Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anlamadım tatlım eski karılar nasıl oluyormuş

bayıldım çok güzelmiş benimki yanında soluk kaldı valla bende eşim gittikten sonra test yapıp pozitifi görürsem hediye paketi yapıp hatta biraz büyükcene olabilir içinede testi koyup güzel not yazıp kargoyla işyerine göndermek gibi bişey gelmişti aklıma ama uygularmıyım bilmiyorum

bizde çok konuşuruz yatakta hatta kaç kez iyi geceler deyip tekrar takrar konuşuruz

çok güzel bi plan canım. ben böyle planlar hiç düşünmedim çünkü ben öğreneyim hamile olduğumu pat diye söylerim çatlarım yoksa :))
evet eminim zor bir andır duramaz insan ama unutulmaz bişi olsun istiyorum. anlatılabilecek bişi

aminnnnnnnnnnn bebegim insallahhh ama harika bir plannnn calabilirmiyimmm:)) olursa tabi ...ben yarin kan oranima baktirmak icin saglik ocagina gidicem gebeljm testide yaptirsammiki 9 subat cikmaz demi daha cok var...adetim gecmedi desem yapmiolar zatii..bende gecti 5 gun dicem )

eminimki onlar daha çok yapıyorlardır çünkü pc tv yoktu ne yapacaklar can sıkıntısına karılarına sarıyolarmıştır

s.a kızlar nasılsınızzz....

a.s hoşgeldin canım

hmm evet yatakta başka oluyor muhabbbet. siz hem çalışıp hem bişrbirinize vakit ayırıyorsunuz. yani ööyle aman benm uykum geldi yorgumun delimisin uyusana çenen düştü demiyosunuz

yaa ama konuşmak benim bütün yorgunluğumu alıyo valla. kendimi mutlu hissediyorum.

evet güzel tabii. aslında bende ilk önce şunu düşünmüşütüm. yine restoranda yemek yerken pozitif kan testi sonucunu güzel bir hediye paketiyle vermeyi düşündüm. bu arada yine garsonlardan birinin bizi çekmesini istiycektim. ama bebeğe servis açmak daha güzel geldi.
hayırlısı nazom ya inşallah bunlar hep hayal olarak kalmaz Yarabbimmmmmmmmmm

çıkmazki daha adetine 3 ...4 gün kala olsa belki çıkar

a.s canimmm iyiyimm sen nasilsinn?

anlamadım tatlım eski karılar nasıl oluyormuş

ne bilem bole seleri bilmiolar bilmeden hamis oluola ya ondan dio heralde..ama onlarda durmadan yapiodur eminim.dun bi arkadas vardi dediki kadinin kocasi ayda bir gelip 3 gun kalip gidiomus ama kadin usaniomus artik gitse diomus yani vede ole 8. ye hamile kalmis :)) bole koca olursa eski karilar gibi bende olurum.demi ama

aaaaaaa çalıcan mıııı hemen hamile kalmam lazım senden önceee
inşallah nasib olur tatlım

hmmmm anladım tatlım doğru eskiden ööleymiş.
işte bazı kadınlar üstüne ceketatılsa hamile kalan cinsten oluyo napalım anacım biz de bööleyiz

ahh canım ahh kısmet inşallah önümüzdeki aya yaparsın o planlarınıhayalin çok güzelmiş valla çok beğendimm mutlaka yapmalısın bu planı
evet canım geldim mersinden gelmek zor oldu ama bol bol bebiş sevdim herkes bana Allah sanada nasip etsin dedi acıyarak baktılar eve geldim annemlere alışmışım ya ev bomboş geldi sankiii
ayy ne güzelll kar yağmasada yapın ya parka gidin bizim buralarda yok öyle park falan gidilecekk...

a.s. canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsıınnn bebeğim ?

çıkmazki daha adetine 3 ...4 gün kala olsa belki çıkar

meraba arkadaşım ben yeniyim burada,ama konuyla alakalı bi sorum var size cevap verirseniz çok sevinicem.bende bugün kan tahlili verdim aşılamanın 11.günüm sonuçta 0,27 çıktı bu negatifmi?BANA SÖYLERMİSİNİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…