcam sonunda sanaa
eşimin çalıştığı restoranda oldu ne yapalım azmaz yaptık işte hiç yoktan iyidir diyorum
vaaaaayyyyyy sen mutlusun böyle yanii doğru mutlu olmasa insan veya işten haz almasa çalışırmı bunca yıl.ahhhh canım konu para değilki. ben 2 işte çalışıyorum.ben işi bırakayım üstüne para vereyim size diyorum ama kabul eden yok. ben sorumluluk duygusu fazla olan ve başladığı işi hemen bitirmek isteyen ve her işin üstesinden gelen bi insan olduğum için bırakmıyolar. bi ara isyan çıkardım işyerinde araba aldılar. bidaha isyan çıkardım sırf bana yardım için bi yardımcı aldılar naparsa yapayım onlar beni bırakmadan ben onları bırakamıyorum :)) ama işlerimi seviyorum ben. onlara fayda sağlamak bana huzur veriyo.tamam yoruluyorum ama bişeyleri başarmış olmak ve bu noktaya gelebilmekte güzel. çok hatalarım oldu iş konusunda madddi manevi ama hep hoşgörüyle karşıladılar. onlar bana bu yolda yardımcı oldular çok şey öğrettiler.
kıs karı haklısın valla bu akşam eşimle 9 buçukta yattım onu uyutuyum derken bende uyudum kaldım. uyandım geldim hemen
sen nerdesin bi selam verdim 1 saattir yoksun
vaaaaayyyyyy sen mutlusun böyle yanii doğru mutlu olmasa insan veya işten haz almasa çalışırmı bunca yıl.
ama bence bu başarının yönünü değiştirebiliriz. meselaaaa güzel pastalar börekler çörekler yemekler salatalara vakit ayırr miss gibi temizlikler yappppppp çattır çatır el işi yapp fırt fırt gezmelere gittttsanırım hiç sana göre diil dimi
kızlar selam listeye benide eklermisiniz ve ayrıca banada bi kırmızı kart lütfen 29 ocak yine olmadı 15 aylık evliyim 9 aydır istiyoruz bebiş olmuyo daha önce hap kullanıyordumSevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...***
41ZEYNEP: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
MOOD: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı...***
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...***
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...***
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...***
SARA_28: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.***
PINARGRKN: 23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyor...***
PELİN67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...***
SERAY0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...***
KARANFİLCE: 25 yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli, spermler tembel...***
HATİCEEE: 23 yaşında, 6 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında bir düşük olayı var, yumurtluyamıyor...
KARACAL:33 yaşında,8 yıllık evli, 7 yaşında bir tosbası var, cillop gibi tiroid hastası, 4 aydır çalışmalar yapıyorlar, doğadan otlar çöpler yemeye başladı...***
MYHOS: 25 yaşında, 14 aylık evli, çalışmalara yeni başlandı ve son hız devam etmekte...***
AYGÜN2008: 37 yaşında, ...yıllık evli, 1 adet 14 yaşında aslan gibi oğlu var, 2011 ekim de 2. bebek için çalışmalara başladı...***
HURR: 32 yaşında, 12 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bırakalı 6 ay olmasına rağmen tık yok, nedeni belirsiz...***
EMOSDERİN: 26 yaşında, 1 yıllık evli, evlen evleneli korunmuyor, çocuğu olmadığı için ağır baskı altında, bebek olmaması için bir sorunu yok...
NİKOLAY: 26 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, şimdilik 4 aylık hamile. ***
BERNARDO: 27 yaşında, 3 yıllık evli ama 1 buçuk yıllık sayılır, psikolojik danışman, psikolojimizi düzeltmeye gelmiş bir kahraman, evlendiğinden beri bebek istiyor, 2010 aralıkta bir düşük olayı var, bebek olmaması için hiç bir neden gözükmüyor...
