Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evety bende ona kızdım arayıp deselerdi bişey olmazdı yaniii

yok modeli değişmezdimm haberim olsaydı iyi olurdu sadece

benim bi mobilyam kaldı değişmediğimm onlarda sağlam duruyolar değişmem kırılana kadar herhaldeee
salon ve oturma odası kıltuklarım değiştii

deli karılar ben çıkıyom. yoksam 3teki işime bile geç kalıyorum böyle bi tembelim yaniiiiiiii

sizi seviyorum inanın çok seviyorum hatta çoooooooookkkkkkkkk çoooooookkkkkk seviyorumm aşkımlarım canlarım

hadi ben defoluyummmm

akşam burdayızzzzzz:124:

hadi hayırlı işler sana kendine iyi davrannnn

benimde oturma gurubunu alalı 7 sene olacak ama maşallah sağlam çıktı iskeleti süngeri bile yeni alınmış gibi sadece kumaşı değişcek ama oda çok masraflı oluyomuş kumaşını değiştireceğine yenisini al diyolar gerçi ben hiç sormadım kaça değişir diye yatak odasını bu evden taşınırsam zaten bir daha kurmaya değmez artık tarihi eser olacak

hadi hayırlısıyla git hayırlısıyla gel bende seni çok seviyorum herşey karşılıklı yani

oooooooooo grup toplanmış beni nie çağırmıyorsunuz yaa aşk olsunnnnn
erenaycımm hoşgeldin nasılsınnnnnnnnn ......
başakcmm beni sewmiyormusun yoksammmm

kkaplatmak almaktam masraflı ve risklii
benim eskileri 1,500 tl kaplama dediler
ama yenilerini 1,300e aldımm

hoşbuldum kuzum sen naasılsıınn?

hoşgeldin canım bende bi bakayım dedim kimler var diye işlerim duruyor öyle makinam bitti şimdi çamaşırlarımı asıp geleyim yarına kadar kurusunlar gelirim 15 dk ya

doğrudur ben hiç sormadım ama işte sağlam oldukları için vazgeçemiyorumda bakalım alacağımız zaman karar vermek daha kolay olur

tşk tatlım işlerin bitmemiş halaa ....özledik seni gel bian önce yaaa...

hoşgeldin canım bende bi bakayım dedim kimler var diye işlerim duruyor öyle makinam bitti şimdi çamaşırlarımı asıp geleyim yarına kadar kurusunlar gelirim 15 dk ya

ok tatlım gel bekliyorummm

walla yogun gecio gunlerim..kayinannem hasta acile goturmusler onun yanindan geldim simdi..aksama.nisan var banyo kuafor falan bissuru isim var yine..sizler napiosunuz kizlarr iyi cene yapmissiniz maasallah size...

merhaba kılzar nasılsınız? ben 2 de uyandım.çok tatlı uyumuşum yaa. şimdi kahvaltımızıda yaptık.

tşk tatlım işlerin bitmemiş halaa ....özledik seni gel bian önce yaaa...

ok tatlım gel bekliyorummm

geldim

walla yogun gecio gunlerim..kayinannem hasta acile goturmusler onun yanindan geldim simdi..aksama.nisan var banyo kuafor falan bissuru isim var yine..sizler napiosunuz kizlarr iyi cene yapmissiniz maasallah size...

geçmiş olsun canım inşallah çok önemli bişey değildir

merhaba kılzar nasılsınız? ben 2 de uyandım.çok tatlı uyumuşum yaa. şimdi kahvaltımızıda yaptık.

merhaba oh ne güzel bende uykumu alamadım belki biraz sonra yatar uyurum

herkesler gitmiş bende yarım saattir burda birisi bişey yazsın diye bekliyorum
bende çıkıyorum işlerimi yapayım

merhba cnm günaydın dielim sana ozamann:)

geçmiş olsun cnmm .....

herkesler gitmiş bende yarım saattir burda birisi bişey yazsın diye bekliyorum
bende çıkıyorum işlerimi yapayım

kız gel gell burdayım ben gülümmmm neree kayboldun yine yawwww

kızlar ben osmaniye yolundayım tekrardan bakayım dedim sizlere ama kimse yok sonra yine gelirim evden girerim artık Allahın izniyle

cok saolun kizlar faranjit olmus cok kotu yatiracaklarmis nerdeyse ..ama daha iyimis simdi igne vuruluo...

hadi hayırlısıyla git hayırlısıyla gel bende seni çok seviyorum herşey karşılıklı yani
heeeeeee biliyom ben seni sevmesem sen de beni sevmezdin. :76::76::76::76::76::76::76:
bilemedim şimdiiii sen beni seviyonmu ki acabaaaaaa
geçmiş olsun dileklerimizi ilet tatlım sakıncası yoksa inşallah şimdi daha iyidir.
kayınANNEler yaşasıııınnnnnn

kayınANALARI bilemiyom
abovvvvvv kız karıya bak sevdim ben bu karıyı 2de kalkmış
bende 1de kalktım yaşasın tembellik
kızlar ben osmaniye yolundayım tekrardan bakayım dedim sizlere ama kimse yok sonra yine gelirim evden girerim artık Allahın izniyle
gel bebeğim gel doğru düzgün göremedik seni sevdicekim

kocana sööle dikkatli sürsün sana bişi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…