Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya bazı arkadaşlkarıma bakıyorum ev hanımı ama evi pidlik götürüyo ben çalıştığım halde bu kadar temiz olabiliyosam onlar napıyo bütün gün anlamıyorum. neymiş ayyyy ben hiç toparlanamıyorum orayı topluyom orası dağılıyo falan filann. bende sinir oluyorum o kadar yavaş olursan tabi kirlenir.benim kociş beni bu konuda tebrik ediyo valla. hem çalışıp hem nasıl bukadar düzeni başarabiliyosun diyo. ama onunda hakkını yememek lazım eşimde saolsun bana yardım eder.(Sadece buşaşık makinası boşaltır :))))

olcak olcak inşallah cnmmmmmmm
kız yeni bat listesini ne zaman yapacağun benim şubatın ilk haftasına gelir heralde 5inde neyim olurum heralde :18: ay inşallah olmam yaa
aaaa evet yapak dimi. bu arada slmlaşamadık naber kuzum nasılsın kocacın yine devriyelerdemiiiiiiiii

AAAMİİİN cümlemizeee hadi çalışmalara devam bu arada canım eşine polenli bal yedirmeyide unutma kız biz sabah kahvaltıda eşimle yiyoruz balın üstüne serpiyorum poleni iyi oluyo hatta bide cevizle fındıkla dahada güzel oluyo keçiboynuzuna devam faydası olacaktır bende geçen kocişe pekmezini içirdim hastaydı her ikisi şeyede şifaa olsun didim arada içiriim ben kocişe emme sevmedi pek zor içti bi kaşığını valla bende içemiyom zaten pekmezi ıyy çok tatlı içini kıyıyo insanın bende bi keçi boynuzu aliim bari kaynatırım dolaba su şişesine koyarım arada içerik meyve suyu gibim kocişe içirmek lazımözellikledee

kızlar çok teşekkür ederim size muhabbet için.biraz işim var sonrada yatarım heralde yarın görüşürük yine. sizleri kocaman öptümmmmm mucuksssss

olcak olcak inşallah cnmmmmmmm

aaaa evet yapak dimi. bu arada slmlaşamadık naber kuzum nasılsın kocacın yine devriyelerdemiiiiiiiii

yok canım karakol nöbeti bu günki iyi seviyom ben karakolda oldummu aklım pek kalmıyo ozaman devriye zor oluyo yaa başına bişii gelcek diye korkuyom bizimkide karakol nöbetini sevmiyo habire dosyalarla uğraşıyo ya

kızlar çok teşekkür ederim size muhabbet için.biraz işim var sonrada yatarım heralde yarın görüşürük yine. sizleri kocaman öptümmmmm mucuksssss

tamam canım hoşçakal yine gel herzaman bekleriz yarın ben olamayabilirim kocişim evde olcak artık sonra görüşürüz öpüldün

kızlar çok teşekkür ederim size muhabbet için.biraz işim var sonrada yatarım heralde yarın görüşürük yine. Sizleri kocaman öptümmmmm mucuksssss
tamam tatlım yarın bekliyos mucukkkkkkkkkkk

yok canım karakol nöbeti bu günki iyi seviyom ben karakolda oldummu aklım pek kalmıyo ozaman devriye zor oluyo yaa başına bişii gelcek diye korkuyom bizimkide karakol nöbetini sevmiyo habire dosyalarla uğraşıyo ya
yazık yaaaaaa çok zorrrr. Demekki memnundevriyeden annem üzülme bişi olmaz allah'ın izniyle.

