Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sev tabii annem çok sıcak kanlı hatuunlarız biz. sen de sıcağa benziyon gel seni bağrıma basiyimmmmm

sen çalışıyomusun kuzum

sen oynamaya niye ti olmayan gelin gibi bahane arıyon gibi geldi

evet bende sıcak kanlıyımdır. sevdiririm kendimi :))) sevin beni olurmu ben sizi çok sevdimmmm :)) .çalışıorum canım 13 yıldan beriiiii.özel sektörde çalışıyorum.

hoşbulduk canım. bundan sonra sizinleyim sevdim topiğinizi :)))
çok mutlu oldum canım herzaman beklerizzz biz burayı çook seviyoruzzz
ben iyiyim canım sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor hafta sonu tatili
napim şekerim koşturmacayla geçiyor bi oraya bi buaraya 2 güne sığdırıp herkesi görelim diyyoruz aradada gezmeye çalışıyoruz işte yoğun geçiyor yani
kaşı tabiii kaşı bu zamana kadar kaşımadığımız için geriledik

evet canım maşallah topiğimize yeniden eski haline gelir inşallahhh
mood canım sen nasılsınn ?
yeni gelen arkadaşlara selam olsun öpüyorum hepinizii

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrrr görüşürüz

ben bütün stresleri yaşardım 14 sene bekledim kolaymı hatta 15 senenin içindeyiz artık

sev tabii annem çok sıcak kanlı hatuunlarız biz. sen de sıcağa benziyon gel seni bağrıma basiyimmmmm

sen çalışıyomusun kuzum

sen oynamaya niye ti olmayan gelin gibi bahane arıyon gibi geldi

ben zaten oynamam ki düğünümde bile biran önce düğün bitsede eve gitsem diye baktım zorla oynatmalarından sıkılmıştım

nazemirciğim ben ayık yaptıracağım sanırım çünkü gittiğim hastane devlet hastanesi sen nasıl yaptırdın daha sonra kanaman oldumu off çok korkuttular beni yaa
hoşbul duk yeşilciim

hangi şehirde yada hastranede yaptırıcaksın peki canım bencede kas gevşetici ağrı kesici falan onların ol iğnesini her devlet hastanesinde yapmıyolar ama bildiğim kadarıyla ben ankara etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesini düşünüyom çektirirsem orda çektirirm heralde hem ücretsizmiş orda hemde iyiyimiş kızın biri bi topikte yazmıştı orayı bende ankaraya gidersem orda çektiririm heralde

evet çok mantıklı tebrik ederim seni inşallah şifa olur. peki sende sorun yokmşta tüplere bakmadan nasıl bunu söylüyorlar. acaba tüplerin tıkalı olması çokmu nadir bir durum

valla canım benim ilk kadın doğumcu tecrübem oldu bu zaten. bu güne kadar bi problem yaşamadım. zaten zorla gittim doktora.valla bi alttan muaene etti bi kan bide hormon tahlili göre konuştu. eşimin test sonucunu görüncede tüp bebek merkezinde tekrar yaptırın dedi. bende hiç bişey sormadım doktora. çünkü gitmeden sonuçları internetten araştırdım ve olumlu olmadığını biliyodum.eşimde yanımdaydı doktordayken o yüzden hiç bişey demedim doktora. öyle çıktık dışarı kociş bana baktı ben ona baktım sarıldık birbirimize yürüdük konuşamadık uzun bi süre. sonra ben duruma el koydum ve normale dönebildik. bu hayatta insanların başına herşey gelebilir. allah daha büyük acılar vermesin bizlere. hayırlısı neyse o olsun.

evet bende sıcak kanlıyımdır. sevdiririm kendimi :))) sevin beni olurmu ben sizi çok sevdimmmm :)) .çalışıorum canım 13 yıldan beriiiii.özel sektörde çalışıyorum.
aaaaaaaaaa 13 sene mii maaşallah vallahi böyle uzun süre çalışan hatunlara hayranım sıkılmadınmı kuzum sabahları erken kalkmaktan.

bence bütün kadınlar bi gün ev hatunu olacak

biz severiz seniiiiiiiii
niye gidiyon ki amaaaaannnnnn ne var şu yataklarınıda anlamadım bu saatte yatılmaz.

