hahah bende genelde gece gayrete gelenlerdenim mutfağa ertesi gün için gece girerim genelde ertesi gün için yemeğe hazırlık yaparım ne biliim gece toz alırım falan arada öyle gelirler banadaseverim işimi gece halletmeyi sabaha kadar oturuyom zati başka işim ne
olcak olcak inşallah cnmmmmmmmcanım benim bebişim olsun eşim ve ailemin dışında herşeyden vazgeçerim valla. o kadarda gözüm kara yani. hele bi olsun bebeğim ben onun için neler yaparım yaaaaaaaaa olsun olsun olsunnnnn bebişşşş olsun hepimizin bebişi olsunnnnnnnnnnn :)))
aaaa evet yapak dimi. bu arada slmlaşamadık naber kuzum nasılsın kocacın yine devriyelerdemiiiiiiiiikız yeni bat listesini ne zaman yapacağun benim şubatın ilk haftasına gelir heralde 5inde neyim olurum heralde :18: ay inşallah olmam yaa
canım benim bebişim olsun eşim ve ailemin dışında herşeyden vazgeçerim valla. o kadarda gözüm kara yani. hele bi olsun bebeğim ben onun için neler yaparım yaaaaaaaaa olsun olsun olsunnnnn bebişşşş olsun hepimizin bebişi olsunnnnnnnnnnn :)))
olcak olcak inşallah cnmmmmmmm
aaaa evet yapak dimi. bu arada slmlaşamadık naber kuzum nasılsın kocacın yine devriyelerdemiiiiiiiii
kızlar çok teşekkür ederim size muhabbet için.biraz işim var sonrada yatarım heralde yarın görüşürük yine. sizleri kocaman öptümmmmm mucuksssss
tamam tatlım yarın bekliyos mucukkkkkkkkkkkkızlar çok teşekkür ederim size muhabbet için.biraz işim var sonrada yatarım heralde yarın görüşürük yine. Sizleri kocaman öptümmmmm mucuksssss
yazık yaaaaaa çok zorrrr. Demekki memnundevriyeden annem üzülme bişi olmaz allah'ın izniyle.yok canım karakol nöbeti bu günki iyi seviyom ben karakolda oldummu aklım pek kalmıyo ozaman devriye zor oluyo yaa başına bişii gelcek diye korkuyom bizimkide karakol nöbetini sevmiyo habire dosyalarla uğraşıyo ya
tamam tatlım yarın bekliyos mucukkkkkkkkkkk
yazık yaaaaaa çok zorrrr. Demekki memnundevriyeden annem üzülme bişi olmaz allah'ın izniyle.
Bengim bende yatıyom annem sonra çok geç kalkıyom öptüm seni bebekim
ve ben geri geldim keçi boynuzu kaynattım kocişe uykum yok zaten yarında tatil kociş tv izliyo bende geri geldim. hep benden bahsettik sizlerin bebiş hikayeleri ne
aa hoş geldiin bende yalnız kaldım diye üzülüyoduumbaşakda sattı beni dayanamadı tabi herkes ben gibim gece kuşumu sende iyi dayanıyon ama hem çalışıyon hemde daha uyumamışsın bu arada sen her seferindemi kaynatıyon kız çok kaynat koy dolaba meyve suyu gibim içsin arada her seferinde kaynatmayla uğraşmıyondur inşallah dolapta bişii olmaz kız benim bebiş hikayesini dediydim belki kaynamıştır arada ben daha yeni evliyim bende polikistik over var tembel çıktı benim yumurtalar bu ay klomen kullandım bakalım umarım işe yaramıştır görcez bakalım ne kadar yaramış 21.günüm bugün 1 hafta 10 güne belli olur bakalım :18:
yarın tatil diye rahatım bu kadar. evim temiz. yarınada yemeğim var.ben her gece kaynatıyorum ya. taze taze olsun diye üşenmiyorum da yaparken.senin yumurtalara kızalım o zaman tembellik etmesinler:)) canım şaka bi yana allah yardımcın olsun. inşallah olur seninde bebişinn bu ay.
yarın tatil diye rahatım bu kadar. evim temiz. yarınada yemeğim var.ben her gece kaynatıyorum ya. taze taze olsun diye üşenmiyorum da yaparken.senin yumurtalara kızalım o zaman tembellik etmesinler:)) canım şaka bi yana allah yardımcın olsun. inşallah olur seninde bebişinn bu ay.
ay inşallah yaa ben çocuk delisiyim bideee başta olamyınca stres yaptım ama alıştım şimdi biraz bende tek çocuğum tedaviyle olmuşum oda 3 yıl sürmüş olmam benimde öyle olcak diye korkuyom yaa helede aşılamaya falan gerek kalmaz inşallah gerçi pico sonuçta biraz hprmon bozukluğu ytapıyo bide tembel işte yumoşlarımbunada şükür daha kötü bişeyimde olabilirdi eşimdede bi sorun yoktur umarım hiç göstermedik onuda haa diyom bazen bi hareketliliğine baktıralım diye senin eşinin sorunu tam olarak neydi bu arada kalabalıkta kaynadı gittide göremedim pek
kız ilaahi keçi boynuzu canım bu 1-2 günde bayatlamazki hadi kendine soğan kürü incir kürü falan yapsan onlar taze yapılıp sıcak içiliyo uğraşma öyle her gğn 1-2 günlük kaynat koy dolaba bu arada keçi boynuzu ıslatıp yumuşayınca biraz kendinide yiyin 1-2 tane yemeniz yeterli olur onunda faydası olur canım
olur olur sen içini ferah tut. benim eşimin sperm sayısı az ve ileri hızlı hareketlisi yok. normali 20.000.000 ml olması lazımmış bizde 12.000.000 ml.
ay ne bileyim günlük kaynat diyolar bende öyle yapıyorum.aman bi faydasını görelimde ben kaynatırım hergün nolcak.
hmm peki kendiliğinden olamazmıymış canım düşük ihtimal bilem olsa?
ileri hızlımız olmadığı için bu durumda biraz zor olur. bakalım 1 ay sonra yaptıracağız yeni testi inşallah sonuç değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?