kocanla aynı yerdeni çalışıyosun :44::44::44::44:canım ben 10 gibi işe gidiyorum. çıkış saatim belli olmuyo bazen 4,5-5 gibi çıkıyorum bazen 7 gibi. ama işyerindende rahatlıkla girebiliyorum nete(işim olmadığı zaman yani) ben topiğinizin bekçisi olurum :))
yeişilimmmmm annesinin kuzusu ben bugün regl oldum tatlım hiç gecikirmi hiççççççççççççç
ama Allah var bu ay neden se umut havuzunda yüzmüştüm bi anda sular kesildi
ilk dafe bu yumurtlama döneminde bu kadar bariz akıntım oldu . inncir küründen sonra Allah'ın izniyle yumurtladığımı hissettim. belkim tutar dedim ama olmamış.
hatta eşime müjdeyi verme hayali bilem kurdum. çok güzeldi. neyse bu ay olmasa başka zaman vericez o müjdeyi inşallah
iyi ilet tabii annem. sen topikimizin nadide çiçeğisin sen bize lazımsın de kayınannenesaol tatlim biraz daha ii simdi iletirim guzel dileklerinizi...kayinannelerde en buyuk kiz :)) benimkin ole yaniinapionuzz bakimm nasil gidiooo
karıya bak ne çok iş yapıyo oturduğu yerden
hoşgelmişsin evine... battaniyenin altına girdim tv izliyorum
hmmmmm güzel tabiii konuşabilmek. ilgimi çekti eşimle muhabbet ediyorum deyince.canım ben kocişle herşeyi çok rahat konuşurum. mesela az önce bi arkadaşımızdan bahsediyoduk. insanları anlayamadığını bizim ilişkimizin çok farklı olduğundan bahsediyodu. tek konuşmadığımız konuda futbol maçı :))
kocanla aynı yerdeni çalışıyosun :44::44::44::44:
napionuzz ballarimmmm nasilsiniz bakalimm.. ben iyiyim nişandan geldim az once ..oturuom tek basima kocisim de pc basinda gorevini yerine getirioo :))
hoşbuldum nazoşumohh sıcacık kar varmı oralarda ?
serayım napıyon tatlımbebiş çalışmalarınız ne alemde
hemmen anlatiyim annem. öncelikle hoş bir restorana gidip önceden çalışanlarıyla konuşuıyorum.nasıl verecen müjdeyi bizede biraz tiyo ver benimde var aklımda bişey ama
deli karı kocan hangi görevi yerine getiriyo annem. yerine getirmesi gereken daha önemli görevler varkennapionuzz ballarimmmm nasilsiniz bakalimm.. ben iyiyim nişandan geldim az once ..oturuom tek basima kocisim de pc basinda gorevini yerine getirioo :))
hmmmmm güzel tabiii konuşabilmek. ilgimi çekti eşimle muhabbet ediyorum deyince.
biz eşimle muhabbet etmeyiz de ondan sordum. sadece tartıştığımız zmanlarda konuşuruz
iyi ilet tabii annem. sen topikimizin nadide çiçeğisin sen bize lazımsın de kayınannene
hoşbuldum nazoşumohh sıcacık kar varmı oralarda ?
serayım napıyon tatlımbebiş çalışmalarınız ne alemde
tabii cnm doğru söölüyom ben böyle kayınvalideler her zaman bulunmuyotamam seker soylerim tabikineonun adina simdiden tesekkur ediyorum ..
arada bize de gelsene hatuncum maaşallah nası bi karısın sen.yok canım ayrı yerde çalışıyoruz. ama onların işyerinede yetiyorum ben. hızır acil servis gibiyim.o yeni kurulmuş bi şirkette çalıştığı için onlarada destek kuvvet olarak yardımlarım oluyo :))
deli karı kocan hangi görevi yerine getiriyo annem. yerine getirmesi gereken daha önemli görevler varken
hmm evet yatakta başka oluyor muhabbbet. siz hem çalışıp hem bişrbirinize vakit ayırıyorsunuz. yani ööyle aman benm uykum geldi yorgumun delimisin uyusana çenen düştü demiyosunuzbiz valla her akşam yatakta 1 saat muhabbet ederiz uyumadan.yatakta edilen muabbetler daha tatlı oluyo onun omzuna yatıp kokusunu hissetmek bana güven veriyo bide güzel güzel muhabbet etmek iyi oluyo. bizde kavga esnasında genelde sadece ben konuşurum. yani çemkiririm.o susar ve ben daha çok deli olurum. sonra yine ben barışalım diye sırnaşırım :)))
hemmen anlatiyim annem. öncelikle hoş bir restorana gidip önceden çalışanlarıyla konuşuıyorum.
eşimle gelicem yemek yiyeceğiz. bize servis açılırken onlara vereceğim bebek tabağı kaşığı ve biberonunu da masaya koymalarını isteyeceğim.
eşim garsona bu ne diye sorduğunda garsununda " beklediğiniz biri varmış" demesini istiyorum. bu arada başka bir kişinin de bu olanları videoya kayıt yapmasını istiyorum.
eşimin şaşkınlığı yaşananları falan sonradan izletmek istiyorum.
hayalim bu nazocum Rabbim yaşamayı nasip eder inşallah kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?