Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak nihayet gelebildin sonkez topiğe bakıp çıkacaktım kimse olmasaydı

başak nihayet gelebildin sonkez topiğe bakıp çıkacaktım kimse olmasaydı
niye çıkıyon karı bilmiyo muusn bizim topik bu saatlerde yoğunlaşıyor. işin var hayırdır.
bak ne dicem hani bernardo var ya onu bulamıyorum ulaşmam gerek ona bi kaç gündür gelmiyor kimse yok diye.
geçmiş sayfalardan mesajını bulamadım sen onunla arkadaş mıydın. arkadaşsan bana linkini versene

selam kızlarrr. benimde canım sıkılmıştı kimsecikler yoktu geldiğinize sevindim :)))

kaç saattir canım sıkıldı ondan çıkıcaktım işim yok
bernardo benim arkadaş listemde yok ama bulmaya çalışırım neden ulaşman lazım hayırdır

selam kızlarrr. benimde canım sıkılmıştı kimsecikler yoktu geldiğinize sevindim :)))
hoş geldin kızzzzz annem nasılsın ben bu saatlerde gelebiliyorum ancak
kaç saattir canım sıkıldı ondan çıkıcaktım işim yok
bernardo benim arkadaş listemde yok ama bulmaya çalışırım neden ulaşman lazım hayırdır
ohh geçmiş sayfaları karıştırdım karşıma çktı çok şükür.
öğretmen ya o öss ile ilgili bişi sorcaktım ona msj attım umarım cvp verir hemen. sağol baby.
eee nazo eşin evde değilmiydi bugün

hoşbuldum canım. benimde hangi saatte geleceğim belli olmaz. her saat burada olabilirim:)) bende tv izliyorum o ses türkiyeye bakıyorum

a.s hoşgeldin benimde canım sıkılmıştı oyun oynuyordum o bile sıkmıştı artık

canım eşim pazartesi izinli yani yarın evde pazarları izinli olması imkansız gibi bişey
sen sınavamı gireceksin öss falan

hoşbuldum canım. bende bi yandan tv izliyorum bi yandan burada takılıyorum. biyadan da kocişle muhabbet ediyorum. Bunlara ilave olarakta şimdi çekirdek çıtlayacağım :))

hoşbuldum canım. bende bi yandan tv izliyorum bi yandan burada takılıyorum. biyadan da kocişle muhabbet ediyorum. Bunlara ilave olarakta şimdi çekirdek çıtlayacağım :))

oh maşallah bende umutsuz ev kadınlarını izliyorum

canlarım ben evime geldim çok şükür
siz napıyosunuz bakem ? başak bebeğim adet oldunmu son durum nedir?
nazoş ablam sen napıyosun ?
kselcim sen nasılsınnn??

hoşbuldum canım. benimde hangi saatte geleceğim belli olmaz. her saat burada olabilirim:)) bende tv izliyorum o ses türkiyeye bakıyorum
sen yarın işe gidiyom dimi kaçta geliyon eve bakim ona göre haberimiz olsun
aaaaaa ben bugün pazartesi sandım bian neden bilmem:101::101::101::101:

evet ya öss ye gircektim ama ilk sınav için form tarihini kaçırmışım sanırım offff
kselcim sen nasılsınnn??
kuzumm evim evim güzel evim dimiiiiiiiiiiiiii

insanın evi gibisi yok

kselcim sen nasılsınnn??

saol canım iyiyim. elim pc de gözüm tv de kulaklar kocişte aklım bebişte :)))

canım ben 10 gibi işe gidiyorum. çıkış saatim belli olmuyo bazen 4,5-5 gibi çıkıyorum bazen 7 gibi. ama işyerindende rahatlıkla girebiliyorum nete(işim olmadığı zaman yani) ben topiğinizin bekçisi olurum :))

kocanla muhabbet olarak meselaaaa ne konuşuyosun:97::97::97::97::97::97::97:

kselcim sen nasılsınnn??

hoşgelmişsin evine... battaniyenin altına girdim tv izliyorum

saol tatlim biraz daha ii simdi iletirim guzel dileklerinizi...kayinannelerde en buyuk kiz :)) benimkin ole yanii napionuzz bakimm nasil gidiooo

saol canım iyiyim. elim pc de gözüm tv de kulaklar kocişte aklım bebişte :)))

aynen tatlım bende öyyleee

yeişilimmmmm annesinin kuzusu ben bugün regl oldum tatlım hiç gecikirmi hiççççççççççççç
ama Allah var bu ay neden se umut havuzunda yüzmüştüm bi anda sular kesildi

ilk dafe bu yumurtlama döneminde bu kadar bariz akıntım oldu . inncir küründen sonra Allah'ın izniyle yumurtladığımı hissettim. belkim tutar dedim ama olmamış.

hatta eşime müjdeyi verme hayali bilem kurdum. çok güzeldi. neyse bu ay olmasa başka zaman vericez o müjdeyi inşallah

kocanla muhabbet olarak meselaaaa ne konuşuyosun:97::97::97::97::97::97::97:

canım ben kocişle herşeyi çok rahat konuşurum. mesela az önce bi arkadaşımızdan bahsediyoduk. insanları anlayamadığını bizim ilişkimizin çok farklı olduğundan bahsediyodu. tek konuşmadığımız konuda futbol maçı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…