BENGİSU: 24 yaşında, haziran 2011 de evlendi, henüz taze gelin ve ev hatunu, eşiyle 8 ayda hızla evlendiler, evlendiğinden beri çalışmalar yapıyorlar ama tık yok, pkolu...
BUYURUN BAT LİSTEMİZ
YEŞİL: 11 OCAK kırmızılar teşrif buyurdular
AYGÜN2008: 18 OCAK kırmızılar geç kalmadıı
BASAKSS: 26 OCAK
CEWO: 28 OCAK
BERNARDO: 28 OCAK
NAZEMİR: 31 OCAK
BELİNAYSU: 31 OCAK
çalış canım ya çalışmak güzel bişey. Ben önceden çok çekingen bi insandım ama işe girdikten ve işi öğrendikten sonra kendime güvenim geldi. birine soru sormaya bile korkardım ama şimdi millete dikleniyorum valla. ve insanın kazandığı parayı harcaması güzel bişey ama eşimin parasını harcamak daha çok zevk veriyo o ayrı bişey :))) bende o yzüden kendi paramı biriktirip kocişin parasını yiyiyorum :))
hiçiçin rahat etmez dimi ev pis olunca. hatta yerde kırıntı falan olsa ben süpürmeden duramam ayağıma bişi batmayacak yerde bişi görmemem lazım.canım benim tam beni anlattın ama sen ben hamur işi manyağı ve değişik yemekler yapmaya çalışan gecenin 12 sinden sonra ev temizleyen düzen manyağı biriyim :))) ben hafta içi çamaşırımı yıkar cuma akşam ütümü yapar geceden evi toplayıp sabah temizliğe hazır hale getirip sabah temizliğimi yaparım:))
hoş geldin tatlım listedeki gibi bilgilerini ver bizee.kızlar selam listeye benide eklermisiniz ve ayrıca banada bi kırmızı kart lütfen 29 ocak yine olmadı 15 aylık evliyim 9 aydır istiyoruz bebiş olmuyo daha önce hap kullanıyordum
canım benim tam beni anlattın ama sen ben hamur işi manyağı ve değişik yemekler yapmaya çalışan gecenin 12 sinden sonra ev temizleyen düzen manyağı biriyim :))) ben hafta içi çamaşırımı yıkar cuma akşam ütümü yapar geceden evi toplayıp sabah temizliğe hazır hale getirip sabah temizliğimi yaparım:))
hiçiçin rahat etmez dimi ev pis olunca. hatta yerde kırıntı falan olsa ben süpürmeden duramam ayağıma bişi batmayacak yerde bişi görmemem lazım.
e bak madem sende seviyoersun ev hanımlığını. bence bırakmalısın hatta bebek olunca tamamen hayatını ona ada.
hiç bi çocuk çalışan annesinin olmasını istemez
valla bende seviyorum öğretmenliği ama kpss çok zorlaştı bide ben resim öğretmeniyim atamamız çok az bizim maalesef o yüzden bende işte geçen sene ücretli öğretmenlik yaptım iyikide yapmışım zaten bu sayede eşimlede tanışmış oldumher şeyde bi hayır varmış valla ben alanyanın bi beldesindeyim burda ailece ortak bi evimiz var yazları burda oluruz hep bu beldedeki resim öğretmeni gitmişti ben başvurmuştum oda çıktı işte bi sene çalıştım yerime kadrolu geldi bu sene başka bi beldede açık vardı orayıda eşim istemedi evlenince evde oturur oldum yaani başta zorlandım sıkıldım evde olmaktan ama şimdide çalışmak gözümde büyüyo yaa alıştım tembelliğe galiba geç yatıp geç kalkıyom kafama göre yaşıyom hahayt ama tabi öğretmenliği değişmem hiç bişeye seneye gittiğim yerde başvururum heralde inşallah tayinimizde iyi bi yere çıkar tampon bölge olcak sanırım bu seferki yerimiz
hoş geldin tatlım listedeki gibi bilgilerini ver bizee.
bu arada regl oldunmu erken olmşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?