az önce kocişim de aramış,dışarı falan çıkmıyon değil mi,kırarım bacaklarını dedi bana:18:
bebiş iyi canım çok şükür,inşallah hep iyi olur
rabbim tüm isteyenlere nasib etsin
kuzum erkek ismi olarak aklıma hem değişik hemde dini bişi gelmiyo. zaten sende değişik bişi aramıyorsun bildiğim kadarıyla.kısırı saymadım bile,onu da çekti ama onu yaparım dedim,şimdi sarımsaklı köfteyle uğraşamam ama yaaaaaa
bengisu dur bu konunu suçlusu
ben senden seçenek bekliyorum bi tek yuşa dedin,çalış biraz,böyle de olmaz ki ama
ahh kankaa numaranı bilsemde çaldırsam:102: gelirmiydin kiiii?????
ay ne güzel olurdu birlikte kardanadam yapsaaaaakkkkkkkk senin boyun kadarrrrrrrrrrrr.
kızım bebelerini çok mıymıy yetiştiriyolar ondan sonra biraz soğuğa çıksa zırt diye hasta oluyolar. çocuk dedğin bu havalarda kardanadam yapacak.
büyüyünce ne anlamı var ki
işe gidecem kanka dün izinliydim. birazdan kalkarım
oley kanka yidin mi kartı iyi iyi hakkımızda hayırlısı beraber hamile kalırık inşallah:124::124::124::124::124::124::124:keşke glebilseydimm dimiii
bak benim oğlum yşasaydıı şimdi 6 yaşında olacaktı beraber yapardık kardan adamımızı
oğlumla oynardım kartopunu da.. ahhh ah
bu araada başakçım dün sabah itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım canımm
kardelen bu arada canım bikaç isim yaazayımm
kerem,berat,emir,ömer,yiğit,fatih, ahmet,
bunlar hem dini olan hemde yeni abuk isimlerden değil
kuzum erkek ismi olarak aklıma hem değişik hemde dini bişi gelmiyo. zaten sende değişik bişi aramıyorsun bildiğim kadarıyla.
Ahmet Mehmet Muhammed sonraaaa Ömer falan gibi ismlerde olabilir dimi.
valla bence bu saydıklarım hiç eskimeyen isimler hala çok güzell
Emin olabilir meselaaaaaaa
oley kanka yidin mi kartı iyi iyi hakkımızda hayırlısı beraber hamile kalırık inşallah:124::124::124::124::124::124::124:
tabiiki cnm önemli olan o ama kararınızı verdikten sonra bize haber ver bakalım T.K B onay vericekmitamam canım,sağolasın,biz babayla da bi tam kararımızı verelim
sağlıklı olsun da ismi önemli değil
tabi manası güzel olsun orası ayrı
evet cnm ya ama inşallah çok beklemeden hamile kalırızzzzzz.evet canım yidimm
inşallah birgün hamile olayımda ne zaman olacağım önemli değilll
sağol bebişim sen deli karı myhosun topikinden mi fırladın:122:selam kızlarr bu topikte güzelmiş muhabbetiniz bol olsun inşallah
gel tatlım sende katıl muhabbetimizeselam kızlarr bu topikte güzelmiş muhabbetiniz bol olsun inşallah
şimdik bakıcam noldu kiii?evet cnm ya ama inşallah çok beklemeden hamile kalırızzzzzz.
kanka listemize baktınmı biara göz gezdir
hamileler var ya ondan didimgel tatlım sende katıl muhabbetimize
buyur yer açalım sanada
şimdik bakıcam noldu kiii?
erenay biliyomusun bugün hep aklımdaydın nerde bu kız didim kendi kendime özlettin kendini gıcık şey
keşke glebilseydimm dimiii
bak benim oğlum yşasaydıı şimdi 6 yaşında olacaktı beraber yapardık kardan adamımızı
oğlumla oynardım kartopunu da.. ahhh ah
bu araada başakçım dün sabah itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım canımm
kardelen bu arada canım bikaç isim yaazayımm
kerem,berat,emir,ömer,yiğit,fatih, ahmet,
bunlar hem dini olan hemde yeni abuk isimlerden değil
nerden belli kuzum?kanka biliyomusuuuuuunnnnnn pınar ın bebeki ikiz olabilir.
ve ikiz olursa birini bana vercek
inşallah en kısa zamanda yeniden hamiş olur ve yavruna kavuşursun canım
isimler için teşekkürler,dikkate alacağım
kanka biliyomusuuuuuunnnnnn pınar ın bebeki ikiz olabilir.
ve ikiz olursa birini bana vercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?