Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocanla aynı yerdeni çalışıyosun :44::44::44::44:

nasıl verecen müjdeyi bizede biraz tiyo ver benimde var aklımda bişey ama

napionuzz ballarimmmm nasilsiniz bakalimm.. ben iyiyim nişandan geldim az once ..oturuom tek basima kocisim de pc basinda gorevini yerine getirioo :))

saol tatlim biraz daha ii simdi iletirim guzel dileklerinizi...kayinannelerde en buyuk kiz :)) benimkin ole yanii napionuzz bakimm nasil gidiooo
iyi ilet tabii annem. sen topikimizin nadide çiçeğisin sen bize lazımsın de kayınannene

hmmmmm güzel tabiii konuşabilmek. ilgimi çekti eşimle muhabbet ediyorum deyince.
biz eşimle muhabbet etmeyiz de ondan sordum. sadece tartıştığımız zmanlarda konuşuruz

kocanla aynı yerdeni çalışıyosun :44::44::44::44:

yok canım ayrı yerde çalışıyoruz. ama onların işyerinede yetiyorum ben. hızır acil servis gibiyim.o yeni kurulmuş bi şirkette çalıştığı için onlarada destek kuvvet olarak yardımlarım oluyo :))

napionuzz ballarimmmm nasilsiniz bakalimm.. ben iyiyim nişandan geldim az once ..oturuom tek basima kocisim de pc basinda gorevini yerine getirioo :))

bende oturuyom tek başıma hatta konuşmayı unutuyom tüm gün tel geliyor bazen sesim çıkmıyor

hoşbuldum nazoşum ohh sıcacık kar varmı oralarda ?

serayım napıyon tatlım bebiş çalışmalarınız ne alemde

iyiyim tatlim oturuom tv izloom sizle konusuom oje suruom ..bebis calismasj en son cuma gunu oldu yumurtlama tarihim testte yaptim dogru gosterdi kismet bakalim daha bi calisma yok
.benim kocis mecburiyet gibi olunca yapmak istemio bende gitmiom ustune artik vazgectim..sen napion evjne gelmissin hadi bakalim ..alismissindir simdi bombos gelmistir eminim hep ole olur ya..

nasıl verecen müjdeyi bizede biraz tiyo ver benimde var aklımda bişey ama
hemmen anlatiyim annem. öncelikle hoş bir restorana gidip önceden çalışanlarıyla konuşuıyorum.

eşimle gelicem yemek yiyeceğiz. bize servis açılırken onlara vereceğim bebek tabağı kaşığı ve biberonunu da masaya koymalarını isteyeceğim.

eşim garsona bu ne diye sorduğunda garsununda " beklediğiniz biri varmış" demesini istiyorum. bu arada başka bir kişinin de bu olanları videoya kayıt yapmasını istiyorum.

eşimin şaşkınlığı yaşananları falan sonradan izletmek istiyorum.

hayalim bu nazocum Rabbim yaşamayı nasip eder inşallah kısa zamanda

deli karı kocan hangi görevi yerine getiriyo annem. yerine getirmesi gereken daha önemli görevler varken

hmmmmm güzel tabiii konuşabilmek. ilgimi çekti eşimle muhabbet ediyorum deyince.
biz eşimle muhabbet etmeyiz de ondan sordum. sadece tartıştığımız zmanlarda konuşuruz

biz valla her akşam yatakta 1 saat muhabbet ederiz uyumadan.yatakta edilen muabbetler daha tatlı oluyo onun omzuna yatıp kokusunu hissetmek bana güven veriyo bide güzel güzel muhabbet etmek iyi oluyo. bizde kavga esnasında genelde sadece ben konuşurum. yani çemkiririm.o susar ve ben daha çok deli olurum. sonra yine ben barışalım diye sırnaşırım :)))

hoşbuldum nazoşum ohh sıcacık kar varmı oralarda ?

serayım napıyon tatlım bebiş çalışmalarınız ne alemde

güya kar yağışlı ama sadece öğlende serpiştiriyodu ama şimdi bilmiyorum bakmadım dışarıya yağsaydı yarın ne güzel olacaktı yarın için planlarımız vardı termosa çay koyup yanınada börek alıp parka gidecektik kar yağarken arabanın içinde kahvaltımızı yapacaktık bakalım yarın ola hayrola..ama bizim memlekette çok kar yağıyormuş

arada bize de gelsene hatuncum maaşallah nası bi karısın sen.
o zaman sen kuzum çocuk işini de tek başına yapsana .
baksana kocana bilem yetişiyon bence onun işini de sen yap.

deli karı kocan hangi görevi yerine getiriyo annem. yerine getirmesi gereken daha önemli görevler varken

o futbol manager ini oynasin..istemiom gorev falan ne zaman isterse o zaman o malum gorevi yerine getirebilir :)) bana dioki eski karilar gibi olsana onlar yumurtlamami bilio dio..bend dedimki ben ölmüom hergun yapak die napim dedim..cani isteyen yapsin..ona sormuolar tabi bebk varmi die ( bugun kac kisi sordu off offff...

hmm evet yatakta başka oluyor muhabbbet. siz hem çalışıp hem bişrbirinize vakit ayırıyorsunuz. yani ööyle aman benm uykum geldi yorgumun delimisin uyusana çenen düştü demiyosunuz

çok güzel bi plan canım. ben böyle planlar hiç düşünmedim çünkü ben öğreneyim hamile olduğumu pat diye söylerim çatlarım yoksa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…