ovülasyon testleride çok yardım ediyo ben 2 ay yakalayamadım yumurtlama günlerini ovülasyon aldım o ay hamile kalmıştım
evet bende almayı düşünüyodum ama burda bulamamıştım birdahaki aya alırım artık eczaneye derim getirtirler
ben internetten sipariş veriyorum çünkü aradım bulamadım hiç biryerde çift çizgiyi görünce ilişki oluyo
inşallah hamilesindir ne zaman test yapacaksın
aa evet hepsi buradada bitane çok güzel bulmuştum 3 tanemi ne gebelik testide vardı setin içinde hatta 26 tl di umarım fiyat değişmemiştir tabi
benim aldıgım teste 5 tane vardı birde gebelik testi vardı 26 falandı galiba
26 tl canım ama 3 adet yeterli olmazki en iyisi 7 tane almak....inşallah hamilesindir gerek kalmaz canım
merhaba kselcim nasılsınnnnn?
selam kızlar...
başak ne güzel rüya görmüşün öyle inşallah bu seferde gerçek olur rüyan
saracım diş ağrısı çok kötüdür hayatımda öyle başka bir ağrı çekmedim desem yeridir inşallah biran önce kurtulursun çok geçmiş olsun
yeşilcim boşver işi gücü yaparsın canın isteyince kendini üzmeye değermi bak benimde iş dolu ama yapan yok canımız ne zaman isterse yaparız
mood nasılsın canım iyileştinmi :2:
seraycım nasılsın bi ce deyip kaçmışın herşey yolundadır umarım
ksel merhaba canım akşam miğde fesatı geçirmedin inşallah
eranayefe nerelerdesin canım muhabbetini özledik gel artık misafir kabul etme bizide düşün bak burada hayranların seni bekliyor
cevo canım arada olur öyle tartışmalar geçici bişeydir sinirler yıpranıyor tedaviler falan bir iki güne barışırsınız inşallah kendini yıpratma
bengisu nasılsın canım... kısır mısır dediniz canımı çektirdiniz gittim marketten bugün kısırlık bulgur aldım valla sizin yüzünüzden tekrardan kilo almaya başlayacam vereceğime....
hacercim sen neler yapıyorsun iyileştinmi artık başladınmı çalışmalara
kızlar eşim izinli pek giremem bugün arada girip yazdıklarınızı okuyup çıkarım yarına geniş geniş görüşmek üzere çok öpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 336478
hoş geldin canım nasılsın?
iyiyim canım sizler nasılsnız
bende iyiyim canım işte oturuyorum starda soframız programını izledim işte hanım göbeği tatlısı yaptılar canım çekti vallaaşööyle halka tatlısı gibim bi tatlı yapasım var yarına ama şimdiden yapılmaz oda neyse kalsın bakalım şimdilik yaa 2 kişi içinde azcık yaptığına deymiyoki yav
bu saatte yemek programı izlememek lazım.bende ne görsem canım çeker hemen.
evet ama sabahki verilişinde hayla uyuyo olduğum için kaçırıyorum gecede bişii olmuyoya anca izliyorum hem antepteydi bugünkocişimin memleketi ama anteple çok alakalı şeyler yapmadılar tabi sadece zeytin piyazını denerim heralde bigün oda fenaya benzemiyodu
dene bakalım tatlım. güzel olur heralde.ben çıkıyorum tatlım uykum geldi ii geceler sana
saol canım, iyileştim sayılır, çalışmalara başladık ama adet oldum, bidahaki ay bakalım hayırlısı, sen neler yapıyosun nazemircim,senin nasıl gidiyo çalışmlarselam kızlar...
başak ne güzel rüya görmüşün öyle inşallah bu seferde gerçek olur rüyan
saracım diş ağrısı çok kötüdür hayatımda öyle başka bir ağrı çekmedim desem yeridir inşallah biran önce kurtulursun çok geçmiş olsun
yeşilcim boşver işi gücü yaparsın canın isteyince kendini üzmeye değermi bak benimde iş dolu ama yapan yok canımız ne zaman isterse yaparız
mood nasılsın canım iyileştinmi :2:
seraycım nasılsın bi ce deyip kaçmışın herşey yolundadır umarım
ksel merhaba canım akşam miğde fesatı geçirmedin inşallah
eranayefe nerelerdesin canım muhabbetini özledik gel artık misafir kabul etme bizide düşün bak burada hayranların seni bekliyor
cevo canım arada olur öyle tartışmalar geçici bişeydir sinirler yıpranıyor tedaviler falan bir iki güne barışırsınız inşallah kendini yıpratma
bengisu nasılsın canım... kısır mısır dediniz canımı çektirdiniz gittim marketten bugün kısırlık bulgur aldım valla sizin yüzünüzden tekrardan kilo almaya başlayacam vereceğime....
hacercim sen neler yapıyorsun iyileştinmi artık başladınmı çalışmalara
kızlar eşim izinli pek giremem bugün arada girip yazdıklarınızı okuyup çıkarım yarına geniş geniş görüşmek üzere çok öpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 336478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?