senin düğünün oldu muki

inşallah bundan sonra hamile kalıp gidersin dra ...
amin sevdiklerimiz yanımızda sağlığımız yerinde bebekte olur ALLAH ın izniyle

ayyyyyyyy kıyamaaaaaammmmmm sarıldınız ve konşmadan yürüdünüz demek
halledilmiycek sorun değil herkesin başına gelebilir.
sende zaten hamile kalacak tipi var bence kıs azamanda kalırsın sen

bengüsu ben istanbulda semiha şakirde çekileceğim burdada ücretsiz ama ağrı kesici yapmıyorlar diye duydum bazıları rahim filiminden sonra gebe kalmış inşallah bende kalırım tedaviler beni çok strese sokuyorr (

peki bu rahim filmini ne zaman çektirmemiz gerekiyo bi zamanı varmı? sanırım en iyisi adet bittikten sonrasıdır dimi bebiş varsada bişii olmasın garanti olsun hem tüpler açılınca hamiş kalmak kolaylaşıyo ondan sonra hamiş kalan çok oluyomuş bu arada benim bikaç günde bi sağ kasığıma kısa süreli hafif batma oluyo yaa akıntımda var arada yaa umutlandırmak istemiyom kendimi yaa ama inşallah klomen işe yaramıştırda hemiş kalmışımdıır bu arada bugün 21.günüm off nerden baksan normalde en az 1 hafta var adete ama belli olmaz erkende gelebilir bakalım 10 güne belli olcak stres yapmamaya çalışıyom bakalım allahım sen lüüütfen tüm bebiş isteyenlere tez zamanda nasip eyle allahııım aaamiin

aaaa sıkılmam mı canım ya. ben işi bırakıyorum iş beni bırakmıyo artık. sabah erken gitmiyorum 10 gibi gidiyorum. ama özel sektör olduğu için yeri geliyo gece bile çalıştığım oluyo.

oldu tabi hatta ben gerek yok falan dedim eşim olmaz sonra içinde ukde kalır dedi

inşallah canım yaa allah tüm isteyenlere versin bebişi orda bi çok hastane vardır bulsana vurulan biyeri sende araştır bence biraz

adetten bir hafta sonra diyorlar ben hatırlamıyorum ne zaman gittiğimi ama korunmak gerekiyormuş film çekildiği ay dış gebelik olma ihtimaline karşın ama yinede dra sormakta yarar var

HSG çektirecek bayanların adet kanaması bitiminden birkaç gün sonra gelmesi tavsiye edilir böylece bilinmeyen gebeliğin kaybı engellenir.netten bu yazıyor

Son düzenleme:
ayyyyyyyy kıyamaaaaaammmmmm sarıldınız ve konşmadan yürüdünüz demek
halledilmiycek sorun değil herkesin başına gelebilir.
sende zaten hamile kalacak tipi var bence kıs azamanda kalırsın sen

saol canımya böyle şeyleri duymak insana moral oluyo valla. ben hayata pozitif bakmayı severim. ilk öğrendiğimde içime bişey oturdu. ağlayamadım eşim yanımdaydı çünkü onu daha çok üzmek istemedim. sonra o yokken bi ağladım bi ağladım içimi boşalttım. ondan sonra yapabileceklerimi düşündüm. en önemlisi moral.kötü düşünceleri attım kafamdan. sonra internetten araştırdım çoğu kişi keçiboynuzu kürü tavsiye etti onu yaptım. ve ne olurssa olsun eşimin canını sıkacak durumların oluşmaması için daha dikkatli davrandım. ailelerimize nsaıl söyleyeceğiz dedi.(doktora gideceğimizi biliyorlardı).bende onlara söylememe kararı aldım. çünkü herkesin bu konuya yoğunlaşıp ahhhhh ahhhh vahhhh vahhh diyip üzülen insan görmek istemiyorum. bunun üstesinden geleceğimizi biliyorum.

aaaa sıkılmam mı canım ya. ben işi bırakıyorum iş beni bırakmıyo artık. sabah erken gitmiyorum 10 gibi gidiyorum. ama özel sektör olduğu için yeri geliyo gece bile çalıştığım oluyo.
aaaaaaaa çok kötü ya resmen çalışmak için yaşıyoruz. halbike yaşamak için çalşmalıyız bence. biraz felsefik oldu ama.
hayatımızı çalşmaya adamamlıyz
oldu tabi hatta ben gerek yok falan dedim eşim olmaz sonra içinde ukde kalır dedi
:123:ailelerde geldimi

keşke hiç söylemeseydiniz doktoru meraklı insan çok çevremizde malum

söylememekle iyi yapmışınız yoksa herkes şunuda ye bunuda yap diye iyice sıkarlardı sizi

aaaaaaaa çok kötü ya resmen çalışmak için yaşıyoruz. halbike yaşamak için çalşmalıyız bence. biraz felsefik oldu ama.

2 ablam eniştemler ve erkek kardeşim geldi başkada kimse gelmedi hatta eşimin ailesinden hiç kimse yoktu

off desene 1 ay daha kaybedeceğik çekinince ay inşallah bu ay hamiş kalmışımdırda böyle şeylere gerek kalmaz yaa

evet canım kendimizede vakit ayırmamız şart ama bu koşullarda biraz zor.emekliliğimizi görürsek kendimize vakit ayırırız yaşlanınca. o yaştan sonra napçaksak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…