Bengim bende yatıyom annem sonra çok geç kalkıyom öptüm seni bebekim

yat anasını satıyım sende yat gidin bi başıma bırakın beni ühü işte ağlıycaaam neyse tamam sonra görüşürüz canım benim batı unutma 5-6 şubata gelir herhalde belkimde daha erken hadi hoşçakal ısırıldın şaka şaka öpüldün

ve ben geri geldim keçi boynuzu kaynattım kocişe uykum yok zaten yarında tatil kociş tv izliyo bende geri geldim. hep benden bahsettik sizlerin bebiş hikayeleri ne

ve ben geri geldim keçi boynuzu kaynattım kocişe uykum yok zaten yarında tatil kociş tv izliyo bende geri geldim. hep benden bahsettik sizlerin bebiş hikayeleri ne

aa hoş geldiin bende yalnız kaldım diye üzülüyoduum başakda sattı beni dayanamadı tabi herkes ben gibim gece kuşumu sende iyi dayanıyon ama hem çalışıyon hemde daha uyumamışsın bu arada sen her seferindemi kaynatıyon kız çok kaynat koy dolaba meyve suyu gibim içsin arada her seferinde kaynatmayla uğraşmıyondur inşallah dolapta bişii olmaz kız benim bebiş hikayesini dediydim belki kaynamıştır arada ben daha yeni evliyim bende polikistik over var tembel çıktı benim yumurtalar bu ay klomen kullandım bakalım umarım işe yaramıştır görcez bakalım ne kadar yaramış 21.günüm bugün 1 hafta 10 güne belli olur bakalım :18:

yarın tatil diye rahatım bu kadar. evim temiz. yarınada yemeğim var.ben her gece kaynatıyorum ya. taze taze olsun diye üşenmiyorum da yaparken.senin yumurtalara kızalım o zaman tembellik etmesinler:)) canım şaka bi yana allah yardımcın olsun. inşallah olur seninde bebişinn bu ay.

ay inşallah yaa ben çocuk delisiyim bideee başta olamyınca stres yaptım ama alıştım şimdi biraz bende tek çocuğum tedaviyle olmuşum oda 3 yıl sürmüş olmam benimde öyle olcak diye korkuyom yaa helede aşılamaya falan gerek kalmaz inşallah gerçi pico sonuçta biraz hprmon bozukluğu ytapıyo bide tembel işte yumoşlarım bunada şükür daha kötü bişeyimde olabilirdi eşimdede bi sorun yoktur umarım hiç göstermedik onuda haa diyom bazen bi hareketliliğine baktıralım diye senin eşinin sorunu tam olarak neydi bu arada kalabalıkta kaynadı gittide göremedim pek

kız ilaahi keçi boynuzu canım bu 1-2 günde bayatlamazki hadi kendine soğan kürü incir kürü falan yapsan onlar taze yapılıp sıcak içiliyo uğraşma öyle her gğn 1-2 günlük kaynat koy dolaba bu arada keçi boynuzu ıslatıp yumuşayınca biraz kendinide yiyin 1-2 tane yemeniz yeterli olur onunda faydası olur canım

olur olur sen içini ferah tut. benim eşimin sperm sayısı az ve ileri hızlı hareketlisi yok. normali 20.000.000 ml olması lazımmış bizde 12.000.000 ml.

ay ne bileyim günlük kaynat diyolar bende öyle yapıyorum.aman bi faydasını görelimde ben kaynatırım hergün nolcak.

ay ne bileyim günlük kaynat diyolar bende öyle yapıyorum.aman bi faydasını görelimde ben kaynatırım hergün nolcak.

umarım emeklerimize çalışmalarımıza değer sonundada tez zamanda göbişlerimiz bebişle dolar iinşallaah bende en kısa zamanda bi keçi boynuzu aliimde kocişe içiriim bari bu arada bende bidahaki aya kendime incir kürüne başlayacam bakalım bi faydası olcakmı ay daha adetim olmadan gelecek aya naapcağımı düşünüyom yaa

ileri hızlımız olmadığı için bu durumda biraz zor olur. bakalım 1 ay sonra yaptıracağız yeni testi inşallah sonuç değişir.

inşallah canım yaaa umarım keçi boynuzunun faydasını görürsünüz sen kendin hızlandırsan biraz ne biliim totonu bacaklarını dik havaya ilişkiden sonra ne biliim yat öyle 1 saat falan işe yarar belkim böylelikle daha kolay ilerler denemekte fayda var

Gittinmi kız neyse bende çıkayım otur otur bacaklarım ağrıdı yaahuu :26: haydi iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalar topiğimizin hatunları öpüldünüz.. hoşçakalııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…