Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben internetten sipariş veriyorum çünkü aradım bulamadım hiç biryerde çift çizgiyi görünce ilişki oluyo

aa evet hepsi buradada bitane çok güzel bulmuştum 3 tanemi ne gebelik testide vardı setin içinde hatta 26 tl di umarım fiyat değişmemiştir tabi

26 tl canım ama 3 adet yeterli olmazki en iyisi 7 tane almak....inşallah hamilesindir gerek kalmaz canım

yok canım mide fesadı geçirmedim ama bugün tartıldım 60 kilo olmuşum geçen yaz 50 kiloydum (

iyiyim canım sizler nasılsnız

bende iyiyim canım işte oturuyorum starda soframız programını izledim işte hanım göbeği tatlısı yaptılar canım çekti vallaa şööyle halka tatlısı gibim bi tatlı yapasım var yarına ama şimdiden yapılmaz oda neyse kalsın bakalım şimdilik yaa 2 kişi içinde azcık yaptığına deymiyoki yav

bu saatte yemek programı izlememek lazım.bende ne görsem canım çeker hemen.

bu saatte yemek programı izlememek lazım.bende ne görsem canım çeker hemen.

evet ama sabahki verilişinde hayla uyuyo olduğum için kaçırıyorum gecede bişii olmuyoya anca izliyorum hem antepteydi bugünkocişimin memleketi ama anteple çok alakalı şeyler yapmadılar tabi sadece zeytin piyazını denerim heralde bigün oda fenaya benzemiyodu

dene bakalım tatlım. güzel olur heralde.ben çıkıyorum tatlım uykum geldi ii geceler sana

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
karlı ve soğuk bir günden herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı günler

saol canım, iyileştim sayılır, çalışmalara başladık ama adet oldum, bidahaki ay bakalım hayırlısı, sen neler yapıyosun nazemircim,senin nasıl gidiyo çalışmlar

günaydın kızlar bugün dr gittim dr yanılma payımda var ama erkek dedi herşeyi iyimiş çok mutlu oldum darısı